|
STSL 27. Hafta Canli Mac Sohbetleri |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 6970717273> |
Yazar | |
Twenty6_nl ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 31 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Hollanda Online Durum: Offline Mesajlar: 1895 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antalyaspor neden maçlarını hep Mardan stadında onynuyor ? Yeni stad mı yapiliyor?
|
|
Ben Eskişehirliyim, Eskişehirsporluyum.
|
|
![]() |
|
Curva_Eses ![]() Usta Yazar Mert Yaş: 32 Katılım: 16/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 3711 |
Yapılmıyor. Mevcut stadları çökme tehlikesi bulunduğu için ve gerekli şartları sağlayamadığı için kullanıma kapatıldı. Mecburen orayı kiraladılar.
|
|
ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
|
|
![]() |
|
kesdal ![]() Usta Yazar mehmet kesdal Yaş: 60 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1496 |
2-0 oldu. |
|
Oyun bitince,şah da piyon da aynı kutuya konur.
|
|
![]() |
|
es_ilker_es ![]() Deneyimli Yazar ilker ünal Yaş: 38 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 349 |
şunlar yenildikçe ben deli oluyorum. bu sezon gese den puan alamayan tek takım olma ihtimalimiz var.
|
|
yenilsen de bazı bazı
taraftarın buna razı |
|
![]() |
|
ESPANA ![]() Usta Yazar ÖMER Yaş: 33 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2922 |
Antalya son 12 maçında 2. galibiyetini alıyor.Bunlar kasımpaşa ve gs maçları.
|
|
![]() |
|
turşucu hurşit ![]() Usta Yazar Berker Yaş: - Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Milano Online Durum: Offline Mesajlar: 1206 |
galatasaray'a verdiğimiz 6 puan ve yediğimiz 7 gol..kümede kalmalarını biz sağladık resmen
|
|
![]() |
|
ChampioN ![]() Usta Yazar Barış Yaş: 35 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: [26] Online Durum: Offline Mesajlar: 2640 |
Sen mi ben mi başkan ya.. Biz bu takima nasil 6 puan kaptırdık hayret. Aklıma geldikçe kaybettiğimiz maçları arıyorum ve düşündüğümde ilk 3ü bile garantilerdik. |
|
![]() |
|
Berkay ÇİFTER ![]() Usta Yazar Berkay Yaş: 32 Katılım: 03/Oca/2010 Online Durum: Offline Mesajlar: 1078 |
Şu cincona vereceğimizi 6 puanı bari Paşamıza verseydik ...
|
|
![]() |
|
desx ![]() Deneyimli Yazar Sercan Yaş: 32 Katılım: 07/Oca/2010 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 316 |
Biz fazla fazla aldık cincondan puanları bu sezon kısmet olmadı, bizimle oynayacakları maça daha iyi motive oluyorlar bu yüzden. Hadi ilk haftalar zaten acı çekiyorduk ancak İstanbul'daki maçtan en azından 1 puan alsaydık, ona daha çok üzülüyorum buradaki maça üzüldüğümden
![]() |
|
![]() |
|
ChampioN ![]() Usta Yazar Barış Yaş: 35 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: [26] Online Durum: Offline Mesajlar: 2640 |
Antalya bizim şinanari ile koydukmu yapıyorlar.
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 6970717273> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |