|
Dünya Ligleri & Avrupa Kupaları |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 338> |
Yazar | |||
~ERHAN~ ![]() Usta Yazar ERHAN DLAPCI Yaş: - Katılım: 04/Tem/2010 Yer: İSTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 6986 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
avrupada olmayı haketmeyen takımları kınıyorum
|
|||
![]() |
|||
esk_26 ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 32 Katılım: 03/Oca/2010 Online Durum: Offline Mesajlar: 1211 |
||
Rezil ediyorlar bizi ya bütün sezon dalaverelerle kavgalarla yandas medyayla ligi goturen takımlar
Avrupaya cıkınca ayakları titriyor birde bu takımlara büyük diyorlar ya hayy Allahım yaa ![]() |
|||
![]() |
|||
emrahhh ![]() Deneyimli Yazar emrah Yaş: 38 Katılım: 28/Haz/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 755 |
||
gs trabzondan daha cok fark yicek :D:D hemde kendi sahasında tam rezil bi takımmıs ya sole guzel bi fark atarız inş. pis kapak olur onlarada
|
|||
...sevda değil tutku bizimkisi...
|
|||
![]() |
|||
moritanya ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 30 Katılım: 26/Haz/2009 Yer: Ireland Online Durum: Offline Mesajlar: 1308 |
||
Edit.
|
|||
En güzel siyah en güzel kırmızı.
|
|||
![]() |
|||
emrahhh ![]() Deneyimli Yazar emrah Yaş: 38 Katılım: 28/Haz/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 755 |
||
banada link atarmısın ts macı için batuhan
|
|||
...sevda değil tutku bizimkisi...
|
|||
![]() |
|||
poseidon ![]() Usta Yazar Hüseyin Yaş: 36 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2870 |
||
Trabzon maçı için link atabilecek bir arkadaş var mı...? |
|||
![]() |
|||
lejyonnn ![]() Usta Yazar Lejyon Yaş: 30 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1705 |
||
banada yollarmısın? ![]() |
|||
![]() |
|||
meliheses ![]() Usta Yazar melih Yaş: 43 Katılım: 02/Ara/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 6051 |
||
bana da yollar mısın
|
|||
![]() |
|||
biribenidurdursun_26 ![]() Yazar erhan Yaş: 40 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 65 |
||
Bana da yollarmısın sabah beri aranıyorum... |
|||
Büyük Şehirlere Aşk Küçük Gelir =Seni Ne Kadar Sevsek Azdır ES ES'im...
|
|||
![]() |
|||
biribenidurdursun_26 ![]() Yazar erhan Yaş: 40 Katılım: 03/Oca/2010 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 65 |
||
Moritanya tşkler...
|
|||
Büyük Şehirlere Aşk Küçük Gelir =Seni Ne Kadar Sevsek Azdır ES ES'im...
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 338> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |