|
SORU / CEVAP |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 18> |
Yazar | |
eses88 ![]() Deneyimli Yazar F.Murat Yaş: 34 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 496 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle bize bu imkanı sağlayan Eskişehirspor.com yönetimine ve sorularımızı samimiyetle yanıtladığına inandığım Bülent hocamıza teşekkürler.
Sanırım Bülent Uygun'a soru alımı artık olmayacak en azından yakın zamanda. İnş bu uygulama uzun aralar verilmeden devam eder eminim bir çoğumuzun futbolcularımıza sormak istediği çok şey var. |
|
Gücümüzü Tarihimizden Alıyoruz
|
|
![]() |
|
SoLdat ![]() Usta Yazar Cihat Yaş: 30 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Bağlar Online Durum: Offline Mesajlar: 2549 |
Halil Ünal'ı istiyoruz
![]() |
|
![]() |
|
Benim Plakam 26 ![]() Yazar Tugay Yildiz Yaş: 51 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 172 |
Sayin Arkadaslar,ben karsiyim ya...
1-Daum diyorki Fenerdeb ayrildiktan sonra,hala bugünde Aykut arkamdan vurdu,kuyumu kazdi diye... 2-Ziya hoca görevi biraktikdan sonra,gazeticiler var aramizda bu takimi düsürmek istiyorlar,söyle böyle yönetim dikkat etsin diyor. 3-Bülent hoca diyorki,Bucayi biraktim,cünkü sundandi bundandi...... bunlar bugün futbol dünyasinda olan ufak örnekler.. Ben soruyorum herkeze özellikle Teknik Direktörlere.... Neden bu aciklamalainizi yani takimdan ayrildiktan,istifa ettikten hatta kovulduktan sonra böyle aciklamalar yapiyorsunuz...Neden o takimda görevde iken yapmiyorsunuz.yapamiyorsunuz???? bunun adi ne?? iyi veya kötü o kapida ekmek yediniz...insan yedigi kapiya ihanet edermi arkasindan konusmak insanliga sigarmi..insan susar ya.. Neden kendi basarisizliklarini hatalarini kabul edemiyorlar? hemen sucu baskasina yükleyip kendilerini kamuoyuna aklamak adi altinda ekmek yedikleri kapiya ihanet ederler??? Takimlarla anlasmak icin araya adamlar sokmalarini bilirler,sartlarini sunarlar,tek yetki bende derler,gelirken iyide giderken neden kötü???? Bülent hoca diyorki,bucanin altyapisi türkiyede tek diyor mükemmel diye gittim diyor,ligte oynattigi bir kisi bile yoktu buca takiminda alt yapidan,,birak genci süper lige cikilan kadrodan tek bir futbolcu vardi kadroda...gerisini hep bülent hoca aldirdi...bu durumda bile ayrilirken sucu baskasina atti......eger beni okuyorsa bunlarin hepini unuttum sayin hocam bana tek seye cevap ver yeter....... bizden ayrilsan,kovulsan, ne diyeceksin arkamizdan???? |
|
Büyük EsEs diyoruz.O zaman Haydi Büyük EsEs yapalim
|
|
![]() |
|
tatarinho ![]() Usta Yazar Deniz B. Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Brazil Online Durum: Offline Mesajlar: 1366 |
Hele dur bir Renkdaşım şu karabüğü yenelim rahat nefes alalım.Bak Paşa yendi Konya puan aldı.Sabretmemiz lazım biraz. Google'nin görsellerinde basit gol yaz arat bakalım ne çıkıyor :) : Salih Seçer |
|
![]() |
|
Benim Plakam 26 ![]() Yazar Tugay Yildiz Yaş: 51 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: Eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 172 |
Karabükü yendik.....
Basit gol yazdim,karsima Riza Calimbay cikti ilk ))))) |
|
Büyük EsEs diyoruz.O zaman Haydi Büyük EsEs yapalim
|
|
![]() |
|
yusuf_69 ![]() Usta Yazar YUSUF ÖMÜR Yaş: 54 Katılım: 12/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2035 |
SORU / CEVAP olayını sırayla futbolcularımızla da yapsak güzel olmaz mı?
|
|
![]() |
|
asimkazim ![]() Yeni Yazar ASIM KAZIM Yaş: 52 Katılım: 30/Haz/2009 Yer: ESK Online Durum: Offline Mesajlar: 12 |
adem sarı bu sene süper liği kaldıracak güçte değildi
|
|
ŞAMPİYONLUK HAYAL DEĞİL
DOĞRU LİDER DOĞRU YÖNETİM KARAKTERLİ FUTBOLCU |
|
![]() |
|
ernesto26 ![]() Yazar ÖMER FARUK KIRŞAN Yaş: 53 Katılım: 03/Tem/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 85 |
sayın bloody forum üyelikleri ne zaman açılacak bir çok kişi açmanızı sabırsızlıkla beklemektedir.Ayrıca forumdan uzaklaştırılanlar ne zaman affedilecekler malum bir önceki sezon yapılan küfür ve hakaret dolu mesajlar için sezon bitti ve yeni bir szezona giriyoruz cevabınızı sabırsıslıkla bekliyorum |
|
ESESES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES
|
|
![]() |
|
köfteci ![]() Usta Yazar Hüsnü Önkol Yaş: 64 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 10327 |
Ömer ,bu baslik futbolcu ve teknik ekip yapilan söylesilerde kullaniliyor ,alttaki iki baslikta dilegini duyurabilirsin... http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=7&PN=1 http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=77&PN=1 |
|
Kral hem ciplak,hem gerzek...
|
|
![]() |
|
arslan ![]() Deneyimli Yazar Abdurrahman ARSLAN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 691 |
Evet Madem bu sayfa açılmış sorayım bari.......
Mesut Bey ve Bület Hoca ikinize soruyorum Ağaza alınmayacak tarzda Küfürlerle Birbirinize girip kapıştınızı duydum.Bu duyumum doğrumu ? Sayın Başkan bu transferlerin gecikmesinin hatrı sayılır futbolcu alacaklarını ödemek nedeniyle peşinatsızlıktan geciktiği doğrumu ? Sayın Trasferden sorumlu yöneticilerimiz Peşinde Koştuğumuz iki önemli gurbetçi yi kaptırdığımız doğrumu. Bülent Hoca İstediğin transferler yapılmadığı için rahatsız olduğun bu yüzden gergin olduğun doğrumu. Amacım bir polemik yaratmak değil .Sadece taa Ankaraya benim kulağıma gelen bu soruları size sordum .DOĞRUMU |
|
Alem bilsin sen bu yürekte teksin
Bırak bu yürek başkasını sevmesin |
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 18> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |