|
KONKŞ 2013-14 SEZONU |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 121314 |
Yazar | |||
Tolga26 ![]() Deneyimli Yazar Tolga Yaş: 40 Katılım: 13/Ağu/2007 Yer: Sierra Leone Online Durum: Offline Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Konyayı bile özledim be
![]() emeğinize sağlık |
|||
NEYLEYİM KIRMIZI DEDİĞİMDE SİYAH DEMEYEN YARİ...
|
|||
![]() |
|||
atlantis_es ![]() Usta Yazar mehmet Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1811 |
||
29 Aralık 2013 Pazar
Torku Konya 13:30 Eskişehirspor |
|||
Ben senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim....
|
|||
![]() |
|||
NERUDA ![]() Deneyimli Yazar Ulaş Kolaylı Yaş: 40 Katılım: 29/Haz/2010 Yer: Esgiad Online Durum: Offline Mesajlar: 463 |
||
|
|||
Vergilendirilmiş Kazanç Kutsaldır!
|
|||
![]() |
|||
atlantis_es ![]() Usta Yazar mehmet Yaş: 42 Katılım: 11/Tem/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1811 |
||
Konyadaki eskişehirliler olarak hepinizi bekliyoruz. Tren saatleri çok uygun gar ve stadyum birbirine çok yakın.
|
|||
Ben senin sampiyon olabilme ihtimalini sevdim....
|
|||
![]() |
|||
ULTRAS_ESES ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 28 Katılım: 29/Haz/2013 Online Durum: Offline Mesajlar: 1035 |
||
Bir aksilik olmazsa oradayız.Ama önce Kayseri'ye bir gidelim dönelim inşallah :)
|
|||
Bekle Zafer Şarkılarıyla Geçişimizi...
|
|||
![]() |
|||
NERUDA ![]() Deneyimli Yazar Ulaş Kolaylı Yaş: 40 Katılım: 29/Haz/2010 Yer: Esgiad Online Durum: Offline Mesajlar: 463 |
||
28.12.2013 SAAT 16.00 daki EsEs-Konya YHT business dolu. 29.12.2013 saat 19.00 daki Konya-EsEs YHT Business dolu. Anlaşılan takım Konya'ya YHT ile gidecek.
|
|||
Vergilendirilmiş Kazanç Kutsaldır!
|
|||
![]() |
|||
nahre26 ![]() Yazar Erhan Yaş: 35 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 185 |
||
Konya-Gs maçı 26. dk da konya taraftarı Es Es çekti teşekkürler Konyaspor
|
|||
iyi günde sevmedik ki kötü günde terkedelim
|
|||
![]() |
|||
esmutlu ![]() Usta Yazar Mutlu GÜNAYDIN Yaş: 50 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Konya Online Durum: Offline Mesajlar: 2134 |
||
Haftaya bu jestin karşılığını aynı yerde vermek çok güzel olur... |
|||
İNADINA YILMAYACAĞIZ...
İNADINA YIKILMAYACAĞIZ... AŞKINDIR BİZİ YAŞATAN; KONYA'DA AYAKTA TUTAN... |
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 121314 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |