|
Beste ve Tezahürat Arşivi |
Cevapla | Sayfa <1 426427428429> |
Yazar | ||||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Kas/2017 saat 09:57 | |||
Bende türübünde eşlik etmiyorum.. Ama millet çıldırmış gibi eşlik ediyor.. Anlam veremiyorum.. Böyle şeyler bizi biz olmaktan çıkartır.. Sıradanlaştırır.. Bu beste hırsızlığı ancak günü kurtarır bizim için.. Bundan herkese sesleniyorum, bu cincon bestesine eşlik etmeyin.. |
||||
İyi günde, kötü günde!
|
||||
ekinoks_26
Usta Yazar ahmet Yaş: 65 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1725 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Kas/2017 saat 11:39 | |||
Her maç aynı besteyle başlıyoruz ve bu futbolcuyu motive etmez,aynı filim yeniden izlemek gibi bir şey bu.
Bugün santra ile birlikte Bando Esesle 3 kere oleyyy çekip Espana ile maça girelim.Tüm tribünlerin katılacağı daha güzel bir atmosfer olacağına eminim. |
||||
KIZIL KARA BİR SEVDA
|
||||
dokoa
Yazar altan Yaş: 52 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 192 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Kas/2017 saat 14:39 | |||
Arkadaşlar ESESimden başka maç izlemiyorum.cinconun bestesi hangisi.
|
||||
crazykarakas
Usta Yazar Mehmet Rasim Karakas Yaş: 37 Katılım: 02/Tem/2008 Yer: Rheinberg/Alm. Online Durum: Offline Mesajlar: 1190 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Kas/2017 saat 15:22 | |||
Alayına inadına.... Bunu ilk çıktığından beri yazıyorum foruma, arkadaşın dediği gibi bütün stad deli gibi eşlik ediyor kendi bestemiz yokmuş gibi! 90 dakka Es-Es çekelim daha iyi |
||||
dokoa
Yazar altan Yaş: 52 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 192 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Kas/2017 saat 17:50 | |||
Bende etmiştim haklısın
|
||||
Sergüzeşt
Yazar Serdar-ı ESES Yaş: 47 Katılım: 19/Tem/2016 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 280 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Kas/2017 saat 14:52 | |||
bu hafta maç öncesi takım ısınma çalışmalarına çıktığı andan itibaren güçlü ve aralıksız olarak "Şampiyon Eskişehir dertlerimin dermanısın...." tezahüratını söyleyelim. hatta bunun "Şampiyon Eskişehir ne istersen iste benden..." versiyonu da söylenmeli bence maç öncesi çok iyi motivasyon olur. futbolcuları tribüne çağırmak yerine takım lehine toplu tezahüratlar yapmak daha mantıklı.
maç başlarken çekilen üçlünün ardından hiçbir tezahürat girmeden top bizdeyken saldır Eskişehir, top rakibe geçtiği anda ıslık, yuhlama v.s. yapılmalı. maçın ilk saniyelerinden itibaren maçı nasıl takip ettiğimizi takımımızı nasıl hareketlendirmek istediğimizi hem takımın kendisi hem rakip takım anlamalı. hatta haklı haksız aleyhimize tüm hakem kararlarında ıslık ve yuhlamayla hakemi de baskı altına almalıyız ki herkes maça nasıl konsantre olduğumuz görsün. |
||||
"HERŞEY TEK BÜYÜK ESKİŞEHİRSPOR İÇİN"
|
||||
grezores
Usta Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 29/Haz/2013 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2605 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Kas/2017 saat 16:18 | |||
O beste anonim. Gs de Fb de Bjk de Bursa da Trabzon da o melodiyle söylüyor. Üçlü nasıl çekiyoruz bu da öyle. Yani çalıntı falan değil söylemeyen yok. Bizim çalıntı olan bariz tek bestemiz seni sevmeyen ölsün asıl bu Galatasarayın. Tribün liderleri bu besteyi nasıl söylüyor anlamıyorum bu tam rezillik. Diğer çalıntı bestemiz esesim bak işte taraftarın her zamanki yerinde bu beste Kocaeli'nin onlarla kardeş iken beraber söylüyorduk pek çalıntı sayılmaz. |
||||
e^3_Nicola
Usta Yazar Ş.EMRE Yaş: 36 Katılım: 11/Tem/2015 Yer: Esk / Sazova Online Durum: Offline Mesajlar: 1390 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Kas/2017 saat 16:27 | |||
Hocam anonim dediğiniz beste GS'nin, 4 sene üst üste şampiyon olduk, bestesi.. Diğer söyleyenler de çalıyor.. Beni şaşırtan FB'nin bile bunu söylemesi.. Son maçlarında söylüyorlardı.. Anonim beste, "Pınarbaşı", "Mehter Marşı" vs gibi tüm ülkeye mal olmuş bestelerdir.. Bu beste düpedüz çalıntıdır.. Geçen yıl içeride oynadığımız Göztepe maçında tribünde açılan "Eskiler iyi tanır yeniler örnek alır" pankartının altını doldurabilecek bir türübün liderimiz olsaydı keşke.. |
||||
İyi günde, kötü günde!
|
||||
Sipaly
Deneyimli Yazar Murat Yaş: 26 Katılım: 29/Nis/2014 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 519 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Kas/2017 saat 17:42 | |||
nefret ede ede söylüyorum şampiyonluk çok uzak değil bestesini. benim gibi söylenerek söyleyen çok kişi vardır, eminim. başka beste yok diyecekler, beste yazıyoruz, umurlarında değil:) üstelik eski bestelerimiz söylense de razıyım. şınanari falan yapsak maç başında üçlüden sonra daha iyi.
|
||||
Sen Cansın
|
||||
Kızılcıklı
Yazar GereK yok Yaş: - Katılım: 31/Tem/2007 Yer: C.C.C.P. Online Durum: Offline Mesajlar: 147 |
Alıntı Cevapla Tarih: 22/Kas/2017 saat 23:38 | |||
Gs daha 4 sene şampiyon olamadan önce ne Fener ne cimbom nede beşiktaş diye söylenen beste değişik versiyonları tüm tribunlerde söyleniyor. |
||||
Senin için Yaşıyor, Senin için Savaşıyoruz ...
Sevdam Büyür Direnince!! |
||||
Cevapla | Sayfa <1 426427428429> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |