|
|
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 184> |
Yazar | |||
Barbaros ![]() Usta Yazar Halil Yaz Yaş: 75 Katılım: 16/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1582 |
![]() ![]() |
||
Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar.
K.Atatürk |
|||
![]() |
|||
ccigarr ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2611 |
![]() ![]() |
||
Bitirdim 3 evede bağladım kolaymış hehehe youtube da oyunun adını yazıp aratın sağtıklayarak yapılacak sona kalan ev ama esas bitiş böylemidir yoksa hilemi bilmiyorum. |
|||
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|||
![]() |
|||
Barbaros ![]() Usta Yazar Halil Yaz Yaş: 75 Katılım: 16/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1582 |
![]() ![]() |
||
www.bizkackisiyiz.com girmenizi öneririm
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
HERŞEY SENDE GİZLİ
|
|||
![]() |
|||
scarface_hkna ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 33 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: esk Online Durum: Offline Mesajlar: 3301 |
![]() ![]() |
||
evet bende öyle yaptım esas bitiş o galiba başka bişey yok
![]() |
|||
Takımların karakterlerini yöneticiler ve futbolcular değil,taraftarlar belirler.
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
ccigarr ![]() Usta Yazar hakan Yaş: 41 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2611 |
![]() ![]() |
||
Derste hocamızın anlattığı bir hikaye iş başvurusunda bulunanlara mülakatta sorulabilen sorulardanmış.
arabanızla yağmurlu bir günde gidiyorsunuz arabanız iki kişilik ıssız bir yerde durakta otobüs bekleyen üç kişi var biri doktor ama doktor daha önce bir ameliyatta sizi hayatınızı kurtarmış bir anlamda vefa borcunuz var diğeri ölmek üzere olan hasta ve yaşlı bir insan oda hastaneye gitmek zorunda yoksa ölecek insan hayatı söz konusu 3 kişi bir kadın ama hayatınızın aşkı bir türlü onunla birlikte olamamışsınız aşkı yakalamak için tek fırsatınız hangisini seçerdiniz? aşkımı vefayımı yoksa yaşlı bir insanın hayatını kurtarabilme ihtimalinimi. sizce hangisi... |
|||
haramilerin saltanatını yıkacağız...
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
||
zor seçim ben doktoru bırakırdım
|
|||
![]() |
|||
onur2673 ![]() Yazar İsimsiz Yaş: 49 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 92 |
![]() ![]() |
||
ben arabamı doktora verir, hasta adamı arabaya bindirir, sevdiğim kadının yanında beklerdim durakta.
|
|||
![]() |
|||
KaRa ![]() Usta Yazar KapKaRa Yaş: 33 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Yayladan Online Durum: Offline Mesajlar: 1991 |
![]() ![]() |
||
En iyisi bu galiba
![]() |
|||
YÖNETİM İSTİFA! ŞEFFAF MALİ TABLO İSTİYORUZ!
|
|||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 678910 184> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |