|
Dünya Ligleri & Avrupa Kupaları |
Cevapla | Sayfa <1 56789 338> |
Yazar | |
ForzaEskisehir
Usta Yazar Oğuzhan Yaş: 32 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2807 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Ağu/2010 saat 19:25 |
''Real Madrid gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelen ilk Türk futbolcusun. Senin gibi genç Türk futbolculara bir tavsiyen var mı'' sorusu üzerine ise Mesut, ''Çalışın, inancınızı koruyun ve rüyalarınızı asla terk etmeyin'' mesejını gönderdi.
|
|
Sadece Eskişehirspor.
YÖNETİM İSTİFA ! |
|
huntürk
Deneyimli Yazar Hun Türk Yaş: 44 Katılım: 02/Tem/2010 Yer: altı Online Durum: Offline Mesajlar: 361 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Ağu/2010 saat 19:51 |
Gönül isterdi ki, Mesut Türk milli takımında oynasın. Fakat şuda bir gerçek ki, o zaman dünya kupasında oynayamaz ve Real'e gidemezdi. Ben, Arda dahil hiçbir Türk futbolcunun ne Real ne Barca'ya gidebileceğini düşünmüyorum. Rüştü gidince ne hallere düştüğünü gördük. Bizim futbolcularımız profesyonel değil.
|
|
Büyük Hun Türk'ü Atilla...
|
|
jazin26
Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI Yasin Yaş: 34 Katılım: 04/Tem/2010 Yer: Belçika Esder Online Durum: Offline Mesajlar: 522 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Ağu/2010 saat 20:20 |
Mesut'a ilk baslarda çok kizmistik gurbetciler olarak ama son dünya kupasinda kararina hak verdim, kariyer yapmayi seçti, anlayabilirim çünkü zaten bu çocuk tek basina bu mantikla çalisan bir milli takimi kurtaramazdi, milli takim milli takim degil ki zaten, hep bir dümenler dönüyor...
Ayrica bakalim Fatih Terim daha önce bu oyuncu teklif götürdümü? Avrupa'da yüzlerce Türk futbolcu var, hemde ne futbolcular ama kimse gelip izlemiyor... Ondan sonra bu çocuklar baska milli takimlarda oynayinca vatan haini ilan ediliyor... Türkiye yeterince sahip çikmiyor gurbetcilere, bu heryerde her sektörde böyle, biz bunlari yasiyoruz! Atip tutmak kolay, "zaten Türk degil, ne yaparsa yapsin" gibi yorumlar yapmak kolay, olayin özü öyle degil ama... Mesut'la gurur duyuyorum, kimse inkar edemez Mesut Türk oglu Türk'tür! Madrid'e transferi müthis bir olay, çok ucuza kapatmis Madrid transferi, 15 milyon böyle bir oyuncu için çok az bence... Kaka sakat, piskopat Jose'nin isi çok zor, bir sürü alternatifi var artik Kaka'nin, Ronaldo'yu tek forvet oynatir diye düsünüyorum, onun arkasinda insallah Mesut olur... Mesut bu takimda ya yildiz olacak ya da Benzema gibi yedekte beklemeye mahkum olacak... Allah yardimcin olsun bizim oglan |
|
Hani diyorduk ya ES ES,
Alayına isyan isyan... Hani diyorduk ya ES ES, Sensiz herşey yalan yalan... ESterzi |
|
Esparta _yigit
Usta Yazar Ygt Yaş: 38 Katılım: 11/Nis/2009 Yer: Yıldıztepe Loj. Online Durum: Offline Mesajlar: 2990 |
Alıntı Cevapla Tarih: 18/Ağu/2010 saat 20:51 |
Şuna adımın Yigit olduğu kadar eminim ki , eğer Mesut o dönemde tercihini milli takımımızdan yana kullansaydı bugün Dünya Kupasını da , Real Madrid formasını da, Mourinho gibi bir efsane hocayla çalışmayı da anca rüyalarında görürdü..
Ve yine eminim ki, o dönem Fatih Terim gibi bir şahsiyeti tercih etseydi bugün Selçuk Şahin'in yedeği olacaktı...Fatih Terim ve türevlerinin ülke futbolumuza kaybettirdiklerinin yalnızca biri Mesut, daha onun gibi neler neler çıkacak...Gökhan İnler'i mi söyliyim Eren Derdiyok mu ya da şu an ismi aklıma gelmeyen X bi başka gurbetçiyi mi...
Ne diyim ; Allah ülke futbolumuzu Fatih Terim ve türevlerinden korusun diye dua ederken , Mesut'un da yolunu açık etsin...
|
|
ÇUFF ÇUFF HEEY..
|
|
köfteci
Usta Yazar Hüsnü Önkol Yaş: 65 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 10327 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 20:46 |
Bu aksam Avrupa kupasi karsilasmalarina cikacak olan takimlarimiza basarilar dilerim,basari dileklerim sirf Avrupa kupasi icin gecerlidir....
|
|
Kral hem ciplak,hem gerzek...
|
|
Sarpery26
Deneyimli Yazar Sarper Yaş: 35 Katılım: 08/Şub/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 404 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 21:09 |
Katılıyorum umarım başarılı olurlar, iyi sonuçlarla avantajı yakalarlar. |
|
ESESLİ EMRE 26
Usta Yazar Emre Yaş: 36 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: altı Online Durum: Offline Mesajlar: 5204 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 21:36 |
Sadece Trabzon'un başarılı olması dileğiyle..
|
|
amatöre düşsende peşindeyiz seninleyiz her zaman her yerde.. biz kötü günde kavgayı seçtik.
|
|
ayyıldız
Deneyimli Yazar Tuğra SANCAKTEPE Yaş: 34 Katılım: 28/Haz/2010 Yer: Warendorf Online Durum: Offline Mesajlar: 313 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 21:40 |
Galatasaray 1-0 yenik durumda, Fenerbahçe 0-0 devam ediyor.
|
|
Herkese_Benden_Cay
Deneyimli Yazar zfwr Yaş: 109 Katılım: 04/Tem/2010 Yer: hilal Online Durum: Offline Mesajlar: 830 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 21:49 |
Gs 2 - 0 yenik durumda sanırım
|
|
basakatalay
Yazar başak atalay Yaş: 50 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 245 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Ağu/2010 saat 21:51 |
ts maçı için özelden link verebilirmisiniz
|
|
ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES...
|
|
Cevapla | Sayfa <1 56789 338> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |