|
ARC'yi kaybettik. Başımız sağolsun.... |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 7891011> |
Yazar | |
oyaman ![]() Usta Yazar oyaman Yaş: 51 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1407 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin.Hepimizin başı sağolsun.
|
|
KKŞ..KÖRFEZİN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ
BİZ ! ESKİŞEHİRSPORUZ ! |
|
![]() |
|
otomatikkapi ![]() Usta Yazar Selim Demircioglu Yaş: 52 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 3886 |
Bu ara çok kişiyi kayettim, seninki bir başka yaktı içimi...
Az sonra bu sayfaları okumamış gibi yapacağım... Yoksa artık kaldıramayacağım... Yüreğim sıkışıyor... Allah aileye ve sevenlere sabır versin... Allah rahmet eylesin...
|
|
Geçmişe duyulan özlem ve geleceğe olan umuttur bizi yaşatan...
|
|
![]() |
|
ercan26 ![]() Deneyimli Yazar Ercan Yaş: 44 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Malatya Online Durum: Offline Mesajlar: 576 |
İçim yandı be abi
önce dedim şaka herhalde inanmak istemedim sonra öğrendim ki gerçekmiş... İçim yandı be abi çoğu kişi bilmez yumurtayı kırmadan greyder ile sürüyen mükemmel bir operatördü o aynı zamanda, tanımadığı insanlara kollarını açan şevkatli bir abiydi o üzüldüm hemde çok, mekanın cennet olsun abi merak etme biz senin yerinede bağıracağız eskisinden daha çok merak etme ailene allah sabır versin....
|
|
![]() |
|
Güray26ES ![]() Usta Yazar Güray Yaş: 40 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Allah rahmet eylesin.
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|
![]() |
|
gurkanbintez ![]() Yazar gürkan bintez Yaş: 43 Katılım: 11/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 98 |
15.5.12Ustalara Saygı Kuşağı : ARCTürkiye, Eskişehirspor, Yeni Rakı, Aile... İnsanlar hayatın karmaşasından bahsededursun; Ali Rıza Çınar, kısa adıyla ARC bu dört güzelliğe sığdırmış yaşamını. Ülkesinin kendi ayakları üzerinde durabilen, özgün ve özgür bir çizgiye gelmesi için verdiği mücadele; Eskişehirspor'un elbet bir gün şampiyon olacağına dair inancı; doktorlara inat hayallerini sığdırdığı rakı şişesi ve ailesi. Kalbi bu kadar güzelliği taşıyamadı, yorgun düştü. Hiç birini diğerinden ayırmamış, hepsini ayrı ayrı sevmiş. Ben Eskişehirspor sayesinde tanıyanlardanım Ali Rıza Ağabey'i.. Henüz İstanbul'a ilk geldiğim yıllarda; yapılan her maç yolculuğunda gerek trenin yemekli vagonu, gerek otobüsün arka koltuklarında dinledim anılarını. Kimi zaman kendisi anlattı, kimi zaman en yakın yol arkadaşı Ayhan Abi. Hep neşe hakim olurdu adının geçtiği cümlelerde. ARC için yazılmış bir tezahürat dolanıyor dilimde bu satırları yazarken. Gülümsüyorum; Kıbrıs'ta tırların altına girmiş Doktorlar ölüdür raporu vermiş Mevliti okunmuş, helvası yenmiş ARC ölmemiş meyhanedeymiş! Yazan:Özgür ERSOY arkadaşımız kısaca özetlemiş ARC'yi |
|
O'NUN BUNUN TAKIMINI TUTACAĞINA KENDİ TAKIMINI TUT KARDEŞİM BEN ESKİŞEHİR'LİYİM ESKİŞEHİR SPOR'LUYUM...
|
|
![]() |
|
SUATESES ![]() Deneyimli Yazar Suat Yaş: 40 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Foça Online Durum: Offline Mesajlar: 540 |
Ah be ARC abim. İçimizi yakıp gittin. Allah mekanını cennet eylesin. Başımız sağolsun.
|
|
Körfezin Kırmızı Şimşekleri
|
|
![]() |
|
aritmal ![]() Deneyimli Yazar adem Yaş: 46 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ESTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 547 |
Gözyaşlarımızı içimize akıtıp,dirayetli ve güçlü görünmeye çalışsakta bizleri çok üzdün bee abicimm.
![]() |
|
SEVDAN BİR ATEŞ
SALDIR ES ES İM SALDIR:) (B)aş(K)aldırı(Ş) |
|
![]() |
|
Timiti ![]() Yazar Semih Yaş: 54 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 198 |
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Geride kalanlara rabbim sabırlar versin.
|
|
Eskişehir'im aşk-ı şehrim
|
|
![]() |
|
kesdal ![]() Usta Yazar mehmet kesdal Yaş: 60 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1496 |
Allah rahmet eylesin.
|
|
Oyun bitince,şah da piyon da aynı kutuya konur.
|
|
![]() |
|
ZEFEX ![]() Deneyimli Yazar ZAFER ADIGÜZEL Yaş: 45 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 755 |
Seninle ne zaman birarada olsak hep güldürürdün beni bu sefer fena üzdün abi.Allah rahmet eylesin toprağın bol mekanın cennet olsun
|
|
SENİN SEVGİNDİR BİZİ YAŞATAN
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 7891011> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |