|
''Stadın Yerinde Kalması İçin Bir Mailde Sen At |
Cevapla | Sayfa 123 14> |
Yazar | ||||||||||||
olumune_eses
Usta Yazar ÜNAL Yaş: 53 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 4252 |
Alıntı Cevapla
Konu: ''Stadın Yerinde Kalması İçin Bir Mailde Sen At Tarih: 29/Tem/2011 saat 12:42 |
|||||||||||
|
||||||||||||
https://twitter.com/olumune_eses
|
||||||||||||
inadına_eses
Usta Yazar Melih Yaş: 48 Katılım: 13/Oca/2008 Yer: Aşk-ı Şehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3932 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 12:47 | |||||||||||
´´26milletvekilleri@gmail.com´´ Stadyumun yerinde kalamsı için görüşlerimizi düzgün vede saygılı biçimde bu adrese gönderebiliriz.
|
||||||||||||
Tek Yürek Tek Ses...EN BÜYÜK ES-ES
|
||||||||||||
KuRBaN
Usta Yazar Hasan Balaban Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Uluönder Online Durum: Offline Mesajlar: 2923 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 12:58 | |||||||||||
Bu konu Sezer'in günlerce konuşulmasından, gelecek transferlerden en az 50 YIL daha önemli. Atacağınız mailler gelecek 50 Yılı belirleyecek. Hangi fikirde olursanız olun, mail atın. Fikirlerinizi bildirin.
26milletvekilleri@gmail.com |
||||||||||||
Lucarelli
Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: 44 Katılım: 27/Haz/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 402 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 13:06 | |||||||||||
Hadi beyler konuşturun klavyeleri. Stadın yerinde kalması için uygun bir dille 26milletvekilleri@gmail.com adresine gönderin mailleri.
|
||||||||||||
leventes26
Deneyimli Yazar LEVENT Yaş: 43 Katılım: 18/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 323 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 13:18 | |||||||||||
bende yolladım amaaaa bu bir oyalama yöntemi inşallah yine hüsrana uğramayız ...
|
||||||||||||
esesliadem
Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: 32 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: yeşiltepe Online Durum: Offline Mesajlar: 847 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 13:25 | |||||||||||
açıkcası hiç güvenmiyorum bu oylamaya, tahminimce yerinde kalması kararı çıkacak ama bu böyle mi açıklanacak yoksa onların istediği şekil de mi açıklanacak meçhul ..
|
||||||||||||
ESESHAN
Usta Yazar Fatih Yaş: 45 Katılım: 30/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1220 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 13:27 | |||||||||||
şu anda bile binlerce mail gitmiştir.ama sonuç önemli noter olmadan bu iş olmaz gerçi bütün milletvekilleri nin ortak mail adresiyse bu iş olur başka olmaz.
|
||||||||||||
fatalrhymer85
Yazar Fatih Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Ankara,ESES Online Durum: Offline Mesajlar: 241 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 14:06 | |||||||||||
milletvekilimiz nabi avcı'yı seçimden önce dinlemiştim bir tv kanalında...stadın muttalip'e yapılmasından yana bi duruşu vardı ancak "Maçı izleyecek olan Eskişehirspor taraftarı,o yüzden de stadın yerine karar verecek olan da onlardır" tarzında bi şeyler söylemişti...buraya yollanacak maillerden kesinlikle yerinde kalması gerektiği sonucu çıkacaktır ama inşallah bu uygulamaya geçirilir...Mümkünse konunun başlığını değiştirelim sanki bir inanmazlık varmış,gayriciddi bir durummuş gibi bir hava oluşturuyor yani en azından ben öyle zannedip sadece meraktan baktım...Eğer "Atatürk Stadı'nın Yerinde Kalması İçin Bir Mail de Sen Yaz" gini bir şey olursa daha uygun olur gibi geliyor bana...Saygılar...
|
||||||||||||
ESKİŞEHİRSPOR_-_BOZÜYÜKSPOR
|
||||||||||||
Batuu
Deneyimli Yazar Batuhan CAN Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Bursa/Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 531 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 16:47 | |||||||||||
yine bizi oyalamak için bir yöntem! Taraftarın stadı yerinde kalmasını istediği bir çok araştırma yapıldı halen ne maili atılcaksa.
|
||||||||||||
Uludağ ÜNİESES
|
||||||||||||
Batuu
Deneyimli Yazar Batuhan CAN Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Bursa/Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 531 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2011 saat 16:48 | |||||||||||
yine bizi oyalamak için bir yöntem! Taraftarın stadı yerinde kalmasını istediği bir çok araştırma yapıldı halen ne maili atılcaksa.
|
||||||||||||
Uludağ ÜNİESES
|
||||||||||||
Cevapla | Sayfa 123 14> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |