|
Hangi Kale ? |
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
esigor
Yazar Rıdvan Yaş: 35 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 224 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2007 saat 23:27 |
Bu babasi gerfcek eskisehirporlu sozune katilmiyorum.Cunku benim babam gercek eskisehirsporlu degil ama ben oyleyim.Istisna diceksin biliyorum ama bu sekilde tanidigim kisilerde cok fazla |
|
kalender 26
Usta Yazar Kalender Yaş: 55 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Bosnia Hercegovina Online Durum: Offline Mesajlar: 4693 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2007 saat 23:34 |
Ülkemizde ekonomik krizin her kesimi etkilediği,insanların pazarlardan meyve,sebze artıklarını topladıkları kötü günlerde bile istanbul takımları ülkemizin milli servetini yabancılara peşkeş çekmekten geri kalmamışlardır.Çok geriye gitmeye gerek yok,son 5 yılda bu takımaların kaç tane yabancı futbolcu transfer ettiğini biliyormuyuz,kaçan futbolcular, görevine son verildiği için milyon dolar tazminat ödenen teknik direktörler,istanbulun en güzel mekanlarında eğlenceler,bütün bunların parasını kim ödüyor.Akşama kadar 3 kuruş ekmek parası için yük taşıyan gariban hamal,bu hortumcuların borçlarını ödemek zorundamı. Köşe başlarına oturmuş bir kaç tane işbirlikçinin gazeticilik ruhuna yakışmayacak şekilde yaşananlara kılıf uydurmaya çalışmalarıda işin diğer ayıp tarafı.
|
|
kalender
|
|
Fikoes
Yazar Fikret Yaş: 37 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 122 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2007 saat 23:51 |
Benimde konuyu okuyunca aklıma geldi. Dün açık trübünün amigo yerinde 8-10 yaşlarında bir çocuk sırtında Alex formasıyla duruyordu. Daha önce bizim stadımızda bu malum 3 takımın formalarını hiç görmemiştim. Dün adeta şok oldum... |
|
seven7
Yazar alp mete Yaş: 50 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 150 |
Alıntı Cevapla Tarih: 06/Eyl/2007 saat 23:57 |
Sakin olmakta fayda var. Unutmayalım ki bizans dediğimiz İstanbul takımları en güçlü bütçe ve en fazla taraftara sahip futbol takımları. Başarıları aşikar, avrupada Türkiye'yi en fazla temsil eden onlar. Bunları inkar edemeyiz. Küçük çocukların EsEs ten fazla onları bilmesi çok normal. Spikere yada onlara kızmamız anormal. Taraftar olarak biz ne yapıyoruz onu sorgulamak lazım Buna asgari ücretten milyon dolarlık ekonomik durumda olan herkesin sorgulaması lazım. tüm tribünler kombine satılacak hedefiyle yoluyla çıkıp 3-4 bin kombine sattık. Unutmayalım 70 milyonluk Türkiye nin 700bin kişilk kentiyiz
|
|
[COLOR=RED]1 gün gelecek 1 gün kalacak
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=2993&PN=4 |
|
ES_Kadir
Usta Yazar Kadir Gürcan Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 7442 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 00:17 |
Arkadaşlar her konuda ama her konuda ah ah vah vah diyoruz forumda mesaj atıp duruyoruz ve düzelmesini bekliyoruz ne yani şimdi biz böyle mesaj atınca düzelecek mi herşey tüm taraftarlar tek yumruk olmalı büyüklerimizin önderliğinde toplanıp projeler üretmeliyiz. |
|
Kermit
Yazar Ömer Faruk Atılgan Yaş: 66 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 105 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 00:17 |
Sayın Belediye Başkanlarımız ve Sivil Toplum kuruluşlarımız okulların açıldığı ilk haftalarda(İLKÖĞRETİM HAFTASI) öğrencilere Eskişehir Spor ürünlerinden dağıtsalar çok hoş olur.
|
|
DÜNYA BİR YANA SEN BİR YANA
|
|
nero-rosso
Yazar İbrahim Uysak Yaş: 40 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Lao People's Dem. Rep. Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 01:42 |
Çocuk yaştakileri bu konu hakkında bilgilendirmek oldukça zor.Babalar demişsiniz ama babaların da işi zor.Kimse kusura bakmasın ama takımımız birinci ligde esmediği sürece biz tabanımızı çocuklara yayamayız.Tabi hepimiz yeğenimize,kardeşimize,akrabamıza bu sevgiyi aşılamaya uğraşıyoruz ama bu iş biraz da başarıyla alakalı.Biz sahada ne kadar başarılı olursak ÇOCUKLAR takımımızı o kadar tutacak.Biz tribünlerde küfürü ne kadar azaltırsak,birbirimize ne kadar saygılı davranırsak babalar maça çocuklarıyla o kadar çok gelecek.
Bu konuda biz uniESES olarak üstümüze düşen vazifeyi yerine getirmek için bir kampanya başlatarak yola çıktık.Bu konu için arada babalar da yok,yanlızca genç arkadaşlarımızla muhattabız.Her taraftar bir kitap başlığını ve uniESES kitap kampanyası başlığını okumuşsunuzdur.Buradaki ana hedef Eskişehir'de kitap ihtiyacı olan okulları belirlemek ve ihtiyacı olan kardeşlerimize yardım etmektir.Bu sayede Eskişehirspor taraftarı olarak yardımda bulunacağımız okullardaki kardeşlerimiz memleketlerinde kendilerini düşünen birileri olduğunu farkedecekler, bu şehre ve dolayısıyla Eskişehirspor'a fazladan ilgi duyacaklardır.Umarım organizasyon herkesin katılımıyla başarıya ulaşır ve elimizdeki imkanlar doğrultusunda birçok kardeşimize Eskişehirspor'u sevdirmeye çalışırız.İnşallah bu tip kampanya ve organizasyonlar her sene artarak devam eder ve taraftar kitlemizi bizlerden daha küçük yaşlardaki kardeşlerimize de yayarız.... Bir de üstüne 1. ligde fırtına gibi esen ESES mükemmel olur |
|
Kampüsten gelen sES uniESES
www.unieses.org |
|
malıçlı
Deneyimli Yazar emre Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 956 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 02:10 |
yaşım 19 orta okulun sonuna kadar bende 2 takım tuttum ama ne zamanki liseye geçip yaşımız vede aklımız olgunlaşmaya başladıkça işte o zaman öğrendim eskişehirspor nedir GErÇEK ekişehirsporluluk nedir... çok şükür şu anda sadece eskişehirsporluyum vede hep öyle kalacağım. SÜPERLİGE ÇIKTIKTAN SONRA es es imi destekleyenlere ise tek sözüm BAŞARIYA DEĞİL RENKLERE AŞIK OLUN sakına sakın es esim süper lige çıktıktan sonra ben es es liyim demeyin çünkü SİZDEN ÖNCE BİZ VARDIK yani gerçek es es liler vardı ben es esliyim deyipte es es ile övünmeye kalkmayın çünkü es esim 2.liglerde sürünürken siz BİZANS İLE ÖVÜNÜYODUNUZ ( sözüm çocuk yaştaki kardeşlerime değil aklı bilinci iyiyi kötüyü doğruyu ve de yanlışı ayırt edebilecek kişilere..........)
|
|
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 02:15 |
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
ES_Kadir
Usta Yazar Kadir Gürcan Yaş: 38 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 7442 |
Alıntı Cevapla Tarih: 07/Eyl/2007 saat 02:18 |
İbrahim kardeşim çok güzel demişsin bu proje gerçekten önemli bir proje inşallah taraftarlarımız bu konuya duyarsız kalmazda Mardinspor maçında iyi bir rakama ulaşabiliriz işte sorunların çözümü hep plandan projeden geçiyor ahlanıp vahlanmakla bir şey çözemeyiz biz taraftarların görevi sadece stada gitmek tezahürat yapmak değil klübümüze katkı sağlayacak her türlü olayın içinde bulunmaktır.
|
|
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |