|
İzmirESES antalya deplasmanı org. |
Cevapla | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
es2635
Yazar Ahmet ÇAKAL Yaş: 56 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 226 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Nis/2011 saat 10:27 |
Öncelikle Antalya maçını organize eden arkadaşları kutluyorum.Emeğinize sağlık. |
|
es2635
Yazar Ahmet ÇAKAL Yaş: 56 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 226 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Nis/2011 saat 10:47 |
Sezon sonunda düzenlenecek olan gece iyi olur.Ancak iyi planlamak gerekir.Katılımcıları önceden tespit etmek gerekir.Katılımcı sayısının da fazla olması için tedbirler alınmalıdır.Bu işi organize edebilecek iyi bir ekip kurulmalıdır.Bando Eses ve gelecek olan bir kaç futbolcu geceyi cazip hale getirecektir.Futbolcular tatile girmeden yapılmalıdır ve önümüzde az bir zaman vardır.Mekan olarakta nezih bir yer seçilmesinde fayda var.Ben elimden gelen desteği vermeye hazırım.Hatta Esesimizin efsane kadrosunda oynamış ve halen İzmir'de ikamet eden bir kaç abimiz var.Onlarıda davet edersek daha iyi olacağını düşünüyorum.Herkes önerilerini yazsın bir görelim.
|
|
oturanboğa
Yazar emre oturanel Yaş: 46 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 40 |
Alıntı Cevapla Tarih: 28/Nis/2011 saat 09:41 |
zaten okuduysanız ben de bando eses ugur abiden batudan alperden ve veyselden söz aldım..i
|
|
eskişehirsporlu doğduk eskişehirsporlu öleceğiz..
|
|
Cevapla | Sayfa <1 234 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |