|
Ne oldu bize? |
Cevapla | Sayfa <12345> |
Yazar | |
es_emre26
Usta Yazar E.A. Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 09:53 |
Abi performansı iyi olursa tabi ki ilk11e girsin...Ancak sırf ismi için diğer futbolcularımızın önüne geçirilecekse ve geçirilmeye çalışılıyorsa ben buna karşıyım...
|
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
trap26
Deneyimli Yazar şener Yaş: - Katılım: 04/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 510 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 10:15 |
yönetim içinde bu çekişme ne kadar uygunsuzsa ve sezon öncesi yapılmaması gereken bir tutumsa sakarya gazetesinin olaylara bakış açısı da maalesef çok yanlış tarafsız yansız haber ortaya konmuyor da sanki bir fanatik köşe yazarının kaleminden yazar gibiler haberleri,büyük şehire büyük takıma yakışmıyan yerel gazete ve televizyonlarımız var yanlış anlaşılmasın içerisinde çalışan bircok degerli basın mensubu var benim demek istedigim kalıtesiz hizmet sönük basın olmuyor sakarya ortalıgı karıştırmaktan başka bı işe yaramıyorsun
|
|
darknESS
Usta Yazar Onur Yaş: 41 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3203 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 10:29 |
gene sakarya gazetesi ya... bu adamlar haberciligi sadece moral bozucu haberler cikarmak diye dusunuyorlar sanirim. yonetim birbirine girse metin diyadin kovulsa hepsi cok mutlu olacak yazicak birsey cikti diye. bu tartismalar uzun zamandan beri var zaten. haber yapmak icin mactan 3 gun oncesinimi buldular!!! tabiki bu olaylarin cozulmesi lazim ama yerel basinin da taraftari sogukkanli tutmasi gerekli. ama SAKARYA gazetsinin yangina korukle gitme huyu hala devam ediyor...
ayrica surda kac kisi sergan illa oynamali diyor. biz hep hakedenin oynamasini isttiyoruz. sergenin performansi iyidir cikar oynar, hocanin bilcagi is. burayi cok yakindan takip ettigini biliyoruz sakarya gazetesinde haber yapanlarin, umuyoruz yakin zamanda kendilerini duzeltip ESES yararina haber yapmaya baslarla, yoksa ordu yada karsiyaka haberi yapsinlar ben boyle yerel basin istemiyorum...
|
|
dusmanlari kardes yapan ESES
|
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 67 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 10:30 |
Bize bir şey olmaz, Elazığa üç çeker, canlanırız.
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
serkanaltin
Yazar serkan Yaş: 32 Katılım: 15/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 211 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:13 |
gazetenin adı bile sakarya
|
|
her şey eses için
|
|
Valdez 26
Deneyimli Yazar Uğur Yaş: 55 Katılım: 08/Ağu/2007 Yer: AnkaraEskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 691 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:15 |
İki gün sonra maçımız var Biz hala nelerle uğraşıyoruz daha doğrusu uğraştırılıyoruz !
Yönetimin içinde bir sıkıntısı varsa bunu kendi aralarında bir şekilde hallederler , kalkıpda bunu Sezon öncesi olur olmaz bir şekilde gündeme getirmenin ne alemi var ?
Olayın diğer ilginç tarafı ise Sergen konusu .
Sergen aldığımız bilgilere göre diğer arkadaşları gibi gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir problem yaratmıyor iken , bugün tekrar onun ismi üzerinden bir Takım medyanın ve kişilerin ''KAOS ORTAMI'' yaratmaya çalışılmalarını hayretle karşılıyorum.
Artık vakit aklımızı başımıza alma vaktidir , bir takım kişilere duyulan kini ve garezi kenara bırakma vaktidir !
Metin Hoca'da Bizim Sergen'de Bizim ! Bu Sezon umarım her ikiside çok başarılı olurlar !
Allahım Sen Bizi Dostlarımızdan koru ,Biz nasıl olsa düşmanlarımızın icabına bakarız !
|
|
TÜRK'LÜK MEDENİYETLER MEZARLIĞI ANADOLU'DA DİK DURABİLMEKTİR!Uğur ankara ESES
|
|
ashanye
Usta Yazar Ayhan ÜNAL Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2070 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:19 |
Tamamen katılıyorum
|
|
Babadan kalan en büyük miras ESES sevgisi.
|
|
dolpinesk
Deneyimli Yazar BURAK Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:21 |
Taraftar dahanapsın yaaa adamların ceplerinde kombine almaktan bilte parası ayırmaktan paramı kaldı. Yönetimde hiç aramız bozuk ayağı yapmasın çok sinirleniyorum herkes elinden gelen fedakarlığı yapıyor işte.Onlardan ağızlarını kapatıp işleriyle uğraşsınlar. Madem araları bozuk basınada yansıtmasınlar. Duymayalım çünkü kendileri ile birlikte bizimde keyfimiz kaçıyor.
|
|
hüsnü
Usta Yazar Hüsnü Yaş: 67 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: YHT hattı Online Durum: Offline Mesajlar: 23747 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:22 |
Gazetenin yazdıklarını eleştirmek başka şey,
Serkan abim, Sakarya gazetesine sahip çıkmak başka şey..
|
|
# Direnmüdavim....
|
|
kirmizi
Yazar hgorgulu Yaş: 54 Katılım: 06/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 189 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 11:31 |
Yarın lig başlıyor gazetenin verdiği habere bak. Haberde değil aslında karın ağrılarının dışa vurumu. Bu seneki transfer politikası bir türlü içlerine sinmedi. Aylardır ne yapacaklarını şaşırdılar. Lig başlamak üzereyken bir saatli bomba. Yazıklar olsun. |
|
Cevapla | Sayfa <12345> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |