|
Efeler |
Cevapla | Sayfa <1 575859 |
Yazar | |
26esesalikan
Usta Yazar alican Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2008 Yer: Atatürk Stadi Online Durum: Offline Mesajlar: 1688 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Nis/2017 saat 14:45 |
bencede efeler ısmı cok sacma oldu nefer alt gurup olabılırlerdı parca parca guruba karsıyım nefer olup gene kale arkasında nefer bayragı altında toplanabılırlerdı
|
|
Şampiyonluk Umrumda Değil. Aseletini kaybetme yeter EsEs'im
|
|
kagankayra
Deneyimli Yazar gürcan sezengöz Yaş: 53 Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 800 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Nis/2017 saat 18:19 |
Geçtiğimiz sezon Efeler grubuyla beraber bir kaç maç seyretmiştim. İyi niyetli olmalarına rağmen pek etkili değillerdi, hatta bana çok özenti gelmişlerdi. Fakat bu sene sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Ayder'in eski ekibi ile beraberler. E Ustalarla oturup kalkarsan elbet onlardan bir şeyler kaparsın. Yeni stad her gruba olduğu gibi Efeler'e de yaradı. Yani sayı olarak ve birlikte hareket etme anlamında. Geriye bütün tribünlerin ve grupların sosyal medyaya malzeme olacak şekilde değil de Eskişehirspor'a faydalı olacak şekilde tezahürat yapmayı öğrenmesi kaldı. Sezon henüz bitmed; kalemizde 3,4,5 gol gördüğümüz, bize asla rakip olamayacak rakiplere boyun eğdiğimiz başka bir maç yaşamadan her grup doğru işler yapmayı öğrenir inşallah.
|
|
BAŞKA DİYENLERE İNAT/BU ŞEHİRDE SENSİN ESES/KALBİMİZDE TEKSİN ESES
|
|
atlantis_es
Usta Yazar mehmet Yaş: 43 Katılım: 11/Tem/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1811 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/May/2017 saat 14:11 |
Hala koltuklara basmaya devam ediyorsunuz. Millete bağırmayın defolup gitsin diyeceğinize koltuğa basan defolup gitsin desenize...
|
|
Ben senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim....
|
|
gogo26
Usta Yazar gökhan Yaş: 49 Katılım: 14/Oca/2008 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2539 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/May/2017 saat 14:45 |
kuzey kale arkalarının süper ligde çok daha fazla dolacağı kesin.oradaki arkadaşların daha organize işler için çalışmaya başlamaları faydalı olur.bir kere belli bir çizgide işleri oturttururlarsa destekleyenler ve maça geldikçe alışkanlık haline getirenler çoğalacaktır.bence efeler grubunun biraz daha sosyal olması gerekiyor.taraftarlarla iyi iletişim kurulursa kesinlikle iyi işler çıkar o trübünden.birde tabiki bütçe işi ancak yeni sezona kezey kale arkasında çok daha fazla görsellik bekliyorum.
|
|
TrakEs
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: TekirdağAlmanya Online Durum: Offline Mesajlar: 1167 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/May/2017 saat 20:28 |
Aydın Efeleri |
|
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
|
Cevapla | Sayfa <1 575859 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |