|
Eskişehirspor Yönetimi |
Cevapla | Sayfa <1 269270271272273 278> |
Yazar | |
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/May/2019 saat 21:45 |
Zonguldaspor Haziran ayı içinde gerçekleştireceği kongreyi bekliyor. Maddi manevi sıkıntı içinde olan kırmızı-lacivertli ekipte yeni sezon öncesinde karamsarlık hakim.
Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Eskişehirspor Kulübü Genel Kurulunda seçime tek aday olarak giren Osman Taş Başkanlığa seçildi. YÖNETİMDEKİ İSİMLER ŞAŞIRTTI Eskişehirspor’un çiçeği burnunda Kulüp Başkanı Osman Taş’ın yönetim kurulu listesindeki isimlerden birisi de Zonguldak’ta şaşkınlığa neden oldu. Eski Devrek TSO Başkanı Zonguldaklı işadamı Ertan Civak, Eskişehirspor yönetim kurulunda yer aldı. ZONGULDAK’TAN EKMEK KAZANIYORLAR Çaydeğirmeni'nde bu yıl içinde bir de lüks otel yaptırarak Zonguldak ekonomisine katkı sağlayan, işsizlere iş imkanı tanıyan Ertan Civak’ın ortaklarından birisinin de Eskişehirspor Kulüp Başkanlığı’na seçilen Osman Taş olduğu öğrenildi. Bu ikili Zonguldak ekonomisi için açtıkları lüks otelde istihdam sağlıyor, ama Zonguldak’tan da ekmek kazanıyorlar. Ertan Civak’ın ise bu aşamada Zonguldakspor veya Devrek Belediyespor yönetimlerinde yer almak yerine ortağı olan Eskişehirli Osman Taş’ın başkanlığa seçildiği Eskişehirspor yönetiminde yer alması şaşkınlık yarattı. AYNI DUYARLIK ZONGULDAKSOR İÇİN DE BEKLENİYOR Ertan Civak Çaydeğirmeni'nde açtığı lüks otel ile birlikte Zonguldak’ta istihdam sağlıyor. Ancak Civak’ın Eskişehirspor’un yanı sıra Zonguldakspor ve Devrek Belediyespor’a karşı da aynı hassasiyeti göstererek bu kulüplere destek olması bekleniyor. Gerek reklam vererek, gerekse maddi kaynak akışı sağlayarak, gerekse Zonguldakspor için Haziran ayında yapılacak olağan genel kurulda Zonguldakspor yönetimine girerek destekleri bekleniyor. Aynı hassasiyeti Devrek Belediyespor da bekliyor. |
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/May/2019 saat 23:04 |
Eskişehirspor'da gerçekleşen genel kurulda Osman Taş başkanlığa seçildi. Siyah Kırmızılıların 26. başkanı olan Taş'ın listesinde eski yöneticiler yanı sıra yeni isimlerde yer aldı. Yönetim listesinde yer alan bir isim ise dikkat çekti. Eskişehirspor sevgisin her platformda dile getiren Eskişehirli oyuncu Engin Öztürk, başkanlığa seçilen Osman Taş'ın yönetim kurulu listesinde yer aldı. Öztürk, "Taraftardan Sorumlu Asbaşkan" olarak görev yapacak. Başkan Osman Taş sosyal medya hesabından Engin Öztürk hakkında, "Bizlere güvendiğin için ve bizimle yola çıktığın için tesekkürler" paylaşımında bulunurken, ünlü oyuncu Öztürk ise, "Güzel günlere başkan, hep beraber" yorumunda bulundu.
|
|
|
|
Güray26ES
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Haz/2019 saat 11:14 |
Eskişehirspor’un, Afyon maçıyla beraber kümede kalması kesinleşince, tribün liderleri, politikacılar ve kulüp başkanlığına aday olmak isteyenlerin, birbirine girdiğini söylemek zorundayım. Kaan Ay’ın gitmesi gerektiğini düşünenler, kalması gerektiğini savunanlar, sadece yönetim revize edilsin diyenler, kulüp politikaya alet edildi görüşünü dillendirenler vesaire…
Nihayetinde mevcut Başkan Kaan Ay tartışmaları bitirmek için 23 Mayıs’ta olağan genel kurulun yapılacağını açıklayarak, “aday olmayacağım” demişti. Bununla beraber, kulisler de bir hayli hızlanmıştı. Osman Taş, aday olacağını bir kez daha deklare etmiş, güçlü projelerinin olduğunu ifade etmişti. Taş’ın yanı sıra, adaylıklarını açıklamasalar da, Sinan Özeçoğlu, Nihat Çuhadar, Mustafa Topkaya, Halil Ünal ve Halil Ünal’la bağlantılı olarak İsmail Hakkı Gül, Erdal Şahbaz gibi isimlerin de aday olabileceği konuşuluyordu. Bu noktada Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, tüm grupları aynı ortamda toplayarak ‘birlik olalım, ortak liste çıkaralım’ şeklinde öneri getirdi. Ancak bu öneri, Osman Taş ve ekibi tarafından kabul görmedi. Ve Genel Kurula saatler kala, önemli bir gelişme yaşandı; Osman Taş ile bir önceki Genel Kurulda başkan adayı olan Mustafa Topkaya, birleşme kararı aldı. Sonunda Genel Kurul gerçekleştirildi ve Osman Taş, rakipsiz girdiği seçimden başkan olarak çıktı. * Eskişehirspor’daki Genel Kurul sürecinde yaşananlar, özetle böyle… * Şimdi, Genel Kurul sırasında yaşanan dikkat çekici ayrıntılara bir göz atalım… * Uzun bir aradan sonra, birkaç cılız tartışmayı saymazsak, Genel Kurul’da sakinlik hakimdi. Delegelerin, eski Başkan Kaan Ay’a kızgınlığı yoktu; aksine sempatileri vardı. Çünkü Ay, şaibeye bulaşmamış, transfer tahtasını açmış ve takımı kümede bırakmıştı. Bu anlamda başarılı bir beş ay geçirdiğini ifade etmek mümkün. Kaan Ay konuşması sırasında, Mustafa Destici ile Burhan Sakallı’ya özellikle teşekkür etti. Önemli olduğunu düşündüğüm bir gelişme yaşandı. Kaan Ay ve yönetimi (Mehmet Şimşek’in katkısı büyük), 44 sayfadan oluşan ciddi bir faaliyet raporu hazırlamış ve kitapçık haline getirmiş. Kitapçıkta, kulübün finansal yapısına şeffaf bir biçimde yer verilmiş. Böyle ciddi bir çalışmanın, ilk kez yapıldığını ifade etmek yanlış olmaz. Konuşma yapmak için Divan’dan izin alan Nihat Çuhadar, “Biz ortak liste çıkarmak için çok çabaladık, ancak bazı arkadaşlar listelerinin hazır olduğunu söyleyip bu teklifimizi kabul etmediler. Bizde 2013 yılındaki (Halil Ünal-Mesut Hoşcan) gibi bir ayrışmanın gerçekleşmesini istemediğimiz için kendi listemizi çıkarmadık” şeklinde konuştu. Halil Ünal, seçim maddesine geçildiğinde, Divan’ın tüm ısrarlarına rağmen oylamayı beklemeden Genel Kurul salonundan ayrıldı. Başkan seçilen Osman Taş, konuşma yapmak adına kürsüye çıktığında dikkat çeken ifadeler kullandı. Önce, adaylığı sırasında hakkında çıkan dedikoduların asılsız olduğunu söyleyen Osman Taş, Almanya’da yaptığı işe ilişkin bir tanıtım videosu sundu. Videodan sonra da şu ifadelere yer verdi: “Benim ne iş yaptığımı size göstermek istedim. Böyle biraz dedikodular varmış. Ben sizden rica ediyorum. İnsanları bilmeden, insanlara önyargılı olmayın lütfen. Sonuçta hepimizin ailesi var. Hepimizin çoluğu çocuğu var.” Osman Taş, ileriye dönük çok önemli bir mesaj da verdi. “Ben geriye dönük, hiç eski yönetimlere filan girmiyorum” sözlerinden, kavgadan uzak, uzlaşmacı bir anlayışla takımı yöneteceğini anlıyoruz. “Biz önümüze bakacağız. Biz Eskişehirsporluyuz. Biz Eskişehirliyiz. Biz bir markayız. Biz dilenci değiliz” ifadelerinden de, ‘para dilenme’ devrinin sona erdiği mesajını alıyoruz. ‘Para dilenme’ mevzusunu biraz açalım. Biliyorsunuz, takımımız öyle zor bir süreçten geçti ki, 5’er-10’ar liralık bağışlara dahi muhtaç kalmıştı. Sanıyorum bu devir, Osman Taş’la bitecek. Taş ve yönetimi, kendi ceplerinden, takıma can suyu olabilecek miktarda para aktaracak. Dahası, farklı finans kaynaklarından para bulacak. Önemli sponsorluk anlaşmaları da yapacak. Ayrıca Taş’ın Genel Kurul’da açıkladığı projelere bakıldığında, gelir getirici ve takımın itibarını yükseltecek projeler olduğunu net ifadelerle söyleyebiliriz. Tabii Taş, takımın ekonomisini yönetirken ve projeleri hayata geçirirken, özellikle Mehmet Şimşek ile Mustafa Topkaya’nın deneyimlerinin sürece ciddi katkı vereceğini düşünüyorum. Yönetimde dikkat çeken bir isim var. Eskişehirli ünlü oyuncu Engin Öztürk’ten bahsediyorum. Takımımıza, hem sponsorluk anlamında, hem de tanıtım konusunda katkı sunacağını düşünüyorum. * Evet, Genel Kurul’daki dikkat çeken noktadalar bunlardı. Çok önemli bir ayrıntı daha var aslında, belki de en önemli ayrıntı. Nedir o? Şöyle anlatayım… Osman Taş, Eskişehirspor’un altyapısını, Alman Milli Takımı ve Borussia Dortmund forması giymiş David Odonkor’a emanet edeceğini söyledi. Tabii yasal olarak bunun mümkün olmadığını söylemek zorundayım. Çünkü TFF 1. Lig’de, teknik kadroda, yabancı isimler çalıştırmak yasak. Ancak ‘danışman’ olarak bu problemin çözüleceğini düşünüyorum. Buradan da görülüyor ki, Osman Taş, Alman ekolünü Eskişehirspor’a yerleştirmeye çalışacak. Bunun da altyapıyla gerçekleştirilebileceğini biliyor. Çünkü altyapı, bana göre bir takım için, en önemli unsur. Taş, aklındakini eyleme geçirebilirse eğer, Eskişehirspor’un, ilerleyen yıllarda İstanbul takımlarıyla mücadele edebilme kalitesine ulaşması işten bile değil. * Yazımı sonlandırırken şunu aktarmak istiyorum. Anadolu insanının huyudur; en ufak bir kaza ya da başarısızlık durumunda acımasızca eleştiriler yapar. Bu, Eskişehirspor camiası için de geçerlidir. Şuraya geleceğim… Osman Taş ve ekibinin işi hiç kolay değil. Süreç içerisinde bazı aksaklıklar mutlaka olacaktır. En küçük aksaklıkta acımasızca eleştirmek yerine, daha fazla destek olmalıyız; ki motivasyon bozulmasın, belirlenen hedefe emin adımlarla ilerlenebilsin. Yani, çiçeği burnunda yönetime biraz zaman verelim, şans tanıyalım… |
|
|
|
Curva_Eses
Usta Yazar Mert Yaş: 33 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
Alıntı Cevapla Tarih: 01/Haz/2019 saat 16:52 |
Osman Taş'ın listesi açıklandığında aklımda oluşan görev dağılımları tam doğrulukla gerçekleşmiş. Yalnız bu tabloda sayın Mustafa Topkaya'nın çok büyük sorumluluk aldığını görüyoruz. Gönülden teşekkürler kendisine. Özellikle basın sözcülüğü görevini üstlenmesi beni ayrı mutlu etti bir önceki malum şahıs bu pozisyondan yeterince soğutmuştu milleti.
Başkan: Osman Taş Başkan Vekili: Mustafa Polat, Ahmet Eryürük, Serhat Tunç, Mehmet Şimşek Başkan Yardımcısı: Mustafa Topkaya Stadyumdan Sorumlu: Rasim Bob, Ramazan Kızıltan Teknik Asbaşkan: Mete Yılmaz, Mustafa Polat Taraftardan Sorumlu Teknik Asbaşkan: Mete Yılmaz, Engin Öztürk Genel Sekreter: Selim Demircioğlu Mali Asbaşkan: Mehmet Şimşek Hukuk ve TFF İşlerinden Sorumlu Asbaşkan: Mustafa Topkaya, Barış Günaydın, Yasin Özkaya Dış İlişkilerden (UEFA, FİFA vb) Sorumlu Asbaşkan: Barış Günaydın, Nuh Kıyaklı Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan: Hasan Hüseyin Ertuğrul, Ali Kunter Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Yardımcısı: Tahsin Arman Şanbaklı İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan: Hasan Hüseyin Ertuğrul, Ramazan Kızıltan Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Özgür Marankoz, Ramazan Taşer Basın Sözcüsü: Mustafa Topkaya Basın Sözcüsü Yardımcısı: Barış Günaydın Eğitim Vakfı ve İktisadi İşletmeden Sorumlu Asbaşkan: Ertan Civak, İhsan Akar |
|
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
|
ypeker
Usta Yazar Yüksel Peker Yaş: 63 Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2489 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Haz/2019 saat 00:04 |
Genel Kurul'la ilgili ayrıntılı yorumlar için teşekkürler.
|
|
Çocukluktan aşkımız ESES
|
|
gündüzlerli2626
Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 62 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Haz/2019 saat 14:04 |
⚫🔴#İŞTE #ESKİŞEHİRSPOR’UN #BORÇLU #OLDUĞU #KİŞİ VE #KURUMLAR TOPLAM 173 Milyon 668 Bin 972 TL 1-BANKA KREDİLERİ VE DİĞER MALİ BORÇLAR Aktif Yatırım Bankası A.Ş. 16.127.314 2- YÖNETİCİLERE VE ÜYELERE BORÇLAR Ahmet Eryörük 36.760 ÜYELER Ahmet Semih Ergezer 1.301.815 TOPLAM 30 Milyon 357 Bin 246 TL 3- FUTBOL AİLESİNE BORÇLAR Futbol Kulüpleri Bursaspor 6.003 Teknik Direktörler ve Yardımcıları Fuat Çapa 740.000 Antrenörler Aytaç Hokkaömeroğlu 14.000 Mevcut A Takımı Futbolcuları Alperen KocabaŞ 45.948 Ayrılan A Takım Futbolcuları Raheem Lawal 1.768.000 Temsilciler ve Menajerler 8.896.861 siyahkirmizi.org Eskişehirspor FAN |
|
O SENE BU SENE
|
|
Güray26ES
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Haz/2019 saat 17:13 |
Eskişehirspor camiasını korkutan olay cumartesi akşam saatlerinde yaşandı. Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Ünal’ın kalp spazmı geçirdiği ve stent takıldığı öğrenildi. Ünal’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Eskişehirspor eski başkanı Halil Ünal'a Esgroup ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. |
|
|
|
Daredevil
Deneyimli Yazar Onur Yaş: 46 Katılım: 11/Ağu/2015 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 602 |
Alıntı Cevapla Tarih: 03/Haz/2019 saat 01:06 |
Geçmiş yönetimi tebrik ediyorum. İlk defa böyle bir borç tablosu çıkartıldı. Gerçekten şeffaf bir şekilde kime ne kadar borç var biliyoruz. Borçlulara gelirsek, Adamlar futbolu bırakalı nerde kaldı hala milyonlarca lira borcumuz var. yöneticilerden de en az Sayın, Halil Üna'la (Geçmiş olsun diyorum. Umarım kısa zamnda sağlığına kavuşur)borcumuz varmış. Ki kendisi ben bildim bileli başkanlık yapıyor.en kısa süre başkanlık yapan Sinan Bey'e en yüksek borç. Bu çok ilginç. Bu borçların süper lige çıkmadan ödenmesi imkansız. Süper lige çıkınca da mali disiplinden vazgeçmemek gerekiyor. Yoksa bu borcun misli misli fazlası yapılır. Belki birkaç futbolcumuz yabancı takımlara çok yüksek bedellerle satılabilirse, bu borç da bir nebze rahatlama olur ve bu sene transfer açılır. yoksa görünen köy klavuz istemez. Bu borçla transfer açılmaz.
|
|
gündüzlerli2626
Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 62 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Haz/2019 saat 13:43 |
SALDIM GİTTİ
Sadece çok çalışacağımızın sözünü verdik İlk iş olarak yıllarca içimize dert olan rahmetli |
|
O SENE BU SENE
|
|
Güray26ES
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Haz/2019 saat 13:41 |
Eskişehirspor kulübünde 30 Haziran da yapılan genel kurulda göreve gelen Osman Taş ve yönetimi, yeni sezonla birlikte birçok önemli karara imza atmaya hazırlanıyor. Bayram tatili nedeni ile çalışmalara bir süre ara veren yönetim, bayram tatili sonrası yapılacak önemli işlerin arasına, ceza ve ödül sistemini de aldı. Alınan bilgilere göre, yeni sezonda geçerli olacak ödüm ve ceza yönetmeliği hazırlamaya başlayan yönetim, ilk etapta geçtiğimiz sezon 200 Bin TL olan galibiyet primini arttırmayı düşünüyor. Daha önce resmiyete bağlanmadığı için eski yönetimler ya pirimin tamamını, yada bir kısmını ödüyor, bazen de prim ödemiyordu. Bu durumun futbolcuları psikolojik olarak etkilenmesine ve huzursuzluklara neden olmasından dolayı harekete geçen Eskişehirspor yönetimi, hazırlayacağı ödül ve ceza yönetmeliğini yeni sezon öncesi teknik kadro ve futbolculara imzalatacak. Resmi evrak niteliği taşıyacak yeni modelde galibiyet primi, iç saha yenilgi cezası, disiplin suçları, gereksiz kırmızı ve sarı kartlar gibi konuların yanı sıra, kulübe zarar getirecek davranışlar da cezaya bağlanacak.
|
|
|
|
Cevapla | Sayfa <1 269270271272273 278> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |