|
IzmirEsEs Toplantısı |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 13141516> |
Yazar | |
Baba ![]() Usta Yazar Alper Uruş Yaş: 48 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: EStanbul:) Online Durum: Offline Mesajlar: 5609 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Onlar kaybolmaya mahkûmdur zaten ağabey, söz herkesten çıkar eylem için harekete geçmek adımdır ki o adımı atanlar (Hangi konuda olursa olsun Es Es için atılan adım) bu kulübün sahipleridir.
EStanbul'dan hürmetle...
|
|
KIZIL bir pıhtı vardı doğduğunda göbeğinde ve KARA bir toprak olacak öldüğünde üzerinde. (VİVA ESES).... protEStler...
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
3-4 sene öncesini düşününce izmir-ESES 'in bugünkü geldiği noktaya inanamıyorum. Kendi ailemden ayırmayacağım (aynı şekilde onlarında biz üniversite öğrencilerini öz evlatları, kardeşleri gibi gördüğü) bir çok insan bir anda ortadan kayboldu. Bize karşı bi küskünlüklerimi vardı yoksa başka nedenlermi hala daha merak ediyorum. Defalarca sitede bu konuyu açmama rağmen bir tanesi çıkıpta 2 satır yazmaya tenezzül etmedi, ne diyeyim canları sağolsun. Üzülerek söylüyorumki lig tırmandıkça izmir-ESES dibe vurdu. İnşallah bu işi hakkıyla yapabilecek biri çıkarda yeniden izmirde güçlü bir grup toplanır.
|
|
Cehennemin ateşi buz tutana dek ESES!!!
|
|
![]() |
|
anadolu_fatihi ![]() Deneyimli Yazar Halil Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Alper kardeşim nedir bu serzeniş. Özledim sizi. İnşallah yeni bir deplasman organizasyonunda görüşürüz. Başka türlü görüşeceğimiz yok.
|
|
![]() |
|
mr zenco ![]() Deneyimli Yazar Alper Yeşilöz Yaş: 35 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Bahrain Online Durum: Offline Mesajlar: 696 |
Eskileri özlüyor insan Halil abi o zamanlarda sizlerle tanışmamıştık galiba. Keşke yeniden düzenli toplantılar, bir aile gibi deplasmanlar yapabilsek. Ama şunuda biliyorum bazı şeyler düzelmedikçe ne bahsettiğim kişiler geri döner ne de ben izmir-ESES bünyesinde bir organizasyonda maça giderim. Manisa maçında görüşmek dileğiyle halil abim saygılar. |
|
|
|
![]() |
|
anadolu_fatihi ![]() Deneyimli Yazar Halil Yaş: 60 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 334 |
Görüşmek üzere Alper. |
|
![]() |
|
emrahaydogmus104 ![]() Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 10/Nis/2009 Online Durum: Offline Mesajlar: 252 |
arkadslar bnde gelmeyi cok istedim hatta son ana kadar gelcektim foruma da yazmıstım ama cuma aksamı eskişehire gitmek zorunda kaldım düğün dolayısıyla gelemedim..
sanki bazı arkadaslar sadece yazıo icraat yok dedi ya o zoruma gitti ben gerktiğinde tek başıma otobüse atlayıp esk.e sadece maç için gidip dönen birisiyim..alındım acıkcası..
|
|
![]() |
|
Alınmanı gerektirecek birşey yok emrah normaldir işin çıkar gelemezsin. Kimin yazdığını görmedim ama direk sana yazılmış birşey olduğunu sanmıyorum o sözün. Bir dahaki toplantıya bekleriz.
|
|
|
|
![]() |
|
ES_KUS ![]() Yazar Bilal Yaş: - Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Turkey-İzmir Online Durum: Offline Mesajlar: 57 |
Bende aynı şeyi belirtmek istiyorum burda,icraat yok diyen arkadaş bunu tanıdığı birisine söylüyosa kendine iletsin yok eğer tanımadığı birisine söylüyosa zaten söylediğinin kusura bakmasın ama yanlış bi eleştiri bence...
|
|
Biz ESKİŞEHİRliyiz işte FARKIMIZ
|
|
![]() |
|
Organizasyonun haber verildiğinden itibaren tüm yazılanları okudum bahsettiğiniz şekilde bi yazı göremedim. Kim yazdı acaba?
|
|
|
|
![]() |
|
26_kskliseli_35 ![]() Yeni Yazar emre özdemir Yaş: 33 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: izmir Online Durum: Offline Mesajlar: 13 |
alper abi ankaraspor maçı için bişey konuştunuzmu birlikte izlemek gibi ???
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 13141516> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |