|
Sevgi Eylem Gerektirir!!! |
Cevapla | Sayfa <12345 26> |
Yazar | |
gakkos26
Usta Yazar Semih BİLGE Yaş: 49 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1658 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:37 |
ÜNİESES olarak tüm üyelerimizle bu eyleme destek vereceğiz. bizi de listeye ekleyebilrisiniz daimi bey.
|
|
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Kampüsten Gelen Ses ÜNİESES |
|
serdar_esk
Deneyimli Yazar SERDAR Yaş: 34 Katılım: 09/Ağu/2008 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 684 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:42 |
eses'esime canım feda ordayım derse gitmicem pretosto ya gitcem
|
|
AŞK-I ŞEHİR
|
|
26esesalikan
Usta Yazar alican Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2008 Yer: Atatürk Stadi Online Durum: Offline Mesajlar: 1688 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:43 |
geliyoruz daimi abi tabiqi bunu kayseri maçından sonra tekrarlıyalım derim ben daha fazla katılım olur hem bkş kkş kızılcıklı altes ayder 65 ler daha sayamadıklarım 10 binlere ulaşırız o zaman bence tabi yinede sen bilirsin daimi abi
|
|
Şampiyonluk Umrumda Değil. Aseletini kaybetme yeter EsEs'im
|
|
metinyalin
Usta Yazar METİN YALIN Yaş: 42 Katılım: 04/Ağu/2007 Yer: MARMARİS Online Durum: Offline Mesajlar: 1818 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:44 |
Daimi bey;
Buradaki mesajınızı az önce ulusal bir radyo olan radyo KLAS'a yolladım.
Dj İlker SAYGI'nın vasıtası ile tüm Türkiye hatta internet üzerinden tüm dünya canlı yayında dinlemiş oldu...
Hemşerimiz İlker SAYGI'ya bizleri kırmadığı için buradan bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak isterim...
|
|
runonadif
Yazar onur Yaş: 31 Katılım: 05/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 264 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:50 |
Tabiki orada olacağız ve tepkimizi en güçlü şekilde vereceğiz.Eskişehirspor'a gönülden bağlı herkes gelsin LÜTFEN.
|
|
zawur
Deneyimli Yazar yasin dincar Yaş: 40 Katılım: 22/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 939 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 19:56 |
oradayım .
12 senenin özlemini bir çırpıda elimizden alacağını düşünen kişillere ve kurumlara inat oradayım
biz bu süper lige kolay çıkmadık şimdi başımızdan geçen olayları tek tek anlatıpta kimsenin kafasını şişirmeyeceğim çünkü yaşananları çekilen izdırapları her kez yaşadı yaşamayanlar da babalarından abilerinden yada bu forum sayfalarından öğrendi.
biz 2-3 sene önce kurulan ve her imkandan sınırsızca faydalanan bir belediye takımı değiliz
bizim arkamızda milyon liralarla oyun oynayan kulüp yöneticileri yok,
biz bugün süper ligte yıllarca mücadele etmiş ve her sene tek amacı kümeden düşmemek olan bir takım değiliz
son sözüm bizi tanımıyorsunuz , bizi tanıdığınızı zannediyorsunuz ama emin olun ki bizi tanımıyorsunuz umarım bizi tanıdığınızda kimse için geri dönülmez bir yola girilmiş olunmaz
|
|
26esesalikan
Usta Yazar alican Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2008 Yer: Atatürk Stadi Online Durum: Offline Mesajlar: 1688 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 20:01 |
|
|
Şampiyonluk Umrumda Değil. Aseletini kaybetme yeter EsEs'im
|
|
kyperan26
Usta Yazar murat Yaş: 43 Katılım: 07/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1294 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 20:03 |
bende orada olacam
|
|
Karahan26
Yazar Ulaş KARAHAN Yaş: 44 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 253 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 20:51 |
Es-Es'imin hakları için herşeye varım.Katılımın daha fazla olması için eylemi c.tesi günü maçtan önce yapamazmıyız arkadaşlar.
|
|
Sen + Ben= Biziz
Sen - Ben= Hiçiz Sen x Ben= Herşeyiz Sen : Ben= Bölünmeyiz ES-ES'im |
|
kerlon
Usta Yazar ismail Yaş: 42 Katılım: 15/Eki/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2008 |
Alıntı Cevapla Tarih: 25/Şub/2009 saat 20:53 |
evet arkadaşlar bu sayfanın çok ilerlemesi lazım herkez katılması lazım bu sefer türkiye duyacak sesimizi
|
|
herzaman herde en buyuk eses
|
|
Cevapla | Sayfa <12345 26> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |