|
''Maçlar TRT'den ücretsiz yayınlanacak'' |
Cevapla |
Yazar | |
MICHIGANeses
Deneyimli Yazar B. P. Yaş: 44 Katılım: 28/Oca/2008 Yer: United States Online Durum: Offline Mesajlar: 357 |
Konu: ''Maçlar TRT'den ücretsiz yayınlanacak'' Tarih: 06/Ağu/2009 saat 19:07 |
Arkada$lar bu haberi gordum ve sizlerla payla$mak istedim... Bence olmayacak bir$ey degil bir iki dakikamizi ayirip okuyalim ve yorumlarimizi payla$alim hep beraber....
''Maçlar TRT'den ücretsiz yayınlanacak''Süper Lig ve temsilcilerimizin Avrupa'daki maçlarıyle birlikte futbol heyecanı yeniden başlıyor. Spor severler ekranların başına geçip heyecan dolu 90 dakikalar için şimdiden plan yapıyor. Bilindiği gibi Türkiye'de de birçok dünya ülkesinde olduğu gibi maçlar şifreli yayınlarla evlerimize giriyor. Ancak Bugün gazetesi yazarı eski magazinci Aykut Işıklar bugün ilginç bir iddia ortaya attı. Işıklar'ın iddiasına göre Turkiye Süper Ligi maçları TRT'den ücretsiz olarak yayınlanacak... İşte Aykut Işıklar'ın ses getirecek yasızı... Ekmek
parasını kazandığı işini, canı gibi sevdiği çocuklarını ve eşinden
başka 'sadece ve sadece futbolu' daha doğrusu gönül verdiği takımı
düşünen arkadaşım... |
|
EsEs bir sevdadır, bir kavga, bir davadır ! . . .
|
|
ForzaEskisehir
Usta Yazar Oğuzhan Yaş: 32 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2807 |
Tarih: 06/Ağu/2009 saat 19:09 |
Forumda paylaşıldı
|
|
Sadece Eskişehirspor.
YÖNETİM İSTİFA ! |
|
andy
Yazar Andaç Yaş: 41 Katılım: 30/Tem/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 249 |
Tarih: 06/Ağu/2009 saat 19:13 |
buraya insanları bilgilendirmek için başlık açıyorsunuz.tamam da biraz da forumu takip edin,bakın konu paylaşılmış mı,var mı yok mu?
http://www.eskisehirspor.com/forum/forum_posts.asp?TID=33&PID=427532#427532 |
|
meftunuyuz hayranıyız
|
|
Cevapla |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |