|
" Kasımpaşa Maçında Gençler Oynasın " |
Cevapla | Sayfa 123> |
Yazar | |
eserkan26
Usta Yazar Erkan Yaş: 44 Katılım: 06/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2116 |
Alıntı Cevapla
Konu: " Kasımpaşa Maçında Gençler Oynasın " Tarih: 16/May/2011 saat 22:52 |
Artık ligte hiçbir hedefimiz kalmadı.Haftalardır gençler oynasın gençler oynasın diyoruz kimse duymuyor.Yeter artık.Ruhsuz, hiçbir amacı olmayan kişiler sahada formamızı giyeceğine bizim geleceğimiz olan gençlere şans verilsin.
Kasımpaşa maçında eminimki birçok taraftarımız için Eses veya kasımpaşa kimin yeneceği umrunda değil.Kasımpaşa zaten önümüzdeki seneyi düşünüp genç çocuklarla oynuyor.Bizde kasımpaşa maçında Fatih Nuri ,Mikail , Kayacan , Cemal , Onur gibi gençler oynasın. Bari geleceğimizi kurtaralım. |
|
NEFER
Değmesin MABED'imin Göğsüne Namahrem Eli !!! |
|
montana26
Usta Yazar Furkan Yaş: 31 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 3162 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 22:59 |
Evet gençleri görmek adına çok güzel iyi bir fırsat.Bugünkü maçta aslar oynadı da ne oldu.Hatta geçtiğimiz haftalarda da değerlendirilmeliydiler.Özellikle 5. şansımızın gittiği 3 haftadan beridir.
|
|
SoLdat
Usta Yazar Cihat Yaş: 32 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Bağlar Online Durum: Offline Mesajlar: 2549 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 23:08 |
Bülent hoca duy bu sesi!
|
|
eserkan26
Usta Yazar Erkan Yaş: 44 Katılım: 06/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2116 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 23:12 |
Bu forumu takip ettiklerini çok iyi biliyorum.Taraftarın sesine bir kerede kulak verin.
|
|
NEFER
Değmesin MABED'imin Göğsüne Namahrem Eli !!! |
|
oner
Usta Yazar öner Yaş: 42 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Doktorlar Online Durum: Offline Mesajlar: 1955 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 23:30 |
İyi de bunun için başlık mı açılır? Hoca buraya bakarak gençlerimi oynatır?
|
|
Cennettir Bu Dünya Seni Sevene, Gerçek Olur Her Rüya ES-ES'liyim Diyene...
|
|
taner_es
Usta Yazar Mr. BLaCk Yaş: 37 Katılım: 12/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1626 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 23:39 |
en azından görür. ve taraftarın fikrini önemsemeyen bi yönetiminde orada olmaya hakkı yok bence |
|
nörones
Deneyimli Yazar melih Yaş: 43 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 732 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/May/2011 saat 23:53 |
konuyu ben açmayı düşünüyordum yüreğine sağlık sen açmışsın erkan. evet mutlaka gençlere şans verilmeli bu maç umarım bülent hoca sesimizi duyar. bu saatten sonra fark atsak ne olur fark yesek ne olur? genç arkadaşlarımızın pişmesi ve deneyimi için şart!
|
|
ANTİ KONSTANTİNAPOLİS , ANTİ PRUSANGORA
Ortasında kalbimin bir yer açtım senin için, İstersen sonsuza kadar şampiyon olma ES-ES'im |
|
ESCOBAR !
Usta Yazar escobar Yaş: 42 Katılım: 23/Haz/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 1293 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 02:02 |
Evet A 2 nin tamamı oynamalı , hatta denenmeye gelen toure mümkünse oynatılmalı
|
|
ASTARCI
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 24/Haz/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 2037 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 02:04 |
Bülent hocanin taraftari taktigini sanmiyorum; taraftari takan adam ara sira tribün liderleriyle toplanti düzenler, onlarin fikirlerini alir vs vs...
|
|
Erdenable
Deneyimli Yazar Sinan E. Yaş: 34 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 669 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/May/2011 saat 02:04 |
Kayacan
Koray Diego Nadarevic Veysel Pele Alper Doğa Erkan Fatih Aydın Mikail |
|
Hani diyoruz ya hayat SiyahKırmızı diye, işte aynen öyle.
http://www.twitter.com/Erdenable |
|
Cevapla | Sayfa 123> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |