eskisehirspor.com Giriş Sayfası
Forum Forum > Diğer > Türkiye'de ve Dünya'da Futbol
  Aktif Konular Aktif Konular
  FAQ FAQ  Forum Arama   Takvim   Kayıt Kayıt  Giriş Giriş

Dünya Ligleri & Avrupa Kupaları

Cevapla Cevapla Sayfa  <1 23456 338>
Yazar
Mesaj Ters sıralama
  Konu Ara Konu Ara  Konu seçenekleri Konu seçenekleri
thehellofangel26 Liste gör
Yazar

-
Yer: Eskişehir
Online Durum: Offline
  Alıntı thehellofangel26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 23:38
Şuanda şu maci izleyipte karabuksporun heycanini yasamayan türk taraftar varmidir acaba ?
Yukarı
Yazar

-
  Alıntı thehellofangel26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 23:34
Ne kadar heycanli Karabukspor. Allah yardimcilari olsun
Yukarı
Yazar

-
  Alıntı thehellofangel26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 23:23
Passolig. Kalkmasada gelcekmisiniz stad boyle olursa
Yukarı
karargah26 Liste gör
Usta Yazar

Ergin ÜNSALAN
Yer: Ankara
  Alıntı karargah26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 23:15
gerçekten kale arkaları dortmund tarzı, böyle sağlam bir kale arkası tribünümüz olsa sırtımız yere gelmez. Fransadaki en sağlam taraftar
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ESESLİ
Yukarı
Maverick26 Liste gör
Deneyimli Yazar

Oktay
Yer: Almanya
  Alıntı Maverick26 Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 22:36
Hay allah razi olsun renktas, maci cok bekleyip unutmusdum bakmaya, actim bakiyorum
Yukarı
EsesLi Onur Liste gör
Usta Yazar

Onur
Yer: İstanbul
  Alıntı EsesLi Onur Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 21:56
Kale arkaları gerçekten fena inşallah bizde yeni stadyumumuz da böyle bir atmosfer yaşatırız
Mikrofonlarımız Eskişehir Atatürk stadyumunda
Yukarı
Curva_Eses Liste gör
Usta Yazar

Mert
  Alıntı Curva_Eses Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 28/Ağu/2014 saat 21:42
Karabük - ST. Etienne maçını izliyorum. Herifler adam yiyior stadyumda ya o nasıl bir atmosferdir ya. Dortmund, Legia falan derken bunları da özlemişiz hakikaten.

ESKİŞEHİRSPOR & BORUSSIA DORTMUND
Yukarı
matt Liste gör
Usta Yazar

M. M. Altintas
Yer: United States
  Alıntı matt Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 27/Ağu/2014 saat 05:18
Angel di Maria'nin Manchester United'a rekor bir fiyata transfer olmasinin ardindan, Mesut Ozil bir Ingiliz kulubunun en yuksek bonservis bedeli odedigi futbolcular siralamasinda 3. siraya dustu:

Bu sezon Premier Lig kulupleri transfere 700 milyon Pound'dan fazla para odemisler ve bu lig rekoru olmus.
Kaynak: http://www.bbc.com/sport/0/football/28939359
Yukarı
eseschicago Liste gör
Usta Yazar

Erkut Alkan
Yer: United States
  Alıntı eseschicago Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 24/Ağu/2014 saat 02:32
Metin Bey,

Ben de sizin bu Eskisehirspor kardesligini cok iyi ifade eden mesajiniza gonulden inaniyorum.

Bu forumda sert tartismalara giren kardeslerimizin imkan olsa yuzyuze gelseler cok iyi arkadas olacaklarina inaniyorum.
1.nci ligde de ESES liydim; 3.ligde de
Yukarı
eskisehirspor Liste gör
Deneyimli Yazar

Metin DURAN
Yer: Estanbul
  Alıntı eskisehirspor Alıntı  CevaplaCevapla Direct Link To This Post Tarih: 23/Ağu/2014 saat 09:50
Yazmış olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim Erkut Bey bu şekilde medenice yazışmak fikir paylaşımlarında bulunmak oldukça önemli farklı fikir ve düşünceler bizim zenginliğimizdir,kazancımızdır.Burada dilimiz döndüğünce fikirlerimizi paylaşıyoruz takımımıza bu büyük camiamıza elimizden geldiğince yakın ,yaşanan son gelişmelerden olabildiğince çabuk haberdar olmaya çalışıyoruz bazen sıkıcı bir günün sonunda huzur bulmak için bazen yaşadığımız sevinci mutluluğu daha da perçinlemek için bu formu yazılan haberleri duygularımızı yansıttığımız mesajları üstümüze çatı yapıyoruz bazen karşılaşılan bir dost güneşe açılan penceremiz oluyor alınan güzel bir galibiyet sağlam bir tribün ses getirecek bir transfer ayaklarımızı yerden keserken bir mağlubiyet bir sakatlık maçı katleden hakkımızı çalan bir hakem ortak derdimiz oluveriyor biz mutluluğu sevinci hüzünü derdi tasası farklı farklı fertleri fikir ve düşünceleri ile bir bütünüz büyük kocaman bir aileyiz .Bu ailenin bir ferdi olmaktan sizin gibi abilere kardeşlere sahip olmaktan şahsen oldukça mutluyum ...Yaşasın Eskişehir...Yaşasın Eskişehirspor...İyi ki varsınız...
seninle açtık gözlerimizi ...
Yukarı
 Cevapla Cevapla Sayfa  <1 23456 338>

Forum Kısayol Forum İzinleri Liste gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu sayfa 0,594 saniyede hazırlanmıştır