|
Eskişehirspor Yönetimi |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 278> |
Yazar | ||
Curva_Eses ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 32 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 24/Haz/2013 saat 16:50 ![]() |
|
Başkan Mesut Hoşcan'ın sayfasının dışında yönetimde bulunan diğer isimleri bu sayfada konuşalım ve tartışalım.
|
||
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
||
![]() |
||
Curva_Eses ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 32 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biraz önce Emre Sarar'ı araştırırken "biraz" talihsiz bir açıklamasına rastladım. Röportaj 2010 yılında yapılmış ancak o tarihte bile tıpkı bugün olduğu gibi samimi ve içten bir şekilde Eskişehirsporluluğunu dışa vurması bu talihsizliğini en azından benim gözümde bertaraf etmekte. Samimiyetine ve sempatikliğine sonuna kadar inandığım "muhtemel" ikinci (asbaşkan) başkanımız. :)
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dorylaion ![]() Usta Yazar Ersin ASLAN Yaş: 37 Katılım: 18/Oca/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3163 |
|
Gügü faciasından sonra bu tür, sempati dışına çıkılmaması kaydıyla, İstanbul takımları tutanlara kızmamaya başladım.
|
||
ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL...
|
||
![]() |
||
|
İmzanız. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Dorylaion ![]() Usta Yazar Ersin ASLAN Yaş: 37 Katılım: 18/Oca/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3163 |
|
![]() |
||
ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL...
|
||
![]() |
||
marcus ![]() Usta Yazar UGUR Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2375 |
|
en azından okumuş ya o yuzden fındık fıstıkla pek işi olmaz:) |
||
![]() |
||
|
Yönetim Kurulumuz görev dağılımlarını gerçekleştirdi
Yönetim Kurulumuzun 25 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirdiği oturumda, Yönetim Kurulu Görev Dağılımları aşağıdaki şekilde oluşmuştur: Mesut Hoşcan Başkan Ahmet Yalçın Başkan Yardımcısı (Başkan Vekili) Ali Emre Sarar Başkan Yardımcısı Fatih Sezer Genel Sekreter Rıdvan Çakırgöz Mali Asbaşkan Mustafa Akgören İdari Asbaşkan Mehmet Akman Teknik Asbaşkan Bahadır Ünalan İktisadi İşletme/Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkan Bekir Sıtkı Saraç Basın Sözcüsü Yüksel Pilgir Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Bilge Kosbatur Yatırım ve Projelerden Sorumlu Asbaşkan İbrahim Eldem Eskişehirspor ve Eğitim Vakfı'ndan sorumlu Asbaşkan Aytekin Aykın Sağlık Kurulu Başkanı & Teknik Asbaşkan Yardımcısı Alaattin Çoban Temsil ve Dış İlişkiler Sorumlusu Serkan C. Zengin Medya Planlama ve İletişim Sorumlusu Metin Erkaya Mali Asbaşkan Yardımcısı Mehmet Arı İdari Asbaşkan Yardımcısı Faruk Işık İktisadi İşletme/Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Oral Büyüksarı İktisadi İşletme/Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Metin Güven İktisadi İşletme/Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Yavuz Akpınar Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı İsmail Hakkı Öztekin Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Ömer Osman Şahin Yatarım ve Projelerden Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Saffet Çelen Eskişehirspor ve Eğitim Vakfı'ndan sorumlu Asbaşkan Yardımcısı Cem Toker Temsil ve Dış İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Alper Orkun Temsil ve Dış İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Ertuğrul Dindar Temsil ve Dış İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Kaynak : Resmi Site |
||
|
||
![]() |
||
EsesLi Onur ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 33 Katılım: 07/Oca/2010 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 8868 |
|
Böyle yeni yönetimimiz,yeni başkanımız başlıkları görünce insan bir hoş oluyor biz böyle mutlu güzel haberleri görmeye pek alışkın değiliz hala halil ünalın etkisindeyiz yavaş yavaş atlatmaya çalışıyoruz
|
||
Mikrofonlarımız Eskişehir Atatürk stadyumunda
|
||
![]() |
||
hutemel ![]() Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 55 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
|
Mesut HOŞÇAN'ın adaylığı ve kazanması 48 yıl sonra bir devrime sebep oldu.
|
||
önce eses sonra eses
|
||
![]() |
||
hahuki ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 48 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1957 |
|
Bende Kendisine Hiç Eskişehirspor maçına gittinmi sorusunu sormak istiyordum... ![]() |
||
Sadece Es Es
![]() |
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 278> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |