|
IzmirEsEs Toplantısı |
Cevapla | Sayfa <1 141516 |
Yazar | |
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 29/Tem/2009 saat 02:24 |
Ben Eskişehirdeyim kardeşim. süleyman bu konuyla ilgili açıklama yapacaktır. |
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
emrahaydogmus104
Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 10/Nis/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 252 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2009 saat 14:23 |
BABA bazılarına göre bu forumda yorum yapıp reel toplantılara katılamayanlar sallamaktan öteye geçemeyenlermiş. İyi yapılan herşey destek görür kötü olanda eleştirilir. Genç kardeşlerimiz bunu iyi öğrensinler.
|
|
mr zenco
Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 36 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Alıntı Cevapla Tarih: 30/Tem/2009 saat 14:38 |
O yazıyı yazan kişi izmirde değil, profilinde ankarada yaşadığı yazıyor. Ayrıca yazısında da bu şekilde düşünenleri eleştirdiği sonucunu çıkardım ben. Yani ankarada yaşayan bir insan izmirde yapılan toplantıya katılmayanları neden eleştirsinki zaten:) Hepimiz gurbette ortak bir duyguyla, ESESİMİZİN aşkıyla bir şeyler için çabalıyoruz. Bu yolda ufak şeylerden birbirimize küslük, dargınlık olmaz. |
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
emrahaydogmus104
Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 10/Nis/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 252 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Tem/2009 saat 00:41 |
haklsın kardeşim aslında ama ankaradaki kardeşimiz izmir için neden yorum yapar onu anlamadım ??
|
|
SEFA
Yeni Yazar SEFA Yaş: - Katılım: 09/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 10 |
Alıntı Cevapla Tarih: 05/Ağu/2009 saat 10:56 |
arkadaşlarım ve özellikle genç kardeşlerim.
lütfen sakin olun.
kimselerin bir yere gittiği veya gurubumuzun dibe vurduğu falan yok.
şunu unutmayın, herkesin bazı sorunları olabilir (kişisel, ekonomik, ailevi, insanlarla veya işiyle ilgili v.s.). bu yüzden eskisi gibi görüşemiyor ve bir araya gelemiyor olabiliriz. ama hepimiz bir telefon mesafesi uzaklıktayız.
önemli olan gönüller bir olsun.
ayrıntıları burada konuşmak ve serzenişte bulunmak yanlış bence.
inşallah manisa maçında detayları çoğunuzla yüzyüze görüşebiliriz.
kendinize iyi bakın.
|
|
Cevapla | Sayfa <1 141516 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |