|
Diyarbakır'daki Es-Es'liler.. |
Cevapla |
Yazar | |
es_gokhan_es
Usta Yazar Gökhan Çelik Yaş: 39 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1348 |
Alıntı Cevapla
Konu: Diyarbakır'daki Es-Es'liler.. Tarih: 22/Ağu/2007 saat 13:38 |
Bu konuyu daha önce ben açmıştım. Bir kaç arkadaşla tanışmış, muhabbet etmiştik. Diyarbakır'dan bu ayın başında ayrıldım. Kıbrıs'a tayin oldum. Ama belki muhabbet devam eder diye yine bu başlığı açayım dedim.
Diyarbakır'daki tüm Es-Es'lilere selamlar..
|
|
Es - Es
|
|
ozcandemir
Yazar özcan demir Yaş: 44 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 97 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Ağu/2007 saat 09:39 |
Gökhan kardeş bildiğim kadarı ile Kıbrıs'ta bir çok ESES li kardeşimiz var.Orada yaşamakta olan.Onlarla iletişime geçebilirsin..Saygı ve sevgilerimle...
|
|
Ölümüne EsEs...Düzce'deki EsEs sevdalıları iletişimi koparmayalım:)
|
|
es_gokhan_es
Usta Yazar Gökhan Çelik Yaş: 39 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 1348 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Ağu/2007 saat 19:05 |
şimdiden irtibattayız zaten. daha da iyi iletişime geçerim oraya gidince inşallah.. teşekkürler..
|
|
Es - Es
|
|
gündüzlerli26
Usta Yazar Mehmet Yaş: 61 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Germany Online Durum: Offline Mesajlar: 2551 |
Alıntı Cevapla Tarih: 12/Eki/2007 saat 16:37 |
Tüm DiyarbakirESES Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız
atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız
tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...
|
|
DIRENIS YILIMIZ
|
|
Cevapla |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |