|
SORU / CEVAP |
Cevapla | Sayfa <1 1314151617 18> |
Yazar | |||
köfteci
Usta Yazar Hüsnü Önkol Yaş: 65 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 10327 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 00:14 | ||
Aynen anladigin gibi seninle ayni havayi teneffüs etmekten tiksiniyorum ..... Yok biz artik oksijenede karisacaz dersen , bilmem ama birak o hür irade herkesin kendine kalsin sopali demokrat 😡😡😡... Ayrica sikayetinin yeri ve basligi burasi degil " forum " var ve modlara özel ilitisim var , baktin onlarda kizimiyor , Cumhuriyet Savciligi diye yalaka bir makam var , git oralara isim olarak sikayet et ... |
|||
Kral hem ciplak,hem gerzek...
|
|||
eseschicago
Usta Yazar Erkut Alkan Yaş: 72 Katılım: 27/Kas/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 2257 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 01:14 | ||
Maalesef israrla , agzindan kopukler sacarak ,AKP secmenine hakaret yagdiran bir grup var... Onlarca defa yazdim:Ortak paydaniz "Eskisehirsporluluk" ise, hangi siyasi gorusten olursa olsun , Eskisehirsporlu olan herkese kardes gozu ile bakmaniz gerekir diye... Ama bu web sitesinde Eskisehirspor kardesligi degil; ayristirici AKP dusmanligi, siyaset yapiliyor AKP nin Eskisehir'deki oy orani 43% ise , Eskisehirspor taraftarinin 43% u AKP li olmasi normal degil mi? Burada kokuna kadar siyaset yapip da "Spora siyaset karistirmayin" lafini ederek nefret soylemi ile ayrimcilik yapilmakta maalesef... |
|||
1.nci ligde de ESES liydim; 3.ligde de
|
|||
lvntkrgl
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 48 Katılım: 20/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2567 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 11:36 | ||
Midem kalktı !
|
|||
motta
Deneyimli Yazar cüneyt Yaş: 47 Katılım: 25/Ara/2007 Yer: iSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 798 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 18:54 | ||
son nefesımıze kadar Ataturk
|
|||
ne mesut hoşcan ne halil ünal en buyuk taraftar
|
|||
köfteci
Usta Yazar Hüsnü Önkol Yaş: 65 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 10327 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 20:11 | ||
|
|||
|
|||
Güray26ES
Usta Yazar Güray Yaş: 41 Katılım: 30/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 7712 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 20:38 | ||
Öylece olmalı zaten Atam izindeyiz
|
|||
Her Zaman Her Yerde En Büyük ESES
|
|||
tugra20
Usta Yazar sefa Yaş: 36 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1267 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 20:40 | ||
Yurtdışında yaşayıp yılda 1 aylık türkiyeye tatile gelen adamlara oy kullandırmak nedir?Başka ülkelerin şartlarında yaşayıp türkiyenin gelecegine nasıl oy verilir anlamakta zorlanıyorum!
Bu ülkenin derdini biz çekiyoruz,birinci sınıf ülkelerde yaşayan asimile olmuşlar benim gelecegime oy veriyor. |
|||
Diren ESES...
|
|||
köfteci
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 20:54 | ||
Efendi ben 46 senedir yurtdisinda ikamet eden biriyim sunu iyi bilesinki Orta Anadoludan gelipte senin söylemek isteyipte kivrandigin vatanhainlerinin hic birine tek oy bile gitmemistir bunu iyi bil . Simdi gelelim serefsiz ve namussuz vatanhainleri ve hirsizlarin yurt disinda nasil oy topladigina : Vatansever , milliyetci , Türkcü gecinen takim muafezakar takildi , milliyetci gecinenler Ankara Keciörende , beyaz parti mitinginde destek vermesinden esinlenerek Avrupada da beyaz zannettigi partiyi destekledi , ülkenin bilinen namussuz vatanhaine ve serefsizlerinden olusan parti ve sempetizanlari muhtesem bir organizeyle tüm Avrupada usanmadan yilmadan oy kullandilar , bizim Vatanseverler kahve köselerinde okeyi disari atmanin derdindeyken ... Kisaca yurt disi oylari bundan ibaret kardesim ... |
|||
|
|||
Eses Ulan
Yazar Murat Yaş: - Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Edirne Online Durum: Offline Mesajlar: 133 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 21:42 | ||
Atatürk'ü sevmeyen bu ülkeden defolsun gitsin. |
|||
Yaşamak Direnmektir !!
|
|||
lvntkrgl
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 48 Katılım: 20/Ağu/2012 Online Durum: Offline Mesajlar: 2567 |
Alıntı Cevapla Tarih: 02/Kas/2015 saat 21:48 | ||
Bilgi için teşekkürler Hüsnü Önkol...
|
|||
Cevapla | Sayfa <1 1314151617 18> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |