|
Bilecik'teki Eskişehirsporlular |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 34567 9> |
Yazar | ||
Volkan ![]() Usta Yazar Volkan Yaş: 32 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akrabalarımız Bilecik merkez ve Lefke diye tabir edilen Osmaneli'de ..
Bilecik'de Eskişehirsporlu (W)ar mıydı diyen pek Syn. Bozüyüklü kardeşim ..
Nasıl Bozüyük'de Eses Kırahathanesi varsa.
Aynı şekilde Bilecik'dede Kırahathanesi,köftecisi herşeyi vardır..
Eskişehirspor Rüzgarı Her Yerde ..
|
||
Eskisehirspor
YÖNETİM İSTİFA ! |
||
![]() |
||
HeRGeLe26 ![]() Deneyimli Yazar Serhat Akçakaya Yaş: 31 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: Bozüyük26 Online Durum: Offline Mesajlar: 436 |
|
dün bize eses yalakası dien bilecikten eskişehirsporlu çıkıosa ve aslen bunlar bilecikliyse (benim lafım onlaraydı yanlış anlaşıldı biraz) ne mutlu bize..
|
||
O, Sene Bu Sene Çıkacağız Bank Asya 1.lige..!
------------------------------ http://bozuyuksporluyuz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/Bozuyuksporluyuz Hepsinin Adminliği Bana Aittir.. |
||
![]() |
||
HeRGeLe26 ![]() Deneyimli Yazar Serhat Akçakaya Yaş: 31 Katılım: 24/Haz/2009 Yer: Bozüyük26 Online Durum: Offline Mesajlar: 436 |
|
Tarih: 19/Kas/2007 saat 22:17 Bozüyük bileciğin değil Eskişehir'in ilçesi olduğuna göre burası bize göre yer değiL ...
BİZ ESKİŞEHİRLİYİZ !! 26 Bozüyük uLan ! bunuda buraya yazan çok güzel akın kardeşim sen değilmisin
![]() |
||
O, Sene Bu Sene Çıkacağız Bank Asya 1.lige..!
------------------------------ http://bozuyuksporluyuz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/Bozuyuksporluyuz Hepsinin Adminliği Bana Aittir.. |
||
![]() |
||
es_zafer_es26 ![]() Yazar ZAFER Yaş: 36 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: ESKİŞEHİR/BİLCK Online Durum: Offline Mesajlar: 163 |
|
benimde akrabalar gölpazarı yani bileciklide sayılırız kalbimizde eskişehirspor sevgisiyle...evet ne mutlu bize
|
||
![]() |
||
es_HaKaN_es ![]() Yazar HaKaN Yaş: 33 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: maç.nerde.orda Online Durum: Offline Mesajlar: 191 |
|
Bizde aslen Bilecik Gölpazar'lıyız ama Eskişehir doğumluyum.Ve ESKİŞEHİRSPOR'luyum.(Allah'a şükür) |
||
ALLAH BİR ESES İKİ GERİSİNİN ANASINI.....!!!!!!
|
||
![]() |
||
estuna ![]() Usta Yazar ARMADA Yaş: 42 Katılım: 23/Ara/2007 Yer: ESKİLER BİLİR Online Durum: Offline Mesajlar: 1794 |
|
kardeşim ne mutlu sana |
||
NEFER // SANA UZANAN KİRLİ ELLERİ SİLERİZ YER YÜZÜNDEN...
|
||
![]() |
||
yöres ![]() Yazar Tuncer Yaş: 55 Katılım: 10/Nis/2009 Yer: Afyon Online Durum: Offline Mesajlar: 278 |
|
hüseyin nasılsın arkadaşım ben gültepe mahallesinden tuncer bilecikte olduğunu kardeşin hakan söyledi geçen kırkada düğündeydik orada hakanla görüştük selam söylemiştim sana iletmiştir umarım bana özelden numaranı atarsan ararım seni görüşmek üzere kendine iyi bak
|
||
KORKAKLIK YENİLGİYE CESARET ZAFERE GÖTÜRÜR ES ES'İM
|
||
![]() |
||
d0rli0n ![]() Usta Yazar İsimsiz Yaş: 23 Katılım: 20/Haz/2008 Online Durum: Offline Mesajlar: 1127 |
|
bilyonerin anketinde; bilecik ilinde 3 istanbul takımını çıkarınca yaklaşık %10 luk bi kısım kalıyor. burda herhalde azımsanmayacak eskişehirsporluyum diyen kişi var.
not: anket çoğu kişiye gerçekçi gelmeyebilir. ama doğru kısımları da var.
|
||
sar tribünleri haykır öfkeni bizans yenilecek zafer yakında.
|
||
![]() |
||
Volkan ![]() Usta Yazar Volkan Yaş: 32 Katılım: 30/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 4264 |
|
Anket doğru falan değil ..
Saçma saçma konuşmayın.
Bu forumdaki kimseye ne hikmetse hangi takımlı oldugu sorulmamış ?
Bilyonerin iş güzarlığı işte ..
|
||
Eskisehirspor
YÖNETİM İSTİFA ! |
||
![]() |
||
bozüyük26 ![]() Usta Yazar Akın TUNÇ Yaş: 30 Katılım: 05/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 4119 |
|
Mesajın tarihine bakmadın galiba Serhat. 2007'de atılmış. Üstelik birbirine zıt mesajlar da yazmadım. Hala Bozüyük'ün Eskişehir'e bağlı olması gerektiğini savunuyorum ve hala Bozüyük'ü Eskişehir'in bir parçası olarak görüyorum. Fakat dünyanın neresinde olursa olsun, Eskişehirspor'a gönül vermiş herkesi selamlarım. İster Bilecik'te yaşasın, ister Sakarya'da. Ne yani Bilecik Türkiye'nin bir ili değil mi? Futbol ve sosyal konular birbirinden farklı hususlar. Futbolu ön planda tutarak Bilecik'teki Es-Esliler'e de saygı ve sevgilerimi iletiyorum. |
||
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa <1 34567 9> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |