|
MarmarisESES Kahvaltı organizasyonu |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
26_26_26 ![]() Usta Yazar A.Yurtsever Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir mrk. Online Durum: Offline Mesajlar: 5583 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Afiyet,şeker bal olsun MarnarisEsEs e
![]() ![]() |
|
Söz Eskişehir'le başlarsa,EsEs'le biter
|
|
![]() |
|
ugurturan ![]() Yeni Yazar ugurturan Yaş: 48 Katılım: 10/Kas/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 8 |
arkadaslar cok gelmek ıstedım ama olmadı herkesten özürdilerim.insallah baska sefere
|
|
![]() |
|
Baba ![]() Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 47 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
Tebrikler MarmarisESES, harika bir organizasyon olmuş, inanın beğeniyle imrendim, keşke yanınızda olabilseydim.
EStanbul'dan sevgiler, selamlar... (Bu arada videonuzu yürüttüm, Face'te paylaştım valla:)
|
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
![]() |
|
emrebayindir ![]() Yazar Emre Yaş: 38 Katılım: 21/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 195 |
Marmariseses ten şahane bir organizasyon daha..
Emeği geçek herkesin ellerine sağlık. Gönül isterdi sizinle beraber olmak lakin malesef olunmuyo..
Herkese selamlar sağlıcakla kalın....
|
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR ES-ES'im
|
|
![]() |
|
esmaris ![]() Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Kanal48'de çıkan Haber videosu..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=182556201770424&set=o.129460690446748&pid=620424&id=100000481360647#!/video/video.php?v=501739074310&oid=129460690446748&comments |
|
SeNsİz MaRmArİs BiLe SüRgÜn SaYıLıR EsEs'İm
|
|
![]() |
|
esmaris ![]() Usta Yazar Mehmet Ali ÜRESİN Yaş: 53 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 3351 |
Buda Habere konu olan Videonun ham görüntüleri..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=182556201770424&set=o.129460690446748&pid=620424&id=100000481360647#!/video/video.php?v=501511679310&oid=129460690446748&comments |
|
|
|
![]() |
|
Casus_ESES ![]() Deneyimli Yazar Serkan Yaş: 34 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Maraton Sağ Online Durum: Offline Mesajlar: 612 |
Çok güzel bir organizasyon Tebrikler MarmarisEses'e... |
|
BEN BİR KERE SEVMİŞİM SENİ...
|
|
![]() |
|
resit ![]() Deneyimli Yazar Reşit Göçmen Yaş: 67 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: es-es,marmaris Online Durum: Offline Mesajlar: 302 |
Çok cok güzel bir organizasyon ...
öncelikle Yavuz BAHTİYAR ve
emeği geçen herkeze cok teşekkürler..galibiyet arkası harika bir pazar oldu.. |
|
![]() |
|
Arkadaşlar biraz geciktik konuyu açmakta ama 2.kahvaltı organizasyonumuzu gerçekleştiriyoruz..
20 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ 2.KEZ KAHVALTI ORGANİZASYONU DÜZENLENMİŞTİR. YER UZUNYALI PORTOFİNO RESTAURANT SAAT 10.00 KİŞİ BAŞI 7 TL. 12 YAŞA KADAR ÇOCUKLAR ÜCRETSİZ. ÖNEMLİ KONU YER KONUSU SIKINTI OLDUĞUNDAN GELEMEYECEK ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ YAZMASIN KESİN GELECEK ARKADAŞLAR İSİMLERİNİ LİSTEYE YAZSINLAR. (PORTOFİNO RESTAURANT UZUNYALI SAHİLDE Kİ BURGER KING VE TURTLE BAR YANI) |
|
|
|
![]() |
|
Öncelikle bugün düzenlediğimiz kahvaltı organizasyonumuza gelerek
bizleri mutlu eden 100'e yakın gönüldaşımıza teşekkür ederiz.Marmaris'in
sosyal hayatı içinde sürekli bulunan gerek basından gerekse siyasi ve
ticari faaliyetlere sürekli iştirak eden arkadaşların söylediklerine
göre Marmaris'deki en faal grup/oluşum biziz..Özellikle de Marmaris'de
yeni bir dernek açan beceke'lilerin açılışa 15 kişi katılıp kalabalığız
diye sevindiklerini duyduktan sonra bunu daha iyi idrak ettik..
Değerli Eskişehirspor camiası;Bugün kahvaltı organizasyonunun ardından toplanan MarmarisESES oluşumunun çekirdek tayfası ile yaptığımız toplantı sonucu bazı önemli kararlar alındı.Bu kararları zamanı geldikçe peyder pey açıklayıp sizlere bilgiler vermek istiyoruz.Öncelikle bizleri takip eden çoğu arkadaşımızın da bildiği gibi 1993 yılında kurulmuş olan Marmaris Eskişehir'liler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği maalesef geçen sene faaliyetlerine son vermek durumunda kalmıştı.Bunun en büyük sebeplerinden birisi aramızda (bende dahil)bir çok arkadaşımızın kamu görevlisi olması ve derneğe üye olup faaliyetlere katılmalarının mümkün olmayışıydı.Bir diğer sebep eski dernekçi arkadaşların "Biz Marmaris'de yaşıyoruz Eskişehir'e yönelik faaliyetlerde bulunmaya gerek yok ne yapacaksak Marmaris'de Marmaris için yapalım" zihniyeti idi.Lakin bizler Eskişehir'li olmak bir yana ESES'li olmanın gururunu,mutluluğunu yaşayıp,yaşatıp,şehrimizin ve taraftarımızın tanıtımını en iyi şekilde yapmak istedik.Şunu açık yüreklilikle söyleyeyim ki;bizim tek derdimiz Eskişehirspor'umuza olan sevdamızı yaşayabilmek ve bunu girdiğimiz her ortamda gösterip insanlara bir nev'i reklam yapmaktır.Hiç bir zaman grupçuluk zihniyeti yapmadık,yapmayacağız.Aslonlan ESES'tir.Oluşumumuzun varlığının sebebidir.Başka bir amacımız ve derdimiz yoktur..Dernek faaliyetleri bittikten sonra MarmarisESES camiasına sanki sihirli bir el değdi.Adeta şahlandık.Eskiden işler 5-6 kişi üzerinde yürürken,buradaki maç organizasyonlarımızda 20-30 kişiyi zor bulurken şimdi işler en az 20-30 kişi üzerinde dönmeye başladı.Organizasyonlarımıza katılanların sayısı üç haneli rakamları geçmeye ,herkes elini taşın altına koymaya başladı.Bunun en önemli sebeplerinin belki de en başta geleni yeni gelen arkadaşlarımızdır.Özellikle Marmaris Merkez Karakol Amir'liğine atanan çok sıkı ESES'li Başkomser Ünal Mercan abimiz,Bodrum'dan aramıza katılan Yavuz Bahtiyar ve Sahil Güvenlik'te görev yapan Özer Zoroğlu kardeşimizin katkıları büyük oldu.Yine aramıza yeni katılan veya eskiden beri burada yaşayıp aktif olmayan buradan isimlerini yazamayacağım bir çok arkadaşımız var.Ayrıca bazı ağır abilerimizinde tekrar katılımıyla müthiş fikirler,planlar ortaya çıkmaya başladı.İnşallah hepsini gerçekleştireceğiz.. Bugün yaptığımız toplantı sonucu görev dağılımı yapıldı.Başkanlığa yine Metin Yalın arkadaşımızı uygun gördük,diğer görevleri daha sonra burada açıklayacağız.Arkadaşlar bana "Eskişehirspor taraftarları ile iletişim"görevini verdiler ve bende ilk görevimi burada bilgileri açıklayarak yapmış bulunuyorum.ETB temsilcimiz zaten Metin Yalın ve ben idim,bu böyle devam edecektir.Bizim oluşumumuzla ilgili hertürlü yorum ve ve eleştirlerinizi gerek buradan gerekse özelden mesaj atarak bana iletebilirseniz.Hangi hemşehrimizin ne gibi bir işi olursa olsun yardımcı olmaya hazırız.Eskiden küçük de olsa kırgınlığı olan arkadaşlara o kırgınlığa sebep olan insanların epey uzun bir zamandan beri aramızda olmadıklarını hatırlatmak isterim.Saygılarımla.. |
|
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 4567> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |