|
ARC'yi kaybettik. Başımız sağolsun.... |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 11> |
Yazar | |
banner ![]() Usta Yazar Ali Desidero Yaş: 49 Katılım: 28/Tem/2007 Yer: Jamaica Online Durum: Offline Mesajlar: 3953 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şok oldum. Mekanı cennet olsun, yattığı yerde dinlensin.
|
|
SENİ ANNEM KADAR SEVDİM...
|
|
![]() |
|
ugurbocegi ![]() Yazar Uğur ÖNCEL Yaş: 41 Katılım: 10/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 182 |
Allah rahmet eylesin
|
|
ONLY FOR LOVE ES-ES...ÖNCEL'S
|
|
![]() |
|
eskioğuzeses ![]() Usta Yazar oğuz özkara Yaş: 39 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: kktc Online Durum: Offline Mesajlar: 1026 |
Allah rahmet eylesin,başta ailesi olmak üzere hepimizin başı sağolsun..
|
|
Şampiyonluk umrumda değil,sen yeterki yürekten oyna Eskişehir
|
|
![]() |
|
durukan ![]() Deneyimli Yazar durukan Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Daha çok deplasman yapacaktık be abi.. inanasım gelmiyor inanki sanki hayattasın hala hepimizin başı sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
|
|
iSTaNBuLDa HaVaLaR NaSıL
aNaDoLuDa ŞiMŞeKLeR ÇaKıYoR HaKKARiNiN KıRMıZı ŞiMŞeKLeRi |
|
![]() |
|
Bidon26 ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 31 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: Hollanda Online Durum: Offline Mesajlar: 5960 |
Mekanı Cennet olsun Allah rahmet eylesin..
|
|
Tanrı Tektir, Ordusu Türk'tür | Twitter: @srvn26
|
|
![]() |
|
mehmet demirel ![]() Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 28 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 582 |
allah rahmet eylesin mekani cennet olur insallah
|
|
https://twitter.com/#!/mehmet_26d
|
|
![]() |
|
esmaris ![]() Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Bende tanışma fırsatı bulmuştum...Çok üzüldüm.Allah Rahmet eylesin...
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR EsEs'İm
|
|
![]() |
|
gok26 ![]() Usta Yazar Göktuğ Yaş: 31 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1454 |
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
|
|
![]() |
|
esesli kurt ![]() Yazar C.Baki Gürdeniz Yaş: 62 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 282 |
Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
|
|
Damarımı kessinler,kırmızı siyah akar.
|
|
![]() |
|
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Sabah aldığım haberle yıkıldım 30 yıllık dostumu arkadaşımı kaybettim.Sabaha karşı yatağında kalp krizinden ayrıldı aramızdan. Daha önce 2 kez bizi üzdü ancak onlar şaka gibiydi hatta espirileri ile gülüşürdük ve hatta o anları ile ilgil bir çok besteler yapmıştık. 90 lı yıllardı Kıbrısta aracı ile tır altına girdi doktorlar öldü dedi 6 saat morg da kaldı.Ancak yaşama sıkı sıkı tutunuyordu ölmedi yaşıyordu.6 Ay sonra kendine geldiğinde espirilerle uyanmıştı. 2004 yılıydı yanılmıyorsam Tekirdağ'da kalp krizi geçirdi 4 tane stend takıldı ambulansla İstanbula götürülürken bile espiri yapmaya çalışıyordu.Bu defa şakası yok gözlerini yumdu yarın öğlen son yolculuğuna uğurlanacak.Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dostum.Anacığının yüreği nasıl dayanacak bilmiyorum keza eşinin ve sevgili oğlun Erge hepsine Allah sabır versin.Güle Güle..
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <12345 11> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |