|
Hoşgeldin ZEYNEP bebek... |
Cevapla ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esmutlu ![]() Usta Yazar Mutlu GÜNAYDIN Yaş: 49 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Konya Online Durum: Offline Mesajlar: 2134 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 20/Haz/2011 saat 08:31 ![]() |
MELİHİM GÖZÜNÜZ AYDIN... SEVİNCİNİ VE GÖZ YAŞLARIN PAYLAŞIYORUM...
KONKŞ'nin ilk kuruluşunda emeklerini hiç unutamayacağım;
sevgili kardeşim Melih ÇAVDAR'ın kızı ZEYNEP dünyaya geldi...
Kardeşim Melih ve eşi başta olmak üzere tüm ÇAVDAR ailesinin
KONKŞ'nin, BKŞ'nin ve tüm ESES taraftar camiasının gözleri
aydın olsun... Allah cümle çocukların acılarını göstermeden
sağlıklı sıhhatli ailelerine ve sevenlerine bağışlasın...
Rabbim vatanına milletine ümmetine devletine hayırlı insan eylesin...
|
|
İNADINA YILMAYACAĞIZ...
İNADINA YIKILMAYACAĞIZ... AŞKINDIR BİZİ YAŞATAN; KONYA'DA AYAKTA TUTAN... |
|
![]() |
|
orba ![]() Yazar orhan barda Yaş: 62 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çavdar ailesine ,vatana ,millete hayırlı olmasını diliyorum,hoşgeldin Zeynep ......
|
|
![]() |
|
hutemel ![]() Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 54 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı, uzun bir ömür versin. |
|
önce eses sonra eses
|
|
![]() |
|
taffyes ![]() Yazar Tayfun Yaş: 39 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 251 |
Melih kardeşim gözün aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Tebrikler
|
|
BaşKaldırıŞ
|
|
![]() |
|
umutes ![]() Usta Yazar umut Yaş: 43 Katılım: 23/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2382 |
Allah analı babalı büyütsün, istikbali parlak olsun...
|
|
ESkişehir'im hasretim, doğduğum şehir, memleketim...
|
|
![]() |
|
kadirgulen ![]() Usta Yazar kadir Yaş: 42 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 2453 |
Allah analı babalı büyütsün Melihcim.
Allah mürüvetini görmeyi nasip etsin.
|
|
KKŞ
|
|
![]() |
|
aritmal ![]() Deneyimli Yazar adem Yaş: 45 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ESTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 547 |
Hoşgeldin Zeynep bebek
![]() ![]() |
|
SEVDAN BİR ATEŞ
SALDIR ES ES İM SALDIR:) (B)aş(K)aldırı(Ş) |
|
![]() |
|
esesyucel ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 51 Katılım: 01/Eyl/2007 Yer: Tilki Bayırı Online Durum: Offline Mesajlar: 5059 |
Okadar sorunun icinde şuraya bir türlü yazamadım kardeşimiz kızımız dünyaya geliyor en güzel haber bu olamsı gerekirken neyse hoşgeldin dünyamıza agilemize zeynep bebek analı babalı büyürsün inşallah
|
|
Yoldaki Kavşaklara Arkanadki Yavşaklara Dikkat Edeceksin.
|
|
![]() |
|
sadık26 ![]() Yazar mehmet sadık çetin Yaş: 45 Katılım: 21/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 39 |
hoş geldin yeğenim.gözün aydın kardeşim allah analı babalı büyütsün inşallah.
|
|
![]() |
|
ashanye ![]() Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 56 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Hoşgeldin Zeynep bebek Allah sağlıklı uzun ömürler versin.Çavdar ailesinin gözü aydın..
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 12> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |