|
eskisehirspor.com |
Cevapla | Sayfa <1234 31> |
Yazar | |
sem
Yazar Kahin Ahtapot Paul Yaş: - Katılım: 07/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 171 |
Alıntı Cevapla Tarih: 27/Oca/2019 saat 17:45 |
11 Eylül tarihinde taşıma işlemi yapılıyor yazılmış ama hiçbir gelişme yok. En azından bu forumda üyelikleri açın da birlik beraberlik günlerimizde birbirimize destek olalım.
|
|
gündüzlerli2626
Deneyimli Yazar mehmet Yaş: 62 Katılım: 05/Ağu/2016 Yer: Almanya Online Durum: Offline Mesajlar: 537 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Oca/2019 saat 23:45 |
Sayin Modlar sizden Foruma ugrayan yok galiba, gene bir koca sene gecti!
yeni yiliniz Kutlu olsun... |
|
O SENE BU SENE
|
|
eskolik26
Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 43 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Ara/2018 saat 00:01 |
Jenerik domain, kaliteli taraftar. Bu taraftari kaldirabilecek ne site, ne yönetim/yönetici, ne bir mecra var. Olan Türkiye'ye tribün kültürünü aşılayan , sözde 3 büyük diye anilan para ve basariya dayali insanlara karsi duran memleketine aşık Eskişehirspor taraftarına oluyor.
|
|
sem
Yazar Kahin Ahtapot Paul Yaş: - Katılım: 07/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 171 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Kas/2018 saat 03:05 |
3 aydır taşınıyoruz...
|
|
~ERHAN~
Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
Alıntı Cevapla Tarih: 13/Kas/2018 saat 22:03 |
Süper lige çıkmadıkça bu site canlanmaz
|
|
Panzerfaust26
Usta Yazar Umut Tukuş Yaş: 33 Katılım: 08/Eki/2007 Yer: Kocaeli Online Durum: Offline Mesajlar: 1763 |
Alıntı Cevapla Tarih: 10/Eki/2018 saat 16:13 |
2005-2006 sezonunda foruma girerken hayalim bir 10 sene sonra Avrupa Kupaları'nda oynarken EsEs'i görmek ve o heyecanın foruma yansımasıydı Cebeci atmosferi gibi. 2012'den itibaren her şey bir şekilde güzel olacak derken 2-3 sezondur koskoca camia ''Travma Sonrası Stres Bozukluğu'' yaşıyor. İnanın şu forumun bu hali bile benim için tamamdır, yeter ki eski atmosferi yakalayalım.Artık hayal kurmayı bıraktım da en büyük arzum İnegölspor'la, köy takımlarıyla oynarken ki heyecanın geri gelmesi.Kalbimden daha fazla yazmak geliyor ama ellerim gitmiyor ne yazık ki..
|
|
ESES'i ticari rant olarak görenlere karşı yüksek taraftarlık bilinci!
|
|
eses_erkann
Deneyimli Yazar ERKAN Yaş: 35 Katılım: 18/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 407 |
Alıntı Cevapla Tarih: 08/Eki/2018 saat 21:45 |
Kusura bakma da böyle olmaz eskişehirspor a yakismiyor keşke biseyler yapsaydinizda ben mahçup olsaydım ama yapamadınız insanlarin bu siteye ihtiyacı var gerçekten ugrastiginizada inanmiyorum takibi birakiyorum
|
|
MOD
Deneyimli Yazar Moderatör Yaş: - Katılım: 02/Tem/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 758 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2018 saat 15:39 |
Sitede yenileme çalışmaları devam ediyor diye yazıldı ilgili konu başlığına.Orayı okumadan gelip burada sayıp sövüyorsunuz değerli arkadaşlar.Forum alt yapısı eski olduğu için veri kaybı olmadan taşıma işlemi yapılmakta.Biraz daha sabır.Tahmin yarışması da başta olmak üzere siteyi eski zamanlarına geri getirmeye çalışıyoruz.
|
|
eses_erkann
Deneyimli Yazar ERKAN Yaş: 35 Katılım: 18/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 407 |
Alıntı Cevapla Tarih: 11/Eyl/2018 saat 15:36 |
Hepinize yazıklar olsun aylardir yıllardır bi siteyi düzenleyemediniz yapamıyorsanız bi profesyonele teslim edin kapatın yeniden duzenleyin üyelikler silinecekse silinsin konular silinsin bu ne böyle giriyoruz simsiyah sayfa yetkili bi arkadaş zahmet olmazsa cevap versin problem neyse burada bu işi sizden daha iyi anlayanlar vardır mutlaka çözümü bulunur
|
|
~ERHAN~
Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
Alıntı Cevapla Tarih: 09/Eyl/2018 saat 21:43 |
Sitenin fişini tamamen çekin artık
|
|
Cevapla | Sayfa <1234 31> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |