|
ARC'yi kaybettik. Başımız sağolsun.... |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 11> |
Yazar | |
esesim ![]() Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 15/May/2012 saat 11:59 ![]() |
TKŞ ve ESES ailesinin değerli mensubu, sevgili dostumuz ağabeyimiz kardeşimiz ARC'yi (Ali Rıza Çınar) kaybettik. Başımız sağolsun
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
![]() |
|
rbicer ![]() Deneyimli Yazar remzi biçer Yaş: 62 Katılım: 27/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şok oldum.Çok çok çok üzüldüm.Acımız sonsuz.ALLAH rahmet eylesin,ailesine,bizlere sabırlar versin.Rahat uyu güzel adam...
|
|
HOP HOP HOP
GÜM GÜM GÜM KIRMIZI ŞİMŞEK HEY HEY HEY |
|
![]() |
|
taffyes ![]() Yazar Tayfun Yaş: 40 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 251 |
Süha'dan gelen haberle öğrenmiş bulunuyorum,ama halen yaşıyormuş gibi konduramadım be abi,büyük kayıp,başımız sağolsun
|
|
BaşKaldırıŞ
|
|
![]() |
|
hüsnü ![]() Usta Yazar Hüsnü Yaş: 66 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Sana isyanlar ediyorum canım kardeşim,
daha ne menüler yazacaktık bu memlekette, var mı koyup ta gitmek beni buralarda be ARC. ![]() |
|
# Direnmüdavim....
|
|
![]() |
|
nkÜnieses ![]() Usta Yazar Uğur Yaş: 31 Katılım: 01/Tem/2011 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 1160 |
Başımız sağolsun. Güzel günlerimiz geçmişti abim daha geçen hafta beraberdik
![]() |
|
ES-ES
|
|
![]() |
|
nero-rosso ![]() Yazar İbrahim Uysak Yaş: 39 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Lao People's Dem. Rep. Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Allah rahmet eylesin
|
|
Kampüsten gelen sES uniESES
www.unieses.org |
|
![]() |
|
esesim ![]() Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 57 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Cenaze Yarın Öğlen Namazında Tekirdağ'da Toprağa Verilecek
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
![]() |
|
pop corn ![]() Deneyimli Yazar Melih ÇAVDAR Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 549 |
Şok oldum resmen, daha geçen ay Eskişehire geldiğinde uğramıştı iki sefer yanıma, gayet iyiydi.Başımız sağolsun.
|
|
slogan bulamadım.
|
|
![]() |
|
kubilay ![]() Yazar kubilay erdelikara Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
Adına bestelenen tezahüratlar da gitti. tribünün en güzel neşesi de. bu kulübün topundan da topçusunda da yönetiminden de önemli bi adam gitti. başımız sağolsun..
|
|
BKŞ
|
|
![]() |
|
Sephodyrm ![]() Usta Yazar Mehmet Yaş: 30 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: EStanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1661 |
Başımız sağolsun. Diyecek söz bulamıyorum mekanı cennet olsun.
|
|
BaşKaldırıŞ - "Sensiz İstanbul'a Düşmanım !"
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 11> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |