|
Bilecik'teki Eskişehirsporlular |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 9> |
Yazar | |
esroot ![]() Deneyimli Yazar Cihan Cantaş Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() Tarih: 02/Ağu/2007 saat 20:17 ![]() |
Evet, yeni forumda yeni bir başlıkla herkese merhaba... Bilecik'teki Eskişehirsporlular buraya...
![]() |
|
Kalsada son nefes yinede Es-ES
|
|
![]() |
|
sa026 ![]() Deneyimli Yazar S.A Yaş: 52 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 402 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bizde burada organize olalım tanışalım herkese selamlar saygılar
|
|
"Irkına, vatanına, tarihine ihanet etmiş olan efrad ve akvamın hiç birini unutma Türk oğlu!...
Unutma!...Ve affetme." |
|
![]() |
|
esroot ![]() Deneyimli Yazar Cihan Cantaş Yaş: 43 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 512 |
Hüseyin abi senmisin? Nickname farklı olmus? Hoşgeldin...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sa026 ![]() Deneyimli Yazar S.A Yaş: 52 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Turkey Online Durum: Offline Mesajlar: 402 |
Yok ben Hüseyin değilim forum değişmedende aynı nickname kullanıyordum eskişehirliyim şu an bilecikte bulunuyorm
|
|
"Irkına, vatanına, tarihine ihanet etmiş olan efrad ve akvamın hiç birini unutma Türk oğlu!...
Unutma!...Ve affetme." |
|
![]() |
|
SRKN ![]() Usta Yazar SRKN Yaş: 42 Katılım: 31/Tem/2007 Yer: Eskişehir Online Durum: Offline Mesajlar: 1369 |
Az önce ordan geldim,az da olsa bilecikEsEsli oldum :D neyse kellaka oldu ama yazdım hoşcakalın ;)
|
|
ES-ES'i SEV KIRMIZI GİY!
" BİZ BÜYÜK ESES'İZ KIRMIZI ŞİMŞEĞİZ " #esesisevkırmızıgiy |
|
![]() |
|
MuratN ![]() Deneyimli Yazar Arabacı Murat Yaş: 36 Katılım: 06/Ağu/2007 Online Durum: Offline Mesajlar: 486 |
Bilecik' in kırmızı şimşeklerine selamlar ve bu vesileyle yapacağınız aktivitelerinizde başarılar
![]() ![]() |
|
Türkiye' yi kırsalında; EsEs' i stadta sevdik ...
|
|
![]() |
|
hutemel ![]() Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 55 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
Bilecikteki tüm Eskişehirsporlulara merhaba yeni sezonda daha aktif olma dileklerimi iletiyorum.
Hüseyin TEMEL (bilecikeses)
|
|
önce eses sonra eses
|
|
![]() |
|
Hüseyin Bey maça gidiyoruz değilmi bu hafta? Birlikte izleyelim mi?
|
|
|
|
![]() |
|
hutemel ![]() Usta Yazar hüseyin temel Yaş: 55 Katılım: 20/Ağu/2007 Yer: Bilecik Online Durum: Offline Mesajlar: 1621 |
Cihan maça gitmek mesele değilde geri dönüş nasıl olacak onu düşünüyorum yanıma birkaç kişi bulabilirsem arabayla gelmek istiyorum.Gelirsem seni ararım beraber seyrederiz.
|
|
önce eses sonra eses
|
|
![]() |
|
Ben Pazartesi sabah geleceğim Bilecik'e benim için sorun yok ta... Gece 0:00'da İsmail Ayaz'ın arabası var. Onunla dönebilirsin Bilecik'e. Gelirsen haber ver abi birlikte bağırırız.
![]() |
|
|
|
![]() |
Cevapla ![]() |
Sayfa 123 9> |
|
Forum Kısayol | Forum İzinleri ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |