|
STSL 27. Hafta Canli Mac Sohbetleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 70717273> |
Yazar | |||
ChampioN ![]() Usta Yazar Barış Yaş: 35 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: [26] Online Durum: Offline Mesajlar: 2640 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Necati Penaltı 3-0
|
|||
![]() |
|||
Berkay ÇİFTER ![]() Usta Yazar Berkay Yaş: 32 Katılım: 03/Oca/2010 Online Durum: Offline Mesajlar: 1078 |
||
Penaltı 3 oldu
|
|||
![]() |
|||
desx ![]() Deneyimli Yazar Sercan Yaş: 32 Katılım: 07/Oca/2010 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 316 |
||
Zaten FB taraftarı da bando ile karşılamış takımı NTV'de yazıyordu öyle birşeyler, taklitte sınır tanımıyorlar ancak nasıl ki efsane taraftarı büyüklerimiz ortaya çıkardıysa ve deplasmanı ortaya çıkardıysa bizim neslimiz de şu anki yenilikleri ortaya çıkartmıştır, ilkler unutulmaz.
|
|||
![]() |
|||
Volkan ![]() Usta Yazar Volkan Yaş: 32 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4264 |
||
Şu Gs ye verdiğimiz 6 puana yazık günah yaa..
Eğer bizde 6 puan almış olsak şuan biz Avrupa'da olurduk ve Paşamızın da düşmeme ihtimali daha yüksek olurdu ![]() |
|||
Eskisehirspor
YÖNETİM İSTİFA ! |
|||
![]() |
|||
özkan k. ![]() Deneyimli Yazar özkan k. Yaş: 40 Katılım: 01/Tem/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 658 |
||
Valla işin doğrusu şinanariyi biz bulmadık. Ayrıca, şinanari ile "koyduk mu" tezahuratınıda ilk kez BJK tribünleri yaptı diye biliyorum.
|
|||
HaYat BeNi NeDeN YoRuYoSuN...
RealMadrid-Chelsea-Lazio-Dortmund |
|||
![]() |
|||
ChampioN ![]() Usta Yazar Barış Yaş: 35 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: [26] Online Durum: Offline Mesajlar: 2640 |
||
Özkan k. Bu ülkede şinanariyi ilk kim yaptı ? Koyduk mu yu biz burada Bjk'ye yaptık. |
|||
![]() |
|||
özkan k. ![]() Deneyimli Yazar özkan k. Yaş: 40 Katılım: 01/Tem/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 658 |
||
:) Arkadaşım, şimdi Esesliliğimden girersin sen, neyse. Bir araştır istersen. Koyduk mu tezahuratını bizim BJK maçından önce Fb maçında BJKliler yapmışlardı zaten.
|
|||
HaYat BeNi NeDeN YoRuYoSuN...
RealMadrid-Chelsea-Lazio-Dortmund |
|||
![]() |
|||
KuRBaN ![]() Usta Yazar Hasan Balaban Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Uluönder Online Durum: Offline Mesajlar: 2923 |
||
Takdir ediliyorsan değil, taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.
![]() |
|||
![]() |
|||
Curva_Eses ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 32 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
||
O tezahurat bize geçen yıl 3-2 biten maçta beşiktaş tribünleri tarafından yapılmıştı. Artı daha öncede yapılıyordu. |
|||
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
|||
![]() |
|||
gok26 ![]() Usta Yazar Göktuğ Yaş: 31 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1454 |
||
maçı izledim, bu galatasaraya verdiğimiz 6 puan, yazık ya.. kasımpaşamız gs den 100 kat daha iyi futbol oynuyor, ah yılmaz vural ah...
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 70717273> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |