|
İzmirESES manisa deplasman org. |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 8> |
Yazar | |
Matador26 ![]() Usta Yazar Ozan Kaan Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 2290 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alper abi Biletle 20 lira civarı olur değil mi yani tahminenen 20-25 yarın bir soruşturuyum bizimkileri ona göre haber veririm abi.. :) Örnekköy olursa benim içinde çok iyi olur.. :)
|
|
"Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse değişememek için ben dünyaya direniyorum"
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Bilet fiyatı belli değil henüz. Yol parası gidiş dönüş 10 tl civarı olur. Tutulacak araca ve kişi sayısına göre 1-2 lira az veya fazla olabilir. Dediğim gibi örnekköyden yeterli talep gelirse ilk kalkış yerini oraya alabiliriz.
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
![]() |
|
Matador26 ![]() Usta Yazar Ozan Kaan Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 2290 |
Benim ayakta protez var yol için sorun olabilir.. Yani karşıyakadan gelecek kendime bir abi veya kardeş yoldaş bulursam işim kolaylaşır her şey dahil ne kadar ? :)
|
|
"Dünyayı değiştirmek istemiştik. Ama perişanca yenildik. Şimdiyse değişememek için ben dünyaya direniyorum"
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
1-Yusuf Doğru
2-Emrah Aydoğmuş 3-Serap Aktaş 4-Uğur Tezal 5-Alptuğ Canarslan 6-Hakan Turan 7-Sercan Banaz 8-Mert Coşkun |
|
|
|
![]() |
|
nFr_mert ![]() Yazar İsimsiz Yaş: 31 Katılım: 30/Ara/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 103 |
alper abi benide yaz, sezonu geç açtık biraz ama nabalım bunada şükür :)
|
|
Adanmış Hayatlar ..
|
|
![]() |
|
ali_9292 ![]() Usta Yazar Ali Özen Yaş: 31 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Manisa Online Durum: Offline Mesajlar: 2595 |
Eskişehirde olduğum için katılamıyorum Allah yolunuzu açık etsin
|
|
Her Zaman Her Yerde En Büyük Es-Es
|
|
![]() |
|
Yusuf_eses ![]() Yazar Yusuf Doğru Yaş: 38 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 89 |
1-Yusuf Doğru
2-Emrah Aydoğmuş 3-Serap Aktaş 4-Uğur Tezal 5-Alptuğ Canarslan 6-Hakan Turan 7-Sercan Banaz |
|
İzmir_ESES
|
|
![]() |
|
Araç şu an için bornovadan kalkacak ama örnekköyden katılacak kişi sayısı çok olursa oradan da yapabiliriz ilk kalkışı. Kalkış saati şu anda net değil fakat 6 buçukta bornovadan hareket edecek şekilde olur tahminim.
|
|
|
|
![]() |
|
emrahhh ![]() Deneyimli Yazar emrah Yaş: 39 Katılım: 28/Haz/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 755 |
araç nereden kalkıcak ve kaçta petkimde çalısıyorum ben 6 15 gibi karşıyaka çarşıda oluyorum inş. bi aksilik cıkıp mesai ye kalmassam ...
|
|
...sevda değil tutku bizimkisi...
|
|
![]() |
|
Konu kirliliği olmaması için geçen seneki organizasyon başlığını editledim.
Hareket saatiyle ilgili bilgiler önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Ücrette 10 tl civarı olur, sayıya göre artıp azalabilir ama çok oynayacağını sanmıyorum. 1-Yusuf Doğru 2-Emrah Aydoğmuş 3-Serap Aktaş 4-Uğur Tezal 5-Alptuğ Canarslan 6-Hakan Turan |
|
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1234 8> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |