|
ESES İçerikli Fotoğraf Ve Videolar |
Cevapla | Sayfa <1 433434435436> |
Yazar | |
VITRUVIES
Deneyimli Yazar Alper Yaş: 54 Katılım: 21/Haz/2011 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 783 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Mar/2015 saat 19:23 |
frkneses
Deneyimli Yazar Furkan Yaş: 31 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 946 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Nis/2015 saat 23:16 |
2013-14 sezonunda Ankara deplasmanında Gençler'e 2-0 kaybettiğimiz maçta tribünümüz çok iyiydi. Özellikle şinanari efsaneydi ama görüntülerini bir iki kez izledim sonra bulamadım. Biri yollarsa çok iyi olur.
|
|
poseidon
Usta Yazar Hüseyin Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 2870 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2015 saat 22:50 |
Son dönemlerde Eskişehirspor ile Maradona ismi aynı haberlerde geçince, Maradona'nın nasıl bir futbolcu olduğu neler yaptığı v.s aklıma geldi... Adamı biraz inceleyince dünya futbolunun en büyük ve tek efsane futbolcusu olduğunu görmek uzun sürmüyor... Kendisini 94 dünya kupasında seyretmiştim hayal mayal, sonra da doping falan çıkınca dünya kupasına devam edememişti. Sonrası da malum haberler v.s. Kendisi iyi bir teknik direktör olamadı belki ama bence tartışmasız dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu ve en olay adamı olmayı başardı... Ve canlı olarak adam akıllı seyredememiş olsam da Maradona'ya karşı inanılmaz bir hayranlık duyuyorum... 2010 dünya kupasında her tv de göründüğünde teknik direktör olarak beni de heyecan sarıyordu. Her ne kadar Arjantini sevmesemde milli takım olarak, sırf o dünya kupası şu adamın ellerinde bir kere daha yükselsin diye çok istemiştim kazanmalarını... Hani bilsem ki gelecek adam akıllı işini yapacak, Eskişehirspor'un yedek kulübesinde o sakallı, takım elbiseli, o tutkulu halini görmeyi o kadar çok isterdim ki...
Adına da "durdurulamayan" diye çok güzel bir video hazırlanmış, müziğiyle görüntüleriyle çok çok iyi bir video... Adam o kadar tekmeye rağmen hakkaten durdurulamamış... https://www.youtube.com/watch?v=DBAqGhqZq_M (yeri burası değil belki ama içimden buradan paylaşmak geldi) |
|
esesselcuk
Deneyimli Yazar Selçuk ÖZCAN Yaş: 30 Katılım: 19/Haz/2011 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 460 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2015 saat 16:48 |
1965 ten bu yana sezonluk kadrolardan bir fotoğraf arşivi oluşturdum ancak 1978-1979,1997-1998,1999-2000,2000-2001,2001-2002,2002-2003 sezonları eksik kaldı arşivinde bu sezonlara ait fotoğraflar (sezonluk kadro yada o sezon en azından bir maçın 11 inin maç öncesi çekindiği fotoğraf gibi.) olanlar paylaşırsa sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler
|
|
Kravatlılar Gider ATKILILAR Kalır
|
|
Sürgünn
Deneyimli Yazar Onur Yaş: 34 Katılım: 29/Nis/2014 Online Durum: Offline Mesajlar: 858 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Ağu/2015 saat 19:51 |
harfiyen katılıyorum. pele gibi hantal bir yetenekle kıyaslanması maradona için bir haksızlıktır. george best belki cruyff o bir futbol felsefesini hayatımıza sokan adamla bi nebze kıyaslanılabilir ama maradona tabii ki tüm kıyaslamalarda galip çıkacaktır. |
|
''Toko'yu Messi ye tercih ederim. O tam bir joker.Bazen 10 numarada, bazen sağ bekte oynatıyorum. Messi'yi sağ beke koyabilir miyim?''
-Michael Skibbe |
|
techal
Deneyimli Yazar Hasan Yaş: 35 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 723 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Mar/2017 saat 10:11 |
Şu Göztepe maçının fotoğraf ve videolarını bu başlıkta bir toparlasak?
|
|
eayture
Yeni Yazar Emre Yaş: 36 Katılım: 02/Tem/2013 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Mar/2017 saat 16:23 |
Güzel fikir...
|
|
CK_26
Deneyimli Yazar Cihan Yaş: 35 Katılım: 03/May/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 546 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Mar/2017 saat 20:23 |
http://www.sakaryagazetesi.com.tr/formlarini-buldular-n156966/ arkadaslar su haberde ki fotoda Kamil Ahmetin formasinda eses amblemi neden yok? Diger futbolcularda mevcut
|
|
daS//
Deneyimli Yazar safa Yaş: 34 Katılım: 23/Haz/2009 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 797 |
Alıntı Cevapla Tarih: 24/Mar/2017 saat 03:05 |
son zamanlarda formalarda baskı hataları çok fazla. sanırım forma çıplak olarak geliyor, reklamı, armayı, isim ve numarayı burda basıyoruz. öyle olduğunu düşünüyorum çünkü öndeki eti reklamları bile bazı formalarda hafif eğimli veya tam ortalanmamış duruyor bazen. sırt kısmı bir kaç haftadır kötü zaten. neredeyse formaların tamamında isim ve numaralar sağ kenara yakın ve sola çok hafif devrik basılıyor. daha önceki bir maçta numaralar sökülüp dökülmeye başlamıştı. Bruno'dan hatırlarsınız belki. bu sebeple arma kötü basılıp sonra düşmüş olabilir. gözden kaçıp hiç basılmamış da olabilir. bütün bunların dışında photoshop işi de olabilir tabi ki, yaldızlı arma o açıdan parlamıştır mesela, düzenleyen arkadaş da farkedilmez diye silivermiştir. öyle olsa bile yandan kopyalanabilirdi. neyse - |
|
≛
3es3ki2eski1es |
|
crazykarakas
Usta Yazar Mehmet Rasim Karakas Yaş: 37 Katılım: 02/Tem/2008 Yer: Rheinberg/Alm. Online Durum: Offline Mesajlar: 1190 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Mar/2017 saat 17:14 |
EsEs - Göztepe 4:0 (90 dak)
Bu başlığada atayım linki! Önümüzdeki günler eski videolardan yüklemeyi düşünüyorum! Cincona karşı efsane tribünümüz vardı!! |
|
Cevapla | Sayfa <1 433434435436> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |