|
İzmirEsEs-Manisa Maçı Org. |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 789 |
Yazar | ||
emrahsarı ![]() Yazar emrah Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ızmır Online Durum: Offline Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
(İZMİR-ESES)
|
||
![]() |
||
es_bil ![]() Usta Yazar Mehmet Ergim İMAN Yaş: 44 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1149 |
|
ARKADAŞLAR BİZİM İŞİMİZ UZADI BİZ GELEMİYORUZ,SİZE İYİ MAÇLAR UMARIM TAKIMIMIZ GALİBİYETLE DÖNER... ŞEN GİDİN ŞEN DÖNÜN, SAYGILAR... es_bil ve gol11 |
||
![]() |
||
noutota ![]() Yazar Ali Sercan YILMAZ Yaş: 37 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Türkiye/İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 45 |
|
Arkadaşlar işim dolayısıyla bu gece Adana'ya gidiyorum, maalesef katılamıyorum bu deplasmanda sizlere. Umarım 3 puan alarak lige başlarız. Tüm dostlara, renkdaşlara selamlar...
|
||
![]() |
||
kırımlı ![]() Yazar Serhan Turgut Yaş: 16 Katılım: 06/Eyl/2007 Yer: İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 221 |
|
ben organizasyonun iyi geçtiğine inanıyorum...emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim...inşallah devamı gelir...
|
||
Es-Esimin emekçisiyim!!
|
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 789 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |