|
İzmirESES atkıları çıktı |
Cevapla | Sayfa 123> |
Yazar | |
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla
Konu: İzmirESES atkıları çıktı Tarih: 15/Şub/2011 saat 14:49 |
Yeni atkılarımız elimize ulaşmıştır. Haftasonuna kadar Eskişehir'de almak isteyenler bana ulaşabilir. Haftasonu İzmir'e götüreceğim ve İzmir'de atkılardan almak isteyenler için toplantı yeri ve saati ayrıca belirtilecektir.
Önemli not: Atkılarımızı store'unda çalıştığı firmaya Emre Angı kardeşimizin aracılığıyla yaptırdık. Firma arada Emre'nin iletişim kurmasından dolayı atkıların store'da satılacağını düşünerek üzerine lisanslı ürün hologramlarından basmak gibi büyük bir hata yapmış. Malesef bu hologramların sökülmesi mümkün olmadığı için atkılarımızı bu şekilde kullanmak durumundayız. Suç firmanın da olsa orijinal ürün taklidi gibi bir durum ortaya çıktı, bunun için tüm taraftarlarımızdan ve camiamızdan bizi mazur görmelerini temenni ederiz. |
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 14:50 |
Bu arada yazmayı unutmuşum. Atkılarımızın fiyatı 10 liradır.
|
|
|
|
eserkan26
Usta Yazar Erkan Yaş: 44 Katılım: 06/Oca/2010 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 2116 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 14:53 |
Hayırlı olsun güzel atkı olmuş.Hologram konusunda da klüp tarafından bir sıkıntı olmazsa taraftarlar tarafından bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
|
|
NEFER
Değmesin MABED'imin Göğsüne Namahrem Eli !!! |
|
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 15:01 |
Güzel bir tasarım ve resimden göründüğü kadarıyla kaliteli bir ürün olmuş. Emeğinize sağlık İzmirEsEs, güle güle kullanın.
|
|
tcandemir
Deneyimli Yazar tamer Yaş: 37 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskisehir Online Durum: Offline Mesajlar: 314 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 15:14 |
Sade ve şık bir tasarım olmuş tebrik ederim güle güle kullanın.
|
|
Bizde Bilirdik İstanbul Takımı Tutmayı Ama Yakıştıramadık Kendimize Şehrimizi Satmayı.
|
|
Nusret
Deneyimli Yazar Furkan Öztürk Yaş: 33 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 965 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 15:44 |
İzmir'de yaşamıyorum , fakat atkıyı çok beğendim. İzmir'de yaşayan Karşıyakalı ve Bucasporlu iki arkadaşım var. Onlara hediye etmek üzere 2 ve kendim için 1 adet almak istiyorum. Bana kargoyla gönderebilir misiniz ? Fiyatını belirteceğiniz herhangi bir hesap numarasına yatırsam ?
Bu konuda kiminle irtibata geçebilirim ? |
|
乇ϟ~乇ϟ
|
|
desperadomt
Usta Yazar Mehmet Yaş: 37 Katılım: 16/Haz/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2068 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 15:52 |
eskişehirden almak isteyenler nerden alacak , özel mesaj atılamıyor.
|
|
Kalsada son nefes yine de ES ES.
ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES |
|
mr zenco
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 16:06 |
Atkı almak isteyenler için özel mesaj gönderdim. İlginize teşekkür ederiz.
|
|
|
|
NUSRETES
Yazar nusret uğurlu Yaş: 48 Katılım: 20/Haz/2008 Yer: ERTUĞRULGAZİ... Online Durum: Offline Mesajlar: 259 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 16:57 |
alper kardeşim mesaj gönderemiyorum sana...ilgilensen....
|
|
"Ankaragücü tepeden inme...Trabzonspor büyüklenme...ESKİŞEHİRSPOR DİKLENMEDİR"
|
|
mr zenco
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Şub/2011 saat 17:11 |
Telefon numaramı özel mesajla gönderdim Nusret abi.
|
|
|
|
Cevapla | Sayfa 123> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |