|
2011-2012 Sezonu Türkiye Kupası |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 121122123124> |
Yazar | |
Matador26 ![]() Usta Yazar Ozan Kaan Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 2290 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Top bursanın bu sene yaptıklarını asla unutmam tebrikler fener ama her zaman anti bizans.. !
|
|
"Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse değişememek için ben dünyaya direniyorum"
|
|
![]() |
|
Bidon26 ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 31 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: Hollanda Online Durum: Offline Mesajlar: 5960 |
kimi tebrik ediyorsunuz ya yeter ama |
|
Tanrı Tektir, Ordusu Türk'tür | Twitter: @srvn26
|
|
![]() |
|
oguzhaneses ![]() Deneyimli Yazar Oğuzhan Yaş: 31 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 775 |
Fenerbahçe oyuncuları bir şampiyonluğu haketti bu sezon o bir gerçek. Kazananı tebrik etmek düşer. Şu futbolu oynayan Bursa'yı yenemememiz bizim teknik kadronun hatası. Yenemiyorsan katlanacaksın.
|
|
![]() |
|
eseslifark ![]() Yazar faruk Yaş: 43 Katılım: 20/Haz/2011 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 182 |
Türk futbolunun içine şikeyi sokan zengin Bizans takımlarını tebrik etmek bize düşmez. Allah belalarını versin,zindanlardan kurtulamasınlar İnşallah |
|
![]() |
|
oguzhaneses ![]() Deneyimli Yazar Oğuzhan Yaş: 31 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 775 |
Ben oyuncularından bahsetmiştim, oynadıkları takımlarının rengi ne olursa olsun zorlu bir süreçten geçtiler.
|
|
![]() |
|
jaweil ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 36 Katılım: 20/Haz/2011 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1263 |
kardeşim kendileri ettiler kendileri buldular durupdururkenmi bastılar kuyruklarına sayelerinde türk futbolunun içine edildi şikeli futbol dendi bütün dünyaya rezil olduk yemişim onların zorlu süreçlerini futbolcularına aynı yöneticileride aynı her maç ağlaya ağlaya buralara geldiler |
|
![]() |
|
Onur26 ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 33 Katılım: 09/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3636 |
oğuzhan kardeşim kötü niyetin yoktur ama editle geç hoş karşılanmaz bu forumda:)
|
|
Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...
|
|
![]() |
|
nahre_26 ![]() Deneyimli Yazar Erhan Yaş: - Katılım: 20/Haz/2011 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 303 |
yaa bu bursanın otobüsleri geçmiştir dimi eskişehirden?
|
|
herkes sever BİZ ÖLÜRÜZ
|
|
![]() |
|
ali_9292 ![]() Usta Yazar Ali Özen Yaş: 31 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 2595 |
İki takımı da kutlamıyorum
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük Es-Es
|
|
![]() |
|
EsesLi Onur ![]() Usta Yazar Onur Yaş: 32 Katılım: 07/Oca/2010 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 8868 |
İzmirde yaşadıgım acıyı hiç bir maçta yaşamadım aynı acıları bu gece bursanında yaşadıgını gördüm içim rahatladı bursanın kupayı almadıgına sevindim bende hiç bir takımı kutlamıyorum ama bursanın almadıgınada seviniyorum saygılar
|
|
Mikrofonlarımız Eskişehir Atatürk stadyumunda
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 121122123124> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |