|
" Kasımpaşa Maçında Gençler Oynasın " |
Cevapla | Sayfa <123> |
Yazar | |
hanibal
Yazar levent Yaş: 46 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 139 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 08:56 |
yukarıdaki takım gayet güzel olmuş.katılıyorum.
|
|
şampiyon es es
|
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 67 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 09:38 |
Başlığa atfen, '' bir de kırk yaş üzeri taraftar '' tribün yapsın, alem de görsün...
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
ESPANA
Usta Yazar ÖMER Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2922 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 11:54 |
Alper , Veysel ve Diego takviyeli A2 takımıyla oynayalım.Hem gençlerimizi görmüş oluruz.Hemde tecrübe kazanmış olurlar.
|
|
ESPANA
Usta Yazar ÖMER Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2922 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/May/2011 saat 20:34 |
Sonunda teknik ekip çağrımızı duymuş.
Kasımpaşa maçında genç kardeşlerimizde oynayacakmış. |
|
darling eses
Deneyimli Yazar deniz Yaş: 40 Katılım: 20/Haz/2008 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 884 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/May/2011 saat 22:02 |
|
|
senin sevdan benim sabıkam esesim
|
|
Zenci
Usta Yazar Devrim Yaş: - Katılım: 27/Haz/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 1078 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/May/2011 saat 00:18 |
BİZ HER ŞEYİN FARKINDAYIZ
Ligde son maçında Beşiktaş’a deplasmanda mağlup olan Kırmızı Şimşekler, son haftada evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dün başladı. Ligi kafasında haftalar önce bitiren ve 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Kırmızı Şimşekler, dün Teknik Direktörümüz Bülent Uygun ile birlikte son hafta Atatürk Stadı’nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Bir günlük yapılan iznin ardından dün yapılan idmana tedavilerine devam edilen Ümit Karan ve Volkan Yaman’ın yanı sıra Koray, Sezer, Batuhan ve Pele de izinli oldukları için katılmadılar. Antrenman öncesinde sorulara cevap veren Teknik Direktörümüz Bülent Uygun, “7 haftadır kazanamıyoruz ama yine de ligdeki yerimize bakınca 7.sırayı koruduğumuzu görüyoruz. Ancak Eskişehirspor kesinlikle daha iyilerini hak ediyor.” derken, geleceğe yatırım yapmaya çalıştıkları bu günlerde bazı zorluklar yaşadıklarını da itiraf etti. Taraftarın istediği oyunu yansıtamadıklarının farkında olduklarını dile getiren Uygun, “Her maçı kazanmak gerekiyor diye bir şey yok. Formanın hakkını versen de yetebiliyor.” dedi. Son maçlarını ‘kardeş takım’ Kasımpaşa ile oynayacaklarını dile getiren Uygun, “Genç arkadaşları bu maçta oynatmayı düşünüyorum. Bu maçı kazanarak sezona güzel bir şekilde veda etmek istiyoruz.” dedi ve takımdaki genç oyuncuların henüz pişmediklerini, kafasındaki transferlerin olması halinde de başarının mutlaka geleceğini ve yeni sezon için 15 Haziran günü toplacanklarını da sözlerine ekledi. 18.05.2011sonhabergazetesi |
|
SoLdat
Usta Yazar Cihat Yaş: 32 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Bağlar Online Durum: Offline Mesajlar: 2549 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/May/2011 saat 08:28 |
|
|
eserkan26
Usta Yazar Erkan Yaş: 44 Katılım: 06/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2116 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/May/2011 saat 18:32 |
Gençler çalışıyor.
|
|
NEFER
Değmesin MABED'imin Göğsüne Namahrem Eli !!! |
|
eserkan26
Usta Yazar Erkan Yaş: 44 Katılım: 06/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2116 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/May/2011 saat 18:50 |
Kasımpaşa maçında kalede Kayacan ve sol açıkta Mikail oynayacak.Fatih Nuri Aydının ilk 11 de mi yoksa 2. yarımı oyuna gireceği belli değil.Hepberaber maç günü göreceğiz.
|
|
NEFER
Değmesin MABED'imin Göğsüne Namahrem Eli !!! |
|
c eren1965
Deneyimli Yazar KADİR Yaş: 43 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 494 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/May/2011 saat 20:13 |
ben bu olayı sizin gibi düşünmüyorum.gençler oynasın diye birşey yok
kapasitesi varsa yeteneği varsa 17 yaşındada olsa oynar.alper i kara kaşına kara gözüne oynatmıyorlar eskişehirsporda.uzun uzun yazmaya gerek yok gençlere forma verilmez gençler formayı alır abicim ben bunu bilir bunu söylerim |
|
şişen köfteler
|
|
Cevapla | Sayfa <123> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |