|
Omuz Omuza (Belgesel) |
Cevapla | Sayfa <1 14151617> |
Yazar | |
Es es
Deneyimli Yazar UZAKLAŞTIRILDI İsimsiz Yaş: 44 Katılım: 06/Haz/2008 Yer: Estanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 895 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/Mar/2009 saat 18:34 |
İzlerken gözlerim doldu.Yoktan varolan bir takım.Bi de şimdiye bakın bu belgeseli tüm futbolculara izletmeli yönetim.Görsünler anlasınlar
|
|
angelica
Deneyimli Yazar faruk Yaş: 35 Katılım: 23/Oca/2008 Yer: istanbul Online Durum: Offline Mesajlar: 479 |
Alıntı Cevapla Tarih: 17/Mar/2009 saat 19:08 |
gerçekten emeği geçen herkesin ellerine sağlık gözlerim doldu benimde..
|
|
Taraftar olmak; Hiçbir menfaat beklemeksizin, gücünün yettiği kadar maddi ve manevi bağlı olduğun renklere destek olmak, yer ve zaman farketmeden takımına sahip çıkmaktır.
|
|
redroseeses
Deneyimli Yazar Harun Yaş: 36 Katılım: 20/Oca/2008 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 333 |
Alıntı Cevapla Tarih: 20/Mar/2009 saat 02:02 |
hayran kaldım belgesele izledikten sonra bir kat daha arttı eskişehirsporluluğum kesinlikle izletilmesi gerekir herkese tanıtımı yapılabilir inşallah daha nice belgeseli yapılacak başarılara imza atarız ayrıca bu belgeselin facebook ta hayran sayfası yapılsa oradan da kısa sürede çok fazla kişiye ulaştırabiliriz |
|
www.biafor.blogspot.com
www.facebook.com/harunuysall www.twitter.com/harunuysall www.gplus.to/harunuysal |
|
eses06
Yazar Cengiz ŞAHİN Yaş: 55 Katılım: 02/Ağu/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 73 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 17:17 |
Teşekkürler Hasan Bey
|
|
estuna
Usta Yazar ARMADA Yaş: 44 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: ESKİLER BİLİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 19:58 |
Kesinlikle her eskişehirlinin seyretmesi gereken bir belgesel es es imle ne kadar grur duysam azdır hazırlayanların bize ulaştıranların ellerine sağlık eksik olmasınlar bu arada yalçın kılınçoğlunu bir kez daha rahmetle anıyoruz ES ES imize kuruluşunda ve sonrasında sınırsız maddi destek sağlayan gerçek bir eskişehirli iş adamı allah mekanını cennet etsin. |
|
NEFER // SANA UZANAN KİRLİ ELLERİ SİLERİZ YER YÜZÜNDEN...
|
|
estuna
Usta Yazar ARMADA Yaş: 44 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: ESKİLER BİLİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 19:59 |
bir kez daha tüm dünyaya inat ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ESSSS!!!
|
|
NEFER // SANA UZANAN KİRLİ ELLERİ SİLERİZ YER YÜZÜNDEN...
|
|
SerifOkan
Usta Yazar Serif Okan Yaş: 31 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 2112 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 20:01 |
Bende yeni izleme fırsatı buldum gerçekten çok güzel belgesel aldığım 1-2 foto yüklemek istiyorum ama zorlandım yardım edebilecek varmı ? |
|
Eskişehirspor Siyaset Üstüdür !
|
|
tkisa
Yazar Tolga Yaş: 45 Katılım: 13/Haz/2008 Yer: ISTANBUL Online Durum: Offline Mesajlar: 91 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 20:20 |
Elinize Sağlık Linkler için tşkler..
|
|
Efsaneler Dönünce Hikayeler Biter ..!
|
|
cetho26
Yazar mehmet Yaş: 35 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR Online Durum: Offline Mesajlar: 211 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 20:35 |
bende ilk defa şimdi izledim elinize sağlık çok güzel olmuş |
|
NE ZAMAN GOOL DİYE AYAĞA KALKSAK..ELİNDE OFSAYT BAYRAĞI İLE YİNE BEKLİYOR HAYAT!
|
|
nezih
Usta Yazar Nezih Balaban Yaş: 66 Katılım: 17/Eyl/2007 Yer: Antalya Online Durum: Offline Mesajlar: 1028 |
Alıntı Cevapla Tarih: 23/Nis/2009 saat 21:06 |
Gerçekten çok özenle hazırlanmış bir belgesel.Hazırlayanların ellerine sağlık.O günlerimi babamın o maçlara elimden tutup götürüşü gözümün önüne geldi biz kez daha
|
|
MEKAN ANTALYA VATAN 26 (ANTALYANIN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ)SENİ ÇOK ÖZLİYECEĞİZ EDİZ
-lido di jesolo- |
|
Cevapla | Sayfa <1 14151617> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |