|
ESES İçerikli Fotoğraf Ve Videolar |
Cevapla | Sayfa 123 436> |
Yazar | |
es_emre26
Usta Yazar E.A. Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Alıntı Cevapla
Konu: ESES İçerikli Fotoğraf Ve Videolar Tarih: 14/Ağu/2007 saat 21:33 |
Şehrimizde bulunan ESKİŞEHİRSPORla ilgili afiş,bayrak,ilginç birşeyler,vs.vs. resimleri burada paylaşalım... Bunların için mesela ESESe destek çıkan firma vs. yerlere alışverişlerimizde öncelikler tanıyabiliriz...
Yazdıklarımdan birşey anlamayanlar için ilk resimleri ben koyuyorum...
Kızılcıklı Caddesi'nde 11 ağustos 2007de gördüğüm bir düğün arabasında evliyiz,mutluyuz vs. değil ESES'li yazıyordu ve resmini çektim..Helal olsun Allah Mutluluklarını bozmasın
Sakarya Caddesi'nde bir telefon dükkanı ESESimize destek amaçlı bayrak yaptırıp dükkanının önüne asmış bayrağı...Keşke herkes böyle yapsa...
|
|
Felsefe;'S'evinmek'İ'çin'S'evmedik!
http://www.felsefesis.com |
|
Co®®ateC
Deneyimli Yazar Ugur AKYÜZ Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Yeni MaHaLLe Online Durum: Offline Mesajlar: 545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Ağu/2007 saat 22:58 |
Bu resimlere ayrıyetten başka şehirlerde olan EsEs yazılarının oldugu fotoğraflarıda eklemeliyiz..
|
|
www.esesim.org
|
|
es_emre26
Usta Yazar E.A. Yaş: 34 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: in dibi Online Durum: Offline Mesajlar: 8432 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Ağu/2007 saat 22:59 |
Tamam O ZAMAN şehrimizden kısmını başlıktan çıkarıyorum heryerden eklensin...
|
|
|
UFUKESES
Deneyimli Yazar Ufuk Demirtaş Yaş: 42 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Ağu/2007 saat 23:27 |
Bu düğün arkadaşımın düğünüydü,gelin arabasındaki ESES'li yasızının haricinde ESES ile ilgili birçok aktivite oldu.On numara düğün oldu yani |
|
Gözlerde yaş yoksa ruh gökkuşağına sahip olamaz.
Ağlaya ağlaya aşık oldum ESES'im. KKŞ |
|
BezgiN
Yazar Uğur Takıl Yaş: 49 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 46 |
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Ağu/2007 saat 23:38 |
emre kampüs iletişimin bayrağını aynı yerden bende çekmiştim artık onu koymaya gerek yok eline sağlık..hatta içeri girip bayrağı nereye yaptırdığını ne kadara yaptırdığınıda sordum bi de içeriyi görmenizi isterdim ES ES bayrakları ES ES halısı kaşkol,örgü :) abi cidden kral ES ES li
|
|
es_emre26
Alıntı Cevapla Tarih: 14/Ağu/2007 saat 23:47 |
O zaman telefon ihtiyaçlarınızı gönül rahatlığı ile ESESli Kampüs iletişimden yapabilirsiniz...Sakarya caddesinde...
|
|
|
durukan
Deneyimli Yazar durukan Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2007 saat 00:07 |
ben gitmemiştim ama annemler bi akrabanın düğününe gittiğinde gelin ve damat Eskişehir sen bizim herşeyimizsin marşıyla çıkmışlar....
|
|
iSTaNBuLDa HaVaLaR NaSıL
aNaDoLuDa ŞiMŞeKLeR ÇaKıYoR HaKKARiNiN KıRMıZı ŞiMŞeKLeRi |
|
durukan
Deneyimli Yazar durukan Yaş: 37 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: tekirdağ Online Durum: Offline Mesajlar: 739 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2007 saat 00:14 |
|
|
iSTaNBuLDa HaVaLaR NaSıL
aNaDoLuDa ŞiMŞeKLeR ÇaKıYoR HaKKARiNiN KıRMıZı ŞiMŞeKLeRi |
|
es_emre26
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2007 saat 00:18 |
Gerçekten birbirimize destek olmak açısından iyi olacak...Gittiğimiz alışveriş yaptığımız yerleri seçerken önceliği renkdaşlarımıza verelim... |
|
|
darknESS
Usta Yazar Onur Yaş: 41 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 3203 |
Alıntı Cevapla Tarih: 15/Ağu/2007 saat 00:48 |
gurbetteki ESES liler olarak eski forumda olan Eskisehir resimleri konu basliginin yeni resimlerle birlikte aktif konuma gelmesini istiyorum...
|
|
dusmanlari kardes yapan ESES
|
|
Cevapla | Sayfa 123 436> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |