|
Omuz Omuza (Belgesel) |
Cevapla | Sayfa <12345 17> |
Yazar | |
delibalta
Yazar özkan Yaş: 51 Katılım: 11/Oca/2008 Yer: Eskişehir-ES Online Durum: Offline Mesajlar: 164 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 10:24 |
muhakkak halka inmesi gereken bir belgesel diye düşünüyorum..üniversitemizden sonra halka açık bir ortamda yayınlanmalı..o günleri yaşamış büyüklerimize,onlardan çok şey dinleyen bizlere ve eskişehirspor ile yatıp kalkan kardeşlerimize güzel bir armağan olacaktır.cd ve dvd basıp satışada sunulmalı bence.emeği gecen herkese teşekkürler. |
|
*HAYATIN ANLAMI SİYAH KIRMIZI*
|
|
i.demir
Yazar İlker Yaş: 58 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Ankara Online Durum: Offline Mesajlar: 173 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 10:39 |
Üniversiteyle bağlantı kurularak, belgeselin kısa da olsa bir tanıtım filmi (fragmanı) foruma konulamaz mı?.. Böylece hem geniş kitlelere daha iyi tanıtılmış olur, hem de arşiv yapanlara kolaylık sağlanmış olur... Emeği geçenlere teşekkür ediyorum...
|
|
AYDIN
Deneyimli Yazar İsimsiz Yaş: - Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: 65'liler Online Durum: Offline Mesajlar: 450 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 10:55 |
bağlantı yapılması halinde, herkesin bu belgesili izlemesi gerekiyor
|
|
Salihlilerde, Nazillilerde, Turgutlularda... Neredeydiniz..?
|
|
target26
Deneyimli Yazar günhan göç Yaş: 46 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Türkiye Online Durum: Offline Mesajlar: 543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 11:38 |
zafer arkadaşım gibi benimde bu akşam bu güzel ,anlamlı çalışmayı seyretme imkanım olacak bunun için çok heyecanlıyım.Gerçekten böyle güzel gelişmeler olduğunda insanın tüyleri diken diken oluyor..şimdiden emeği geçenlere sonsuz teşekkürler..
|
|
SEN VE BEN BİR BÜTÜNÜZ SONSUZA DEK !!!
|
|
ŞaHiN
Usta Yazar Şahin ÖZMEN Yaş: 51 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2275 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 11:45 |
Bende heyecanla bekliyorum akşamı.. Tarihimize tanıklık edenlerle o havayı solumak ve birlikte o heyecanı paylaşmak için sabırsızlanıyorum...
|
|
kraleses
Usta Yazar Özer Yaş: 32 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Çorlu Online Durum: Offline Mesajlar: 1543 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 12:05 |
|
|
runo26
Yazar onur Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 196 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 12:55 |
Arkadaşlar organizasyon davetiyeli.Ben bu gala için davetiye istemiştim hocalarımızdan.Sınırlı sayıda ve davetiyeli bir gala olduğundan dolayı ünieses adına bazı hocalarımıza verdim.Davetiyesiz giremezsiniz.Protokol açıdan çok önemli bir davet olacakmış zaten.Halka gösterim konusunda net bir şey yok.Keşke kulübümüz bu konuda istekli davranıp, taraftarla buluşturabilse bu belgeseli....
|
|
açık!
|
|
esesli_asik
Usta Yazar SEMİH Yaş: 34 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 1785 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 13:00 |
Biz niye izliyemiyoruz.Belgeseli izlemek için can atıyorum.İnşallah bizde bir gün izleriz...
|
|
ŞaHiN
Usta Yazar Şahin ÖZMEN Yaş: 51 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 2275 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 13:41 |
Anadolu Üniversitesi yapımı olduğu için ilk gösterim Anadolu Üniversitesi AKM'de yapılacak.. Buradaki salonda 300 kişilik, tamamı davetiyeli ve tamamı da dağıtılmış...
|
|
techeses
Yazar erman Yaş: 39 Katılım: 01/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 81 |
Alıntı Cevapla Tarih: 21/Şub/2009 saat 14:56 |
Davetiyesiz kimse içeri alınmayacaktır,görevliyim bu organizasyonda.
|
|
NE DİL YETER SENİ ANLATMAYA NE GÖZ KIYAR SANA BAKMAYA...
|
|
Cevapla | Sayfa <12345 17> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |