|
KoreoESES (Bizi eskiler tanır - Sayfa : 324) |
Cevapla | Sayfa <12345 328> |
Yazar | ||
serdareses
Usta Yazar serdar Yaş: 36 Katılım: 16/Oca/2008 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1361 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 09:51 | |
kesinlikle katılıyorum mac günlerinden 1 yada 2 gün önce sadece üyeler görebilse belli başlı konuları cok iyi olur
|
||
KI KI KIZILCIKLI...
|
||
esesyucel
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 53 Katılım: 01/Eyl/2007 Yer: Tilki Bayırı Online Durum: Offline Mesajlar: 5059 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 10:34 | |
Sonuna kadar katılıyorum üye sayısından cok siteyi ziyaret edenler cok burda sürekli alıntı yapıp başka sitelere kopyoluyolar
|
||
Yoldaki Kavşaklara Arkanadki Yavşaklara Dikkat Edeceksin.
|
||
esesim
Usta Yazar Selahattin ERDOĞAN Yaş: 58 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1545 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 11:11 | |
Bu maçta ben kareografi yerine maç boyunca ES ES ES Kİ Kİ Kİ şeklindeki ve tamamen bize özgü olan tezahüratı hiç durmadan maç boyunca yapmayı öneriyorum. Eskiden Ayder'de tezahüratların uzun soluklu olması için tribündekilerden 1 kişi bağırır 1 kişi susar 5 dakika sonra da susanlar bağırır bağıranlar dinlenmeye çekilirdi...
|
||
SENİ TAHTINA OTURTMADAN ÖLMEK, HARAM OLSUN BİZE ESESİM!..
ESKİŞEHİRSPOR YÖNETİMİNDE PAVYONCU ZİHNİYETE SON! |
||
Daimi Özdemir
Deneyimli Yazar Daimi Özdemir Yaş: 57 Katılım: 25/Ağu/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 362 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 11:16 | |
|
||
Sevdam çocuklarıma mirastır |
||
scorpio
Deneyimli Yazar Güçlü Yaş: 46 Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: Ireland Online Durum: Offline Mesajlar: 470 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 11:17 | |
Kesinlikle katıldığım bir konu. Koreografinin esprisi budur. Herşey o an ortaya çıkmalıdır. Zaten Emre'nin talebi de bu yönde. Konu hakkında fikri olanlar lütfen verilen adrese mail atsınlar.
Arka tarafta sağlam bir ekip çalışıyor zaten
|
||
"BAŞKA" DİYE SORANLARA İNAT, SADECE SEN...
|
||
ÇerkEs
Deneyimli Yazar Melih Yaş: 38 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 329 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 11:51 | |
biz karton şow ile alakalı yapmamız gereken herşeyi yaptık diye düşünüyorum..artık daha başka görsel konulara yönelmemiz gerekir..mesela bjk lilerin bizim maçta yapmak isteyip de yapamadıkları bayrak şowu biz onlara yapalım...siz yapamadınız ama alın işte böyle olur diyelim...ve açık türbünde 100 lerce bayrak açalım sallanan ve büyük bayraklardan...yönetimle bu sitede irtibatta olanlar elbet wardır...yönetim de elini taşın altına koysun ve 20 bin tane kırmızı tişört bastırsın..maç günü fiyatını atıyorum ama ucuz olabilecek şekilde 5 liraya o tişörtler satılsın..ve herkesin alması mecburi olsun..yada bilet fiyatına 5 lira daha eklensin ve bileti alana o tişörtlerden de verilsin...tüm stat kırmızı..ve dev bayraklar..ve 90 dakika susmayan türbünler..daha büyük şow mu olur... |
||
NeFeR//ESparta
|
||
seyitgazili
Yazar İsmail Erkara Yaş: 59 Katılım: 02/Ağu/2008 Yer: Seyi Online Durum: Offline Mesajlar: 236 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 12:15 | |
Bundan 2 ay önce ÖTO toplantısında emrenin önceden 10.000 konfeti olayını BJK maçında yapalım diye konuşulmuş ve bu konfeti olayı hazırlanmaya başlanmıştı. Bu konu ile hazırlıkları ve konfetileri ben ayarlıyacaktım. Bunun da şu anda 6.000. tanesi hazır maça kadar bu sayı 10.000 geçecek. Açıkta ve kapalıdaki Kızılcıklı-Nefer ve ayder gurubunada dagıtılarak konfeti olayınıda bu işin bir parçası olarak görebiliriz.
Zaten Gurup liderleri ilede maçtan bir hafta önce görüşüp bunları verecegim. Konfeti olayınıda bu maçta şovların arasına koyabilirsiniz. Saygılarımla.
|
||
must-ang
Deneyimli Yazar mustafa Yaş: 40 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Genoa Online Durum: Offline Mesajlar: 521 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 13:07 | |
arkadaşlar ilk mesajda bir mail adresi var fikri gelenler fikirlerini oraya zikretseler daha iyi olur
|
||
Contro il Calcio Moderno
http://eseseskikiki.blogspot.com/ |
||
26esesalikan
Usta Yazar alican Yaş: 34 Katılım: 30/Tem/2008 Yer: Atatürk Stadi Online Durum: Offline Mesajlar: 1688 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 13:20 | |
Arkadaşlar Bende bişeyler var ama size belki saçma gelebilir Ben Diyorumki bjk maçı için amigo orhan babamızı Shanın ortasına getirelim bir baba 3 lü falan çektirelim bence süper olur bide ona aramıza hoşgeldn ffalan diye kocaman bi pankart açalım diyorum türkiyede basında bizi tekrar konuşabilir diyorum bence tabiki fikrime katılan varmı ? |
||
Şampiyonluk Umrumda Değil. Aseletini kaybetme yeter EsEs'im
|
||
ClaustrophobicEs
Usta Yazar Emre Darıcı Yaş: 34 Katılım: 12/Oca/2008 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2675 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 13:26 | |
Cevapla | Sayfa <12345 328> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |