|
ARC'yi kaybettik. Başımız sağolsun.... |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 11> |
Yazar | |
2şimşek6 ![]() Usta Yazar SELMAN Yaş: 49 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1266 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ailesinin ve sevenlerinin başı saolsun...
|
|
GELECEK HAYALLERİNE İNANANLARINDIR |
|
![]() |
|
es_bil ![]() Usta Yazar Mehmet Ergim İMAN Yaş: 44 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1149 |
ALLAH RAHMET EYLESİN, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM...
|
|
![]() |
|
SRKN ![]() Usta Yazar SRKN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1369 |
Allah Rahmet Eylesin.
|
|
ES-ES'i SEV KIRMIZI GİY!
" BİZ BÜYÜK ESES'İZ KIRMIZI ŞİMŞEĞİZ " #esesisevkırmızıgiy |
|
![]() |
|
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
Gün geldi gitti incecikken,
Yiğitken... Güzelken...
Gencecikken...
Şimdi ne kadar dost varsa arkasında, Hasatçı... Öğrenci...
Öğretmen...
Ne kadar gül varsa toprağımızda: Daldırma gül... Ak gül...
Gonca gül...
Ne kadar sevgili varsa arkasında: Tiyatro... İş...
Kitap...
Şiir...
Marş...
Yanar yanar ağlaşır cümlesi, Çoban ateşi hatırasında. Gavur müslüman demezdi "Kendisi için bir şey istemezdi" Yatak ölümü beklemezdi" Gitti... Vadesiz...
Gencecikken...
Yiğitken... Güzelken...
İncecikken...
Ölüm; Adın kalleş olsun!!!
|
|
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|
![]() |
|
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
![]() |
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
|
hutemel ![]() Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 55 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin.
|
|
önce eses sonra eses
|
|
![]() |
|
serdargül ![]() Usta Yazar serdar Yaş: 45 Katılım: 11/Şub/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 4197 |
Allah rahmet eylesin
başımız sağolsun
|
|
EDİZ BAHTİYAROĞLU
|
|
![]() |
|
ozi_es26 ![]() Yazar Ozan Biçer Yaş: 30 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 182 |
Beraber çektirdiğimiz bir baba dün gibi aklımda.İnanması zor,kabullenmesi güç.Başımız sağolsun,nur içinde yat güzel insan.
|
|
Ne Bir İnat Ne Bir Heves Herşeyimiz Sensin ES-ES
|
|
![]() |
|
metinyalin ![]() Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 40 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Hala şoktayım.. Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabırlar versin.Toprağın bol olsun ARC......
|
|
![]() |
|
Essfor ![]() Usta Yazar bahadır Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 1885 |
Alirıza Abi ,
Birkaç gündür dünyalık işlere yoğunlaşınca görmedim , duymadım ....Keşke de duymasaydım da görmeseydim ...Ya da diyorum keşke dün okusaydımda bugün burada yazmak yerine cenazende olup mezarın başında kalsada son nefes ölümüne eses diyebilseydim. Şimdi İstanbulda ezanlar okunuyor ve sen son yolculuğuna çıkıyorsun...Bu senin son yolculuğun olsada senin bizlere anlattığın ,miras bıratığın Eses sevdasının yolunda hep bizlerle olacak ve yaşayacaksın.... Mekanın cennet olsun.... |
|
Esesliyiz çok şükür...
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 11> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |