|
Ne oldu bize? |
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 02:42 |
Arkadaşlar bütün bunları gerçekten çok üzülerek okuyorum...
Maalesef yerel basınımız tamamen yönetimimizin aleyhine taraf almış durumda... Ligin tartışmasız en iyi takımıyız ve her şekildede süper lige çıkacağız bundan şüphe olmasın..Ama kesinlikle basının kışkırtmalarına gelmeyelim... Sakarya gazetesi Metin Diyadin geldiğinden beri bişeyler sallıyor... Bu olayda bence çok abartılan bi olay..Ama gerçek bile olsa yerel basın bunu neden yazıyorda tam lig başlarken taraftarı kışkırtıyor? İşte bunu anlamıyorum... Herşey çok güzel kardeşlerim..Kesinlikle umutsuzluğa kapılmayalım.. Herşey yolun sakarya gazetesi ise her zamanki gibi... Biz herşeyin iyi olacağına inanalım yeter... |
|
|
|
Volkan
Usta Yazar Volkan Yaş: 33 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4264 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 03:42 |
"Her sessizliğin içinde bi çığLık vardır."
Takım 10 haftada 27 puan topLasın o zaman görün sessizliği...
|
|
Eskisehirspor
YÖNETİM İSTİFA ! |
|
omerbihlar
Usta Yazar Ömer Bıhlar Yaş: 35 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 5757 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 04:47 |
Toplamışken 30 toplayalım. Hiç yapmadığımız şey değil. 2 sezon önce 10 da 10 yapmıştık sanırım.
|
|
Rakibinle uğraşma, takımını destekle...
Ömer Bıhlar |
|
esroot
Deneyimli Yazar Cihan Cantaş Yaş: 44 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 08:36 |
Dikkat edin ki bu tür tartışmalar hep Sakarya Gazetesi'nin altında çıkıyor. Kusura bakmayın ama bu basın ahlakına uygun değil. Gazeteci oldum edasıyla eğitimden yoksun ortada dolaşan tipler şimdi biz bunları yazdıydık, biz uyardıydık derler. Forumlardan aldıkları bilgileri haber diye yazılarına taşırlar. Gazetecilik bu değildir!
Gün tamamen birlik olma günü iken şu yazıların tavırlı bir biçimde yazılmasını kabul edemiyor ve sindiremiyorum. Böyle bir basını da kınıyorum.
|
|
Kalsada son nefes yinede Es-ES
|
|
hutemel
Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 56 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 08:36 |
Bizi sessizleştiren ve can sıkıntısına sokan maalesef kulübün 1. ve 2. adamları onlar sorunu çözmezse kim çözecek.
|
|
önce eses sonra eses
|
|
KuRBaN
Usta Yazar Hasan Balaban Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Uluönder Online Durum: Offline Mesajlar: 2923 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 08:42 |
|
|
sigortacı
Yeni Yazar Vahit Çatalkaya Yaş: 50 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 27 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 09:04 |
Bu sene hepimiz şampiyonluğa inanmışken yaşanan olaylar moralimizi bozdu.Herşeye hazırlıklı olalım ilk maçlarda kötü sonuçlar alsak bile desteğe devam edelim.
|
|
oozy
Yazar özgür Yaş: 50 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Russian Federation Online Durum: Offline Mesajlar: 42 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 09:32 |
Bu sene hiç birşey hiçbir kimse hiçbir gazete moralimizi bozamaz ve bozdurmayalım.Her tarafa bayrak asmak çokta önemli değil.Herkes formasını,şapkasını,... giysin ve pazar günkü maça gelsin ve layıkıyla EsEs imizi destekleyelim;çekemeyenler,kıskananlar,hasetler çatlasın.
|
|
Şampiyon EsEs
|
|
es_emre26
Usta Yazar E.A. Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 09:42 |
Ayrıca bugün sakarya gazetesi UYDURMA bir haber yazmış...Taraftar Sergen'i ilk11de görmek istiyor diye...Hayır biz Sergen'i değil ilk11de oynamayı hak eden futbolcularımızı ilk11de görmek istiyoruz... Bunu da dün sahaya atlayan sarhoş ve 3-4 küçük çocuğun Sergen'e yağ yapmasıyla taraftar Sergen'i ilk11de istiyor demişler...Bu yazının tamamen Metin Diyadin hocamıza baskı kurmak amaçlı olduğunu düşünüyorum...
YAZIK!!!
BÖYLE YEREL BASIN DÜŞMAN BAŞINA!!!
|
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 09:51 |
Sevgili Emre, olaylara bu şekilde bakmamak gerekli. Ben Sergen'in takıma gelmesine en çok karşı olanlardan biriyim. Ortaya çıkan krizde de kesinlikle Sergen gönderilmeli dedim. Fakat olmadı. Ne Metin hoca gitti ne de Sergen. İkisi de kaldı. İkisi de şu an için ESES'in başarısı için ter dökmek zorundadır.
Eskişehirspor Sergen'i yedek kulübesinde otursun diye almadı. İyi motive edilmiş bir Sergen'in takıma çok şey kazandıracağına inanıyorum. Ya da kazandırması gerektiğine. Mutlak surette ilk 11'de sahaya çıkmalı ve kendisine bağlanan umutları boşa çıkarmamalıdır. Boşa çıkarırsa da bir an önce bavulu eline verilmelidir diye düşünüyorum.
|
|
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
|
Cevapla | Sayfa <1234 5> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |