|
Dünya Ligleri & Avrupa Kupaları |
Cevapla | Sayfa <1 34567 338> |
Yazar | ||||||
eseschicago
Usta Yazar Erkut Alkan Yaş: 72 Katılım: 27/Kas/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 2257 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Ağu/2014 saat 01:30 | |||||
Estagfurullah, "tek dogruymus gibi lanse edilmis.." gibi algilandiysa , basta zat-i aliniz olmak uzere ; tum forumdaki kardeslerimden ozur dilerim. Benim mesajlarimi okuduysaniz farkli fikirlere onem verdigimi gorursunuz, bunun bir zenginlik oldugunu vurguladim hep. Onun icin , tartisma adabina uyarak farkli fikirlerini dile getiren kardeslerimi zevkle okudugumu defalarca beyan ettim. Yoneticilik hayatimda hep takimdaki arkadaslarimin fikirlerine danistim; bunun da cok faydasini gordum. Bunun boyle bilinmesini hassaten rica ederim. |
||||||
1.nci ligde de ESES liydim; 3.ligde de
|
||||||
eseschicago
Usta Yazar Erkut Alkan Yaş: 72 Katılım: 27/Kas/2007 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 2257 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Ağu/2014 saat 00:20 | |||||
Metin Bey Kardesim, Hepimiz ayni dusuncede olmak zorunda degiliz; tabii ki aramizda fikir farkliligi olur.Bu bir zenginliktir. Eskisehirspor kardesligi cercevesinde kendi fikirlerimizi dile getirecegiz, birbirimizi kirmadan incitmeden. Eskisehirspor'un Turkiye'yi sarstigi sezon 1968-69 sezonu idi, ben 16 yasindaydim. Forumdaki arkadaslara, dilimin dondugu kadari ile taraftari , takimi anlatmak istiyorum. Turkiye'de o devirde esine az rastlanir bir olay yasandi. Turkiye'nin en iyi futbol oynayan takimi bizde idi, ustelik takim cogunlugu Eskisehir'li genclerden olusuyordu; En etkili seyirci bizde idi,Amigo Orhan'in bir isaretinin ne anlama geldigini bilirdik.Cok bilincli bir seyirci idi, maclarda , asla rakibi ve seyirciyi asagilayici tezahurat yapilmazdi (Bir istisnasi vardi o da Bursaspor maclari) Efsane taraftarla ilgili anilarimi genc arkadaslarimla paylasmak benim misyonumdur. Buna katkida bulunan arkadaslarimiz olursa ben de zevkle okurum. 10 yil sonra isteseler de bunlari anlatan insan bulamayabilirler, baksaniza hangi mac oldugunu hatirlayamadim,Istanbul'da oynanan. Ustelik benim dunyanin pek cok ulkesini gezmis, gormus birisi olarak farkli birikimlerim var:sakin bununla ilgili ovunuyorum zannetmeyin. Allah nasip ettigi icin oldu. Yas ve Cevre faktoru ile farkli dusunceye sahip olmam normaldir.Bundan bir ustunluk taslamiyorum,farkliligi vurgulamak icin kullandim. Bu konuda ozel maillerime, ABD'deki telefonlarima destek mesaj ve yazilari gelmektedir. Yazilarimi begenen kardeslerimiz oldugu gibi begenmeyen ve elestiren kardeslerimiz de olacaktir. Seviyeli elestirileri zevkle okudugumu rahatlikla soyleyebilirim. Bunlar Eskisehirpor taraftarinin dusunce zenginligidir. Ustelik bir avuc taraftar olarak dertlesiyoruz, hallesiyoruz. Sevgi ve Muhabbetlerimle |
||||||
1.nci ligde de ESES liydim; 3.ligde de
|
||||||
YASO
Deneyimli Yazar Yasin Yaş: 33 Katılım: 12/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 317 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 22:49 | |||||
ciddi manada foruma yeni üye olan arkadaşlara belirli süre sadece konuları okuma yetkisi verilmeli yazma yetkisi daha sonra kazandırılmalı bunun başka yolu varmıdır bilmiyorum ancak kendi platformumuzda bile saldırmadan hakaret etmeden duramıyoruz öncelikli bizler bu platformda saygılı olmalıyız daha sonra bu tribünlere stada hatta ülkeye yayılmalı biz bir aile olduğumuza göre ilk baş aile içinde bu olgulara dikkat etmeliyiz hepimiz aynı düşüncede olmayabiliriz ama saygı çerçevesi içerisinde tartışabilmek bu kadar zor olmamalı daha evvelde bu tarz olaylar yaşanıyordu ancak bu kadar fazla düzeyde değildi hatta bu kadar kırıcı değildi ne bileyim herkes dikkat ederdi bu forumda böyle şeylere yapıcı olmaya ahlaklı olmaya umarım tekrar o zamanlara döneriz forum ve camia olarak sosyal platformda bunlar olduktan sonra stadlarda herşey olur ister e-bilet olsun ister pasolig zihniyet değişmedikten sonra hiç önemi yok (pasolig alma aldırma zihniyetinde değilim) imkanı olan alır tribünde takımımızı yanlız bırakmamış oluruz pasolig konusuna genel olarak değindim sözlerim kimsenin şahsına değil içimden geçenleri yazdım sadece herkese saygılar
|
||||||
ES-ES ...
|
||||||
eskisehirspor
Deneyimli Yazar Metin DURAN Yaş: 46 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 651 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 22:26 | |||||
Herkesle sorun yaşayan olmadık itham ve söylemlerle bilinmezliğinin gizeminin ardına sığınıp yukarıda bir iki mesajından alıntılar yaptığım giderli bir tarzla kullanıcıları küçümseyen akıl verme tiye alma şeklinde gerilime sevk eden cümleler kullanmayı adet edinen bu arkadaşın güvencesi nedir acaba bu 3.5 aylık süreçte üye olurken özellikle yürek mi yemiştir millete laf sokmak için sokak jargonu argo söylemler eğitimi mi almıştır ? Forumda insanların rahatsız olduğu kullanıcılar neden se hep benzer hep ortak ? Neden bu kullanıcıların yüzde sekseni nisan da üye olanlar ? Neden başka takım konu başlığında veya Eskişehirspor la alakasız konu başlıklarında polemik yaratıyorlar ? Yabancı bir takım haberi mesajı paylaşmayı mesaj sayısını arttırmayı marifet sanıyorlar ? Bu mantıkla 2007 den beri üye olmuş yüzlerce binlrrce duyarlı forumdaşımın vay haline ne kadar acizmişiz ki forum kuralı diye bilgilerimizi adımızı yaşımızı paylaşmışız kurallara uyup insanlara gereken saygıyı gösterip gereken değeri vermişiz görüyüyorum ki bunlara hiç gerek yok ! Ad soyad yazmadan gider yapmak babası yaşındaki adama belki okkalı bir laf sokmak adamlıktan bahsetmek zora gelince girmeyin okumayın mecburmusunuz benzeri ortak cümleler kullanmak bu insanları forumda akıllarınca ayrıcalıklı mı yapıyor ? Ben şahsen bu arkadaşın;ve yeni üyelik almış bazı arkadaşların vurdum duymaz yaklaşım ve tutumlarından şikayetçiyim...İsimsiz kim olduğu dahi bilinmeyen forum profil bilgilerini girmekten aciz kullanıcılar için gereken uyarının yapılmasını önlemlerin alınmasını forumun geleceği ve selameti adına forum yönetiminden rica ediyorum...
|
||||||
seninle açtık gözlerimizi ...
|
||||||
eskisehirspor
Deneyimli Yazar Metin DURAN Yaş: 46 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 651 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 22:10 | |||||
|
||||||
|
||||||
eses_kolik
Yazar güray Yaş: 50 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Bandırma Online Durum: Offline Mesajlar: 263 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 20:51 | |||||
Burdan MODlara bir önerim olacak. Yeni üye olanlar forumda 1sene boyunca okuyucu olarak katkı sağlasınlar. 1sene sonunda buyursunlar yazsınlar.
|
||||||
EFSANE GERİ DÖNDÜ
|
||||||
eskisehirspor
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 20:29 | |||||
Hadi canım işine bak ...
|
||||||
|
||||||
thehellofangel26
Yazar - Yaş: - Katılım: 29/Nis/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 266 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 20:26 | |||||
Mümkünse benimle muhattap olma |
||||||
eskisehirspor
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 20:23 | |||||
|
||||||
|
||||||
ESESLİ EMRE 26
Usta Yazar Emre Yaş: 36 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: altı Online Durum: Offline Mesajlar: 5204 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Ağu/2014 saat 20:02 | |||||
Söz konusu vatansa,gerisi teferruat diyorsunuz geçen heykel konusunda aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın triplerinde siyaset yapmayın diyordunuz vatan şimdi mi aklınıza geldi ? Gına geldi artık biz Eskişehirsporun FAŞİSTİYİZ.başka takımları desteklemek ZORUNDA değiliz.. |
||||||
amatöre düşsende peşindeyiz seninleyiz her zaman her yerde.. biz kötü günde kavgayı seçtik.
|
||||||
Cevapla | Sayfa <1 34567 338> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |