|
PTT 1.Lig, Spor Toto 2., 3. Ligleri 2013-14 sezonu |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 56789> |
Yazar | |||
Sarıcakayalı26 ![]() Yazar Mustafa Yaş: - Katılım: 02/May/2014 Yer: Sarıcakaya Online Durum: Offline Mesajlar: 155 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hatayspor çıkar inşallah :)
Yeni takımlar görelim artık biraz değişiklik olsun :) |
|||
![]() |
|||
Curva_Eses ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 32 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
||
Hatay gelir oradan zaten siyaseti iyi kullanıyorlar.
|
|||
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
|||
![]() |
|||
Sarıcakayalı26 ![]() Yazar Mustafa Yaş: - Katılım: 02/May/2014 Yer: Sarıcakaya Online Durum: Offline Mesajlar: 155 |
||
Hacım ayıptır sorması bikaç kişi daha söylemişti siyaset falan diye... Ama ben bilmiyorum pek muhabbeti Hatayspor - siyaset ? |
|||
![]() |
|||
e1076652 ![]() Deneyimli Yazar uğur Yaş: 45 Katılım: 29/Nis/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 407 |
||
yıllar boyu haksızlıkla baskasının hakkını yiyerek ligde mucadele etmis bir takıma hos duygular beslemek bende, hakszılık ve adaletsizliklere tesvik dısında birsey uyandırmıyor. ankaragucu haksız yere ligde zorla tutulmus, yerine baska takımlar kume dusurulmustur (ertesi yıl bile olsa). |
|||
eses
|
|||
![]() |
|||
meliheses ![]() Usta Yazar melih Yaş: 44 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 6051 |
||
alanyasporun da stadı 10 bin kişilik onlar da 10 bin kişi doldurmuş. koskoca 4 milyonluk şehir en öenmli maçında 20 binkişi toplamış, çok mu matah bişey.
|
|||
![]() |
|||
meliheses ![]() Usta Yazar melih Yaş: 44 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 6051 |
||
suriye, reyhanlı, el kaide, |
|||
![]() |
|||
Sürgünn ![]() Deneyimli Yazar Onur Yaş: 34 Katılım: 29/Nis/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 858 |
||
ankaragücü ve göztepe elendi, yine anadolu kaybetti. ben buna gülemem.
|
|||
![]() |
|||
EsesLi Onur ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 33 Katılım: 07/Oca/2010 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 8868 |
||
Ankaragücünün elenmesine üzülmedim hatta sevindim bile ama göztepenin elenmesine üzüldüm şahsen göztepenin gelmesini istiyordum umarım hatay gelir en azından şehir takımı alanya gibi ilçe takımın işi yok üst liglerde
|
|||
Mikrofonlarımız Eskişehir Atatürk stadyumunda
|
|||
![]() |
|||
ali_9292 ![]() Usta Yazar Ali Özen Yaş: 31 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 2595 |
||
Ankaragücü'nün Anadolu futboluna katkısı nedir de Anadolu kaybetti deniliyor.İşleri güçleri serserilik,olay çıkarma,can yakma olan %70i serseri tiplerden oluşan,kendi çıkarları için kulübün gözünün yaşına bakmayacak olan taraftar grubuna sahip bir takım bizden de ligden de uzak olsun.Tribüne gelen bir Eskişehirsporlunun Ankaragücü'nü sevme ihtimali bana göre sıfırdır.İyi ki elendiler beter olsunlar.
Gönül ister aramız iyi olmasa da bir Sakarya,Kocaeli süper ligde olsun,gerçek Anadolu taraftar grupları bunlardır.Bursalı,Sakaryalı,Kocaelili,Göztepeli bir lig çok zevkli olurdu. |
|||
Her Zaman Her Yerde En Büyük Es-Es
|
|||
![]() |
|||
arellano965 ![]() Yazar Hikmet Yaş: 53 Katılım: 19/Haz/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 243 |
||
Hatayspor ve Alanyaspor Kore takımı mı arkadaşım? |
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 56789> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |