|
Ne oldu bize? |
Cevapla | Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
dolpinesk
Deneyimli Yazar BURAK Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:49 |
Ayhan Komutanım burak ben tekirdağda dursun bçvş'nin yazıcısı inş. maçta görüşürüz sizinle. Saygılar..
|
|
hamdiozen
Usta Yazar hamdi özen Yaş: 51 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1847 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 12:18 |
Son yaşanan turkcell olayından sonra biz eskişehir taraftarı olarak anadoluda tavır koyamayacağımız ve haddini bildiremeyeceğimiz şirketin kalmadığına inanıyorum.Ve bundan yola çıkarak,
Sakarya gazetesini;maça 2 gün kala böyle haber yaptığı için doğru düzgün haberler yapana kadar okumama kararı alıyorum. |
|
dolpinesk
Deneyimli Yazar BURAK Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 12:31 |
Sakarya gastesi işte bazen taraftarla takımın arasını bozacak yazılar yazıyor. Zaten hassas bi dönemdeğiz bisergen metin krizi atlatmışız yönetimide duyurmayı ver dimi :)
|
|
TümayÇeliker
Yazar Tümay Çeliker Yaş: 36 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 284 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 13:08 |
Pazar günü bayram havası essin,kalksın ölü toprağı üzerimizden..
|
|
Aslında bir başkaldırı, bir Anadolu şahlanışı,her defasında kendini yeniden üreten bir heyecanın, tarihsel bir heyecanın adı Eskişehirspor... Eskişehirli Olmayanların da Takımı Olan Eskişehirspor!!!
|
|
karargah
Usta Yazar ERGİN ÜNSALAN Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Balıkesir Online Durum: Offline Mesajlar: 3710 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 15:36 |
çarşıda toplanıp stada kadar topluca bağıra bağıra gidelim derim. ayrıca herkes forma atkı vs. alsın yanına. herkes görsün tekrar döndüğümüzü. |
|
SÖZDE DEĞİL ÖZDE ES-ES Lİ
Sizin karanlıklarınız varsa bizimde sevdamızın yangınları var..! |
|
dolpinesk
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 16:09 |
Pazar öğleden sonra başlasın şenlikler
|
|
esroot
Deneyimli Yazar Cihan Cantaş Yaş: 44 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 16:28 |
Eskiden gazeteciler açardı telefonu, futbolcuları ya da yönetimden yakın olduğu kişilerden alır haberleri yazarlardı. Tabi şimdi herşey nette ve resmi sitede yazıyor beyefendilerin muslukları tıkandı. Böyle ortalığı karıştıracak, kirli çamaşırları dökecek haber peşine düştüler. Topu topu 3-5 kişiyi de geçmez bunlar.
Güzel bir takım oluşturuldu ve iyi bir yönetimimiz var. Taraftarın aslında içinde patlamaya hazır bir bomba var. Bırakalım artık ikili münakaşaları... Takımı destekleyelim.
Elazığ maçıyla herşey güzel başlasın...
|
|
Kalsada son nefes yinede Es-ES
|
|
ESkiya26
Yazar ahmet Yaş: 35 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 252 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 16:42 |
ya abi ne biçim basın bu anlamadım
bi de bana bu büyük tayfa mı ne ise bi trübün varmış kimdir bunlar neyin nesidir
bilen varsa açıklarsa sevinirim bu basın ne oldu bize diye kendilerine bi sorsunlar bakalım
ne olmuş onlaraa bi öğrenelim adamlara bak yaa ayar oldum sabahdan beri foruma bile daha yeni girdim...
|
|
delibasozi
Usta Yazar Ozan Açık Yaş: 36 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 17:11 |
Maç günü Sakarya gazetesinin önünde siyah-kırmızı çekelim bari de!!!!
Hakkaten Kızılcıklı'dan başlayarak stada cümbür cemaat bağırarak gitmek tüm Eskişehir'e moral olur. Bunu gerçekten de yapalım. Hepimiz biliyoruz ki EsEs'imizin gerçek sesi Sakarya gazetesi değil http://www.eskisehirspor.com/forum/ adresidir. Ama ne yazık ki bunlar halka bizden daha çok hitap etmekte. Lig arefesi yapılacak şey mi bu?? |
|
Başka dile benzemez annenin sesi
Anne kadar özeldir Eseslinin ESESi.. |
|
kozakcı
Usta Yazar Özkan KOZAKÇI Yaş: 45 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1559 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Ağu/2007 saat 20:22 |
üzücü zaten birlik ve beraberligi zor sagladık bu birliği ve beraberliği bozmaya çalışanlardan hesap sorulmalı kimse eses taraftarının kulübü arasına dinamit koyamaz
|
|
Artık korkun DALTONLAR RED KİT geri döndü.
|
|
Cevapla | Sayfa <1 2345> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |