|
Omuz Omuza (Belgesel) |
Cevapla | Sayfa <1 151617 |
Yazar | |
egunduz
Yazar Erdin Gündüz Yaş: - Katılım: 13/Eyl/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 221 |
Alıntı Cevapla Tarih: 04/May/2009 saat 19:06 |
Omuz Omuza Belgeseli, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Film Festivali'nde gösterime giriyor. 9 Mayıs 2009 Cumartesi günü saat 11:00'de Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusü Sinema Anadolu'da isteyenler ücret karşılığı Esekişehirspor belgeselini izleyebilecekler. Biletler Sinema Anadolu Gişesi'nde günlük olarak satılmaktadır. Öğrenci bileti 3.-TL, tam bilet 5.-TL.dir. Bu fiyatlar festival fiyatları olup, tüm festival boyunca geçerli olup, belgeseli hazırlayanlarla bir ilgisi bulunmamaktadır.
|
|
sarıcakayalı
Yazar Muhammet Ali USLU Yaş: 35 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Sarıcakaya Online Durum: Offline Mesajlar: 188 |
Alıntı Cevapla Tarih: 12/May/2009 saat 19:03 |
çok güzel olmuş tüm eskişehirliler izlemeli.
|
|
Ankalimes
Deneyimli Yazar Aydın Yaş: 40 Katılım: 12/Eki/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 471 |
Alıntı Cevapla Tarih: 28/Tem/2009 saat 15:29 |
İzlemeden efsane Eskişehirspor hakkında kesinlikle konusulmaması lazım...
İzlerken yer yer duygulandım, ama daha cok hissettigim sey uzuntu oldu, cunku anladım ki bir daha asla hıcbırsey o gunlerdekı gıbı olmayacak... Belki yine kupalar kazanılır, Avrupa'da maclar oynanır ama o zamanki takım ruhu, taraftarın takıma, futbola bakışı...Bunlar ne parayla kurulan kadrolarla ne de taraftarlıgı sadece maclarda bogaz patlatmak sananlarla elde edilicek seyler degil... Boyle bir belgesi hazırlayıp, arsivlememize olanak saglayan herkese tesekkurler... |
|
Eskisehirspor Sevgisi Dunyanin Heryerinde
http://www.youtube.com/watch?v=Scf5ce_8M6w |
|
MoribunD
Usta Yazar İsimsiz Yaş: 34 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: BilecikEsEs Online Durum: Offline Mesajlar: 1012 |
Alıntı Cevapla Tarih: 28/Tem/2009 saat 15:58 |
En yakın zamanda indiricem.Emeği geçenlerin eline sağlık.. |
|
burak
Yazar Burak Bayraktar Yaş: 37 Katılım: 03/Ağu/2007 Yer: Netherlands Online Durum: Offline Mesajlar: 192 |
Alıntı Cevapla Tarih: 31/Mar/2011 saat 00:36 |
Belgeseli yeniden TEK parca olarak upload edebilecek biri varmi? hotfile/fileserve gibi?
|
|
muhasara
Usta Yazar .. Yaş: 33 Katılım: 24/Haz/2011 Online Durum: Offline Mesajlar: 1382 |
Alıntı Cevapla Tarih: 16/Şub/2012 saat 13:39 |
4-5 sefer izledim izlettim güzel belgesel ellerine sağlık yapanların
|
|
Cevapla | Sayfa <1 151617 |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |