|
ARC'yi kaybettik. Başımız sağolsun.... |
Cevapla | Sayfa <1 891011> |
Yazar | |
yavuz fahri
Yazar yavuz fahri Yaş: 50 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 270 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 12:03 |
Allah rahmet eylesin, tüm camiamızın başı sağolsun.
Ali Rıza abim mekanın cennet olur inşallah... Acı haberi duyduğumda inanamadım ama eninde sonunda hepimiz yanında olacağız. Allah ailene de sabır versin.
|
|
DÜNYADA SENDEN BAŞKA HİÇ BİRŞEYİ OLMAYAN BİZ, DÜNYADA SENDEN BAŞKA HER ŞEYİ OLANA ACIRIZ...
|
|
ŞenolESES
Deneyimli Yazar Şenol Yaş: 61 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: T.C. Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 911 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 13:24 |
Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun.Allah kalanlarına sabır versin.
|
|
TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Damarımda Kanımsın Bedenimde Canımsın ESES im |
|
tkolca
Deneyimli Yazar Tolga KOLCA Yaş: 42 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 491 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 18:15 |
birkaç gündür hudutta karakoldaydım,yeni geldim yeni öğrendim vefatını. öğrenmez olaydım.
Yıkıldım. ağzım kilitli, söz yok, ses yok, çıt yok. aslında söylenecek, anlatılacak o kadar çok şey var ki ama ölümüne inanacak yüreğim yok.... Komutanım,meslektaşım, aynı otobüste yanyana yoldaşım, tribünde kolkola arkadaşım, her aradığımda , yolum tekirdağa her düştüğünde hemen koşup gelen Abim; sen hep o gülen güldüren mizacınla, anılarınla , adam gibi adamlığınla anılacaksın. bizi unutma, biz seni zaten unutamayız...... |
|
BKŞ
|
|
travolta
Deneyimli Yazar Refik gecgeldi Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 328 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 18:43 |
Trakyanın Kırmızı Şimşekleri ve tüm ESESli dostarımın Başı sağ olsun.
YatığıN Yer Nur,Mekanın Cennet Olsun GÜZEL İNSAN. |
|
TARİHLERE SORUN BİR, BÜYÜKSÜN ESKİŞEHİR
|
|
escgtyes
Yazar Çağatay ÇINAR Yaş: 37 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 276 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 19:40 |
İnsan sadece burada okuduklarıyla bile Ali Rıza abi'nin ne kadar eğlenceli hoş sohbet bir adam olduğunu anlar.Şahsen kendisiyle tanışmadım fakat tanışmak , az da olsa muhabbet etmek isterdim. Tüm Trakya'nın , ESES'lilerin başı sağ olsun. Mekanınız cennet olsun Ali Rıza Abi.
|
|
İZMİR ES ES
Aramızdaki kilometreler kadar aç ellerini, Yine de yetmez anlatmaya sana olan sevgimizi... |
|
26_eses
Usta Yazar AYHAN Yaş: 54 Katılım: 10/Haz/2008 Yer: İZMİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1298 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 21:55 |
Sevgili meslektaşım abim mekanın cennet olsun
|
|
Karadeniz ESES
|
|
eses59
Yazar ilker mahir Yaş: 51 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 142 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 22:45 |
TKŞ nin büyük başkanı. sevgili ARC abim mekanın cennet olsun. seni tanıyan herkez güzel anılarla hatırlayacak seni. hep kalbimizdesin.
|
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 67 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2012 saat 23:07 |
Tekkede bir akşam mesaisi, ''ARC nin anısına'' ...........
Uploaded with ImageShack.us
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
kırmızışimşekler
Yazar Ercan Gümüş Yaş: 39 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 196 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/May/2012 saat 07:42 |
başımız sağolsun, harbi taraftardı..
|
|
asssadza
Deneyimli Yazar Kerem ATILMAZ Yaş: 48 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Barbados Online Durum: Offline Mesajlar: 532 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/May/2012 saat 11:34 |
Vefat haberini duyduğum zaman buda mı şaka demekten alamadım kendimi. Atatürkçü , Es-Es aşığı , insan canlısı , neşe ve keyif adamı... çok erken ayrıldın aramızdan be abi.
Ateş düştüğü yeri yakıyor,sevenlerine başsağlığı diliyorum.
Mekanın cennet ola.
|
|
Bir yaşam biçimidir Es Es...
|
|
Cevapla | Sayfa <1 891011> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |