eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > Diğer > Türkiye'de ve Dünya'da Futbol
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Dünya Ligleri & Avrupa Kupaları

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 332333334335336 338>
Yazar
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
YASO Liste gör
Deneyimli Yazar

Yasin
Yer: Turkey
Online Durum: Offline
  Alıntı YASO Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 22/Ağu/2014 saat 22:49
ciddi manada foruma yeni üye olan arkadaşlara belirli süre sadece konuları okuma yetkisi verilmeli yazma yetkisi daha sonra kazandırılmalı bunun başka yolu varmıdır bilmiyorum ancak kendi platformumuzda bile saldırmadan hakaret etmeden duramıyoruz öncelikli bizler bu platformda saygılı olmalıyız daha sonra bu tribünlere stada hatta ülkeye yayılmalı biz bir aile olduğumuza göre ilk baş aile içinde bu olgulara dikkat etmeliyiz hepimiz aynı düşüncede olmayabiliriz ama saygı çerçevesi içerisinde tartışabilmek bu kadar zor olmamalı daha evvelde bu tarz olaylar yaşanıyordu ancak bu kadar fazla düzeyde değildi hatta bu kadar kırıcı değildi ne bileyim herkes dikkat ederdi bu forumda böyle şeylere yapıcı olmaya ahlaklı olmaya umarım tekrar o zamanlara döneriz forum ve camia olarak sosyal platformda bunlar olduktan sonra stadlarda herşey olur ister e-bilet olsun ister pasolig zihniyet değişmedikten sonra hiç önemi yok (pasolig alma aldırma zihniyetinde değilim) imkanı olan alır tribünde takımımızı yanlız bırakmamış oluruz pasolig konusuna genel olarak değindim sözlerim kimsenin şahsına değil içimden geçenleri yazdım sadece herkese saygılar
ES-ES ...
Yukarı
eseschicago Liste gör
Usta Yazar

Erkut Alkan
Yer: United States
  Alıntı eseschicago Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 23/Ağu/2014 saat 00:20
Alıntı yapılan eskisehirspor

Esesşikago farkındamısın bilmiyorum lakin karışmadığın kendi görüşünü tek doğruymuş gibi lanse etmediğin polemiğe girmediğin akıl vermediğin forumda neredeyse konu yok millet edebinle adabınla ne yazarsa yazsın ne düşünürse düşünsün milleti yönlendirmeye çalışınca akıl verdiğini sanınca ahkam kesince mutlu mu oluyorsun ?Efsane taraftarı çok şükür bir sen görmedin birsen tanımadın burada bu camiada millet enaz senin kadar bu olaya bu konulara vakıf...oralarda,binlerce km uzakta rahat ol...ayrıca bende 90 dk bu camiaya küfürler eden her ortamda bizi rencide eden trabzonu trabzonluları ve aramızdaki gizli fanlarınıda hiç ama hiç sevmiyorum başarılı olmasını da doğal olarak istemiyorum bundan kime ne ....bu konularda herkes işine baksın...

Metin Bey Kardesim,
Hepimiz ayni dusuncede olmak zorunda degiliz; tabii ki aramizda fikir farkliligi olur.Bu bir zenginliktir.
Eskisehirspor kardesligi cercevesinde kendi fikirlerimizi dile getirecegiz, birbirimizi kirmadan incitmeden.
Eskisehirspor'un Turkiye'yi sarstigi sezon 1968-69 sezonu idi, ben 16 yasindaydim.
Forumdaki arkadaslara, dilimin dondugu kadari ile taraftari , takimi anlatmak istiyorum.
Turkiye'de o devirde esine az rastlanir bir olay yasandi.
Turkiye'nin en iyi futbol oynayan takimi bizde idi, ustelik takim cogunlugu Eskisehir'li genclerden olusuyordu;
En etkili seyirci bizde idi,Amigo Orhan'in bir isaretinin ne anlama geldigini bilirdik.Cok bilincli bir seyirci idi, maclarda , asla rakibi ve seyirciyi asagilayici tezahurat yapilmazdi (Bir istisnasi vardi o da Bursaspor maclari)
Efsane taraftarla ilgili anilarimi genc arkadaslarimla paylasmak benim misyonumdur.
Buna katkida bulunan arkadaslarimiz olursa ben de zevkle okurum.

10 yil sonra isteseler de bunlari anlatan insan bulamayabilirler, baksaniza hangi mac oldugunu hatirlayamadim,Istanbul'da oynanan.

Ustelik benim dunyanin pek cok ulkesini gezmis, gormus birisi olarak farkli birikimlerim var:sakin bununla ilgili ovunuyorum zannetmeyin.
Allah nasip ettigi icin oldu.
Yas ve Cevre faktoru ile farkli dusunceye sahip olmam normaldir.Bundan bir ustunluk taslamiyorum,farkliligi vurgulamak icin kullandim.
Bu konuda ozel maillerime, ABD'deki telefonlarima destek mesaj ve yazilari gelmektedir.

Yazilarimi begenen kardeslerimiz oldugu gibi begenmeyen ve elestiren kardeslerimiz de olacaktir.
Seviyeli elestirileri zevkle okudugumu rahatlikla soyleyebilirim.
Bunlar Eskisehirpor taraftarinin dusunce zenginligidir.

Ustelik bir avuc taraftar olarak dertlesiyoruz, hallesiyoruz.

Sevgi ve Muhabbetlerimle

1.nci ligde de ESES liydim; 3.ligde de
Yukarı
eseschicago Liste gör
Usta Yazar

Erkut Alkan
  Alıntı eseschicago Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 23/Ağu/2014 saat 01:30
Alıntı yapılan eskisehirspor

Esesşikago farkındamısın bilmiyorum lakin karışmadığın kendi görüşünü tek doğruymuş gibi lanse etmediğin ....

Estagfurullah,

"tek dogruymus gibi lanse edilmis.." gibi algilandiysa ,

basta zat-i aliniz olmak uzere ; tum forumdaki kardeslerimden ozur dilerim.

Benim mesajlarimi okuduysaniz farkli fikirlere onem verdigimi gorursunuz, bunun bir zenginlik oldugunu vurguladim hep.

Onun icin , tartisma adabina uyarak farkli fikirlerini dile getiren kardeslerimi zevkle okudugumu defalarca beyan ettim.

Yoneticilik hayatimda hep takimdaki arkadaslarimin fikirlerine danistim; bunun da cok faydasini gordum.

Bunun boyle bilinmesini hassaten rica ederim.
Yukarı
eskisehirspor Liste gör
Deneyimli Yazar

Metin DURAN
Yer: Estanbul
  Alıntı eskisehirspor Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 23/Ağu/2014 saat 09:50
Yazmış olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim Erkut Bey bu şekilde medenice yazışmak fikir paylaşımlarında bulunmak oldukça önemli farklı fikir ve düşünceler bizim zenginliğimizdir,kazancımızdır.Burada dilimiz döndüğünce fikirlerimizi paylaşıyoruz takımımıza bu büyük camiamıza elimizden geldiğince yakın ,yaşanan son gelişmelerden olabildiğince çabuk haberdar olmaya çalışıyoruz bazen sıkıcı bir günün sonunda huzur bulmak için bazen yaşadığımız sevinci mutluluğu daha da perçinlemek için bu formu yazılan haberleri duygularımızı yansıttığımız mesajları üstümüze çatı yapıyoruz bazen karşılaşılan bir dost güneşe açılan penceremiz oluyor alınan güzel bir galibiyet sağlam bir tribün ses getirecek bir transfer ayaklarımızı yerden keserken bir mağlubiyet bir sakatlık maçı katleden hakkımızı çalan bir hakem ortak derdimiz oluveriyor biz mutluluğu sevinci hüzünü derdi tasası farklı farklı fertleri fikir ve düşünceleri ile bir bütünüz büyük kocaman bir aileyiz .Bu ailenin bir ferdi olmaktan sizin gibi abilere kardeşlere sahip olmaktan şahsen oldukça mutluyum ...Yaşasın Eskişehir...Yaşasın Eskişehirspor...İyi ki varsınız...
seninle açtık gözlerimizi ...
Yukarı
eseschicago Liste gör
Usta Yazar

Erkut Alkan
  Alıntı eseschicago Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 24/Ağu/2014 saat 02:32
Metin Bey,

Ben de sizin bu Eskisehirspor kardesligini cok iyi ifade eden mesajiniza gonulden inaniyorum.

Bu forumda sert tartismalara giren kardeslerimizin imkan olsa yuzyuze gelseler cok iyi arkadas olacaklarina inaniyorum.
Yukarı
matt Liste gör
Usta Yazar

M. M. Altintas
  Alıntı matt Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 27/Ağu/2014 saat 05:18
Angel di Maria'nin Manchester United'a rekor bir fiyata transfer olmasinin ardindan, Mesut Ozil bir Ingiliz kulubunun en yuksek bonservis bedeli odedigi futbolcular siralamasinda 3. siraya dustu:

Bu sezon Premier Lig kulupleri transfere 700 milyon Pound'dan fazla para odemisler ve bu lig rekoru olmus.
Kaynak: http://www.bbc.com/sport/0/football/28939359
Yukarı
Curva_Eses Liste gör
Usta Yazar

Mert
  Alıntı Curva_Eses Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 21:42
Karabük - ST. Etienne maçını izliyorum. Herifler adam yiyior stadyumda ya o nasıl bir atmosferdir ya. Dortmund, Legia falan derken bunları da özlemişiz hakikaten.

ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
Yukarı
EsesLi Onur Liste gör
Usta Yazar

Onur
Yer: İstanbul
  Alıntı EsesLi Onur Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 21:56
Kale arkaları gerçekten fena inşallah bizde yeni stadyumumuz da böyle bir atmosfer yaşatırız
Mikrofonlarımız Eskişehir Atatürk stadyumunda
Yukarı
Maverick26 Liste gör
Deneyimli Yazar

Oktay
Yer: Almanya
  Alıntı Maverick26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 22:36
Hay allah razi olsun renktas, maci cok bekleyip unutmusdum bakmaya, actim bakiyorum
Yukarı
karargah26 Liste gör
Usta Yazar

Ergin ÜNSALAN
Yer: Ankara
  Alıntı karargah26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 23:15
gerçekten kale arkaları dortmund tarzı, böyle sağlam bir kale arkası tribünümüz olsa sırtımız yere gelmez. Fransadaki en sağlam taraftar
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ESESLİ
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 332333334335336 338>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,875 saniyede hazırlanmıştır