|
KoreoESES (Bizi eskiler tanır - Sayfa : 324) |
Cevapla | Sayfa 123 328> |
Yazar | |
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla
Konu: KoreoESES (Bizi eskiler tanır - Sayfa : 324) Tarih: 19/Şub/2009 saat 21:57 |
|
|
|
|
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Şub/2009 saat 21:58 |
|
|
yoncacı
Deneyimli Yazar Mehmet Emin Sungar Yaş: 76 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 356 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Şub/2009 saat 23:16 |
Türkiyede bu işi en güzel başaran bizim seyircimiz. Hatta Avrupa çapında bile bu işi çok iyi başaran bir seyircimiz var. Ne yazıkki bu güzelliği medya yeterince gözler önüne seremiyor. Çirkinlikleri, kavgaları en ince detayına kadar gösteren, hatta defalarca gösteren ve bu konuda yorum üzerine yorum yapan Türk Medyasının bu başarılı tribün şovuna yeterli ilgiyi göstermemesini kınıyorum.
|
|
İstanbulluyum, Eskişehirsporluyum.
|
|
**eses-26**
Deneyimli Yazar Taylan ATAKURU Yaş: 34 Katılım: 04/Şub/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 481 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Şub/2009 saat 23:27 |
herkese kırmızı ve siyah tek renk t-skirt dağıtılıp eses kareografisi yapılabilir.NBA de finallerde tek renk oluyo ve cok güzel oluyo.Ucuz alınacak yer bulunursa ve herkes giyerse ilk olur hem türkiyede hem de dünyada
|
|
thefasfis
Deneyimli Yazar hasan h. harman Yaş: 46 Katılım: 14/Ağu/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 630 |
Alıntı Cevapla Tarih: 19/Şub/2009 saat 23:27 |
mehmet bey size katılmıyorum bugün basından haberler bölümünde yazdığım yazıyı dikkatinize sunuyorum
bugün lig radyo dinlerken bizden taraftarımızın ne güzel olduğumuzdan bahsetiler. en önemliside bu yıldan sonra istanbul takımlarının taraftarlarına öncülük edeceğimiz konuşulduğunda çok hoşuma gitti. öncülükten kasıtları centilmenliğimiz ve bestelerimiz ve tezehuratlarımızda öncülük yapacağımzdı.
güzel bişi bu insanların bizlerden beklentileri olması |
|
ESmustafa
Usta Yazar mustafa Yaş: 42 Katılım: 07/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2097 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 00:22 |
hazırlanacak koreografi kartonla yazı yazma şeklinde olmamalı. yılda bir maç yeter busene gs ye denk geldi. çok daha değişik bi uygulamaya gidilmeli. bundada arjantin ve iatlya taraftarlarından ilham alınabilir. devasa karükatüreze bayraklar, konfetiler, italyan tarzı (zatne bizdede varolan) bayraklar ve tüm stadın kırmızı giymesi gibi birşeyler düşünülebilir. bazı örnekler:
bu linkdeki sitenin 3. sayfasında bizim tribün görüntüleride var. gerçekten Türkiye'de bir numarayız. bjk maçında antalya maçındaki gibi atkı şovda olabilir. ancak hepsi için yönetim desteği şart.
|
|
ES-ES
|
|
turker
Usta Yazar E. Türker Yaş: 35 Katılım: 08/Haz/2008 Yer: İstanbul-İzmit Online Durum: Offline Mesajlar: 2852 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 00:25 |
Yine karton kareografisi aklıma geliyor ama içeriği hakkında aklıma gelen birşey yok farklı olarak şöyle birşey düşündüm.
(Bu arada kartonların yerini yeniden kulllanılılabilirliği olması açısından plastik levha için fiyat araştırması yapmaktayım. Eski çalıştığım bir plastik firmasından fiyat bekliyorum.) - Bu kartonların önü ayrı renk arkası ayrı renk olacak.. - İşte bir tarafı 1 numara diğer tarafı 2 numara diye numaralandırılır.. - 1 numaralı taraflar kaldırıldığında güzel bir görsel ortaya çıkartabiliriz.. - Amigodan veya tezahürattaki bir nokta ile kartonlar ters çevrilerek 2. farklı görsel gösterilebilinir. - Esss - Kii - Şeeee - Hir bu ritimde mesela kartonlarda, 1 - 2 - 1 -2 şeklinde kartonlar çevrilebilir. (bu arada gönderdiğim mail geri döndü, e-postada sorun mu var?) |
|
Küfür ve hakaret lümpenliğin, üretimsizliğin, değilse acizliğin belirtisidir.
BaşKaldırıŞ |
|
Beaman
Deneyimli Yazar Erhan ÖZ Yaş: 36 Katılım: 15/Haz/2008 Yer: ESK Online Durum: Offline Mesajlar: 329 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 00:41 |
nasil degerlendirirsiniz bilmiyorum ama tum acıgı sıyah fon yaparak uzerine DEV KIRMIZI SIMSEK fıgurlerı cıkartabiliriz resımını koyamadım ama nasil bir simsek figuru derseniz /_ /_
/ / yan yana 4 tane falan yapsak her blok a bir tane eger ıkı taraflı yapıp kırmızı sımseklerı bır anda sıyah fonuda kırmızıya cevıre bılırız eger sımsegın ust kısmını bıraz buyuk tutup alt kısmınıda acıgın alt katına denk getırırsek harkulade olur , hem bu tarz bır tema kırmızı sımsek olarak anılan marka degerımıze buyuk bır artı katar saygılarımla resım uzerınde calıscam yapabılırsem eklerım :D |
|
mmt26
Usta Yazar M. Mesut Taner Yaş: 39 Katılım: 01/Ağu/2008 Yer: İstanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 1577 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 01:08 |
madem bjk maçına hazırlanılıyor
gs maçında es amblemi açılan büyüklükte şimşek çakmış bir kartal resmi yanlarınada siyah kırmızı figurlerden oluşacak bişi olabilir |
|
İmzanız hakaret içeren kelimelerden dolayı silinmiştir. Israrcı olmanız halinde uzaklaştırma alacaksınız.
|
|
estuna
Usta Yazar ARMADA Yaş: 44 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: ESKİLER BİLİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Şub/2009 saat 01:19 |
benim fikrim bayrak sov olabilir ama bayraklar acık tribünde demirde sallanan bayraklar kadar veya onlara yakın olmalı küçük olmamalı hatırlarsanız bjk bizle olan maçında bir bayrak sow yapacakı hatta yapmıştı ama biz görmemiştik :) küçük bayraklarla ve az sayıda bayrakla yapmışlar bişeye benzememişti. bizde bejeke ye bayrak sow öyle olmaz böyle olur demeliyiz ve tüm acıkta büyük bayraklar dalgalanmalı o kadarki taraftar bile zor gözükmeli |
|
NEFER // SANA UZANAN KİRLİ ELLERİ SİLERİZ YER YÜZÜNDEN...
|
|
Cevapla | Sayfa 123 328> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |